המשחק עצמו!

ליאונורה: A lover, not a fighter

מה הנער האלפי עושה בינתיים? אם הוא הסתלק או בשלבי הסתלקות מתקדמים, אז ליאונורה משפרת עמדות לכיוון היער. אם הילד נראה פצוע מידי בשביל לרוץ, היא ממתינה להתקפה של הבריון, תוך שהיא מסתכלת בו בקפידה, לראות אם הוא ממש גדל פיזית או שזו רק אשלייה כתוצאה מפחד. אם הנער אינו פצוע, אך אינו בורח היא צועקת לו "ברח! אני אעסיק אותו!"

דרגורן

New member
הנער האלפי רץ מאוחרי אחד העצים,

את מביטה על הבריון ולא רואה סימנים לקסם או אשלייה שגורמים לו לגדול. קשה לך להאמין אבל הוא באמת גדל, והבריון איבד קצת מתווי הפנים האנושיים שלו, האף שלו מתעוות, צבע הפנים הופך ירקרק יותר ואת שמה לב שהוא מסריח אפילו יותר מבן אנוש רגיל!

ליאונורה: מה, בשם אל היער??

ליאונורה מאמצת את מוחה להיזכר אם שמעה אי פעם מזקני השבט על יצור מסוג זה, אבל לא מצליחה להעלות שום דבר. "מהם היצורים האלה??" היא צועקת אל הנער. מה שבטוח זה נראה כמו יותר צרות ממה שזה שווה. היא נסוגה לכיוון היער, בהנחה ששם זריזותה תעמוד לה להימלט מן המפלץ המגודל. היא מנסה לשמור קשר עין הן עם היצור והן עם הנער.

דרגורן

New member
את כבר לא רואה את הנער יותר,

"´ני י´רה לך מ´זה!" היצור מתחיל לרדוף אחריך בכבדות. את מנסה נואשות לדלות שביב מידע על היצור, אגדה, שמועה, משהו! אבל כלום. פשוט בלאק-אאוט טוטלי. אחרי שאת מעמיקה אל העצים את שומעת את היצור מתחילה לנהום בעצבים ובכאב: "´ת זורק עלי אבנים? בוא נראה אותך על הריצפה! הא הא" את מסיקה שהנער האלפי טיפס על אחד העצים בשביל לחמוק מהיצור והתחיל לזרוק עליו אבנים, ופירות שהוא מצא על העץ. היצור מתחיל לחבוט בעץ של הנער עם האלה שלו...

ליאונורה: כל היום דילמות.

ליאונורה שוקלת לחזור בזריזות אל השביל ולחסל את היצור השני בטרם יתעורר ויתחיל לעשות בעיות, אבל המחשבה להרוג יצור ישן מעוררת בה התנגדות. בנוסף היא לא בטוחה כמה זמן יחזיק העץ מעמד כנגד המכות של היצור. היא מנסה להתגנב אליו מאחור ולנעוץ בו חרב בזמן שדעתו מוסחת.

דרגורן

New member
היצור מסתובב לעברך בפתאומיות

ומנסה לפגוע בך עם הנפה של האלה שלו! "´ת חושבת שאת תצליחי להתגנב מאחורי? אני הרחתי אותך מזמן!" מההנפה הראשונה את מצליחה לחמוק בקושי.....

ליאונורה: תוכנית ב´, או שמא ג´

ליאונורה נסוגה בזריזות מן היצור למרחק כעשרה צעדים וצועקת: "אתה כל כך מסריח. איך אתה יכול להריח משהו?" ---> האם יש מים זורמים באזור? איך אומרים OOC בעברית?

דרגורן

New member
אם זכרונך אינו מטעה אותך

יש נהר עם מפל, במרחק עשרים דקות הליכה ביער. היצור מסתובב לעברך, נוהם משהו שבכלל לא הבנת, וחוזר להרביץ לעץ. לא עושה רושם שהעץ נפגע יותר מידי, אבל הנער לא יוכל להחזיק מעמד עוד הרבה זמן...

ליאונורה: רגע, אני אלפית. יש לי קשת

ליאונורה לוקחת מרחק (לכיוון המפל) שיאפשר לה לירות פעמיים ולהחליף נשק, גם אם היצור יסתער לעברה בריצה מהירה. היא מתחילה לירות. אחרי שהיא יורה פעמיים, היא בודקת אם היצור פונה אליה, ואם החיצים פגעו, האם יש להם השפעה. מל"ד: כדאי לפתוח פתיל חדש, לא?

למעלה