המשחק סיכון RISK

המשחק סיכון RISK

קנינו השבוע לילדים את המשחק סיכו. אולם הוא עבר שינוי (גם מבחינת הגימור כמובן לרעה) אולם גם מבחינת המשימות שהשתנו לחלוטין מהמשימות הקלאסיות. אם למישהו יש את המשימות הישנות (אולי אפילו סרוקות להדפסה ?!) נשמח לקבל.

sonde

New member
סיכון הגירסה הקלאסית

דבר ראשון, מענין אותי לשמוע על השינוים שעשו במשימות, שכן מזמן אני מחפש גיוון במשחק, אז אנא פרטי בבקשה את ההבדלים. דבר שני, להלן רישום של המשימות לפי הגירסה הקלאסית שברשותי: 1. השמד את הצבא _____. אם אתה הצבע____ או שהצבא ה_____ הושמד עלך לכבוש 24 טרטריות. (_____ = צבע של אחד מהצבאות) 2.כבוש 24 טרטוריות לבחירתך. 3. כבוש 18 טרטוריות לבחירתך, והחזק 2 גדודים לפחות על כל אחת. 4. כבוש את צפון אמריקה ו-אוסטרליה 5. כבוש את אסיה ו- אפריקה 6. כבוש את ארופה ואוסטרליה. 7. כבוש את ארופה ו- דרום אמריקה. 8. כבוש את צפון אמריקה ואת אפריקה. 9. כבוש את אסיה ודרם אמריקה.

אז ככה

יש 4 קבוצות של משימות ברמת קושי עולה (כך הם כותבים לפחות): משימת סרן, רב סרן, אלוף משנה ואלוף. כ"א מקבל 4 קלפי משימה 1 מכל סוג וצריך להשלים את כולם. כאשר הוא משלים משימה הוא מודיע על כך ומציג הקלף. אי אפשר להשלים יותר ממשימה אחת בתור. כאשר נשארה רק משימה אחת לבצע צריך לגלות עליה ליתר המתמודדים. חלק מהמשימות נראות מגוחכות למדי לדוג: סרן:שלוט ב-3 טריטוריות ביבשת אחת, כבוש 4 טריטוריות, שלוט בשני איים רב סרן: כבוש 3 טריטוריות דרך הים,כבוש טריטוריה אחת בשלוש יבשות,שלוט ב- 12 טריטוריות. אל"מ:החזק בכמות היחידות הכי גדולה על המפה, קבל 14 יחידות תגבור בתור,כבוש 4ריטוריה אחת בארבע יבשות אלוף: כבוש 12 טריטוריות, שלוט ביותר טריטוריות מכל משתתף אחר, כבוש טריטוריה אחת בכל אחת מחמש היבשות (?!) אני בהחלט מתגעגע למשימות הישנות והמוכרות...

ננסק

New member
זה דווקא נראה לא רע

המגוון הרב בדרישות גורם להרבה מגוון במשחק עצמו, כך שכל משחק יהיה שונה, ומאתגר במידה שונה.

למעלה