המשחק פלאש הראשון שלי - Space Control

gamestoenjoy

New member
המשחק פלאש הראשון שלי - Space Control

פיתחתי את המשחק פלאש הראשון שלי שנקרא Space Control זה משחק חלליות עם כל מיני סוגים של חלליות אויב שלכל אחת מהם התנהגות שונה, בוסים, בונוסים, שידרוגים ומגוון של סוגי נשקים. כפתורים: מכוונים את הספינה עם העכבר לירות לחיצה על כפתור שמאלי בעכבר או רווח זזים עם החיצים לירות סוגי נשקים שונים זה הכפתורים 1, 2, 3, 4 אשמח מאוד אם תתנו לי פידבק והערות, כל דבר יתקבל בברכה. חשוב לציין שהמשחק בשלב ביטא, כך שהפידבק שלכם מאוד יעזור.

erezor

New member
הערות

1. החללית לא זזה לי עם החצים בשום שלב. בכל מקרה, מקובל היום לאפשר גם תזוזה עם WASD ולא רק עם החצים. גם לא הצלחתי להחליף בין כלי נשק, ובכלל - לא ברור איזה נשק עושה מה, כמה יריות יש לי מכל אחד (אם יש הגבלה בכלל). אני כותב את זה כי אני מניח שהאייקונים שבצד שמאל למטה הם סוגי הנשק. תגדיל את האייקונים ותמצא משהו יותר ברור לשים שם. 2. יש חוסר התאמה נוראי בין הרקע לחלליות ולתפריטים. הבעייה הכי גדולה היא התפריטים. 3. אני לא יודע אם ה-preloader הוא שלך או לא, אבל גם הוא לא נראה טוב (המספרים שם עושים כנראה fade שלא ממומש עד הסוף, ועולים אחד על השני). 4. יצא לי לקבל power up אחד, שלא הבנתי מהו עד שלקחתי אותו. הוא היה מוגבל בזמן - וגם את הטיימר אתה חייב לשפר. גם הוא לא נראה טוב, וסובל מחוסר התאמה גרפית לשאר האלמנטים במשחק. זה אומר שגם עבור השיפורים אתה חייב למצוא אייקונים נורמליים. 5. הרקע "קפץ" לי פעם אחת. 6. אני חושב שאחד הדברים שישדרגו את המראה של המשחק היא להבהיר שיש הפרדה בין הממשק לשטח המשחק עצמו - כלומר למסגר איכשהו את כל חלקי הממשק. 7. תשתמש בפונטים אחרים. 8. בדקת שהשם "space control" לא תפוס כבר ע"י משחק אחר?

gamestoenjoy

New member
תודה רבה על הפידבק, הנה התשובות שלי

1. לא ברור לי מזה "לא זזה עם החיצים", בדקתי עכשיו והחיצים מזיזים את הספינה. בכל אופן אני אוסיף גם את WASD המקשים 1, 2, 3, 4 זה לנשקים, יש 10 יריות מכל סוג, האייקונים למטה זה הנשקים 2. לאיזה תפריטים בדיוק אתה מתכוון? 3. אני מסכים, אני אתקן את זה 4. לגבי הבונוסים: הפלוס האדום מחדש את הכוח שלך המגן מגן עליך לזמן מוגבל בפני פגיעות הפצצה הגרעינית מפוצצת את כל החלליות במסך ויש בונוס לאש מהירה כל הדברים האלה מופיעים (ויופיעו עם תמונות) בהוראות של המשחק 5. המשחק עדין בביטא ויש בעיות יציבות שאני אתקן עד הגרסה הסופית 6. אני אחשוב איך לעשות את זה 7. זה חלק מהדברים שאשפר לפני הגרסה הסופית 8. כן בדקתי. זה שם חזק למשחק כך שאני מאוד מרוצה ממנו

gamestoenjoy

New member
תודה רבה על הפרגון!

אני ממשיך בפיתוח המשחק. אני הולך להוציא כל שבוע ביטא חדשה ומשופרת של המשחק, ולשים אותה באתר. אם יש הערות נוספות אשמח לשמוע.

ahillel

New member
משחק חמוד.

אני מעדיף בד"כ לשלוט על חללית כשחץ קדימה זה מהירות והיא מתקדמת כבר לכיוון שהיא פונה אליו.

למעלה