המשחק - מערכה שניה

המשחק - מערכה שניה

הפעם ידעתי ששוב מגיע החבר של המקצוען. שהוא לגמרי מקצוען בעצמו. מערכת יחסים מעניינת יש לי איתו - אין לי את הטלפון שלו, לו אין את הטלפון שלי, אין לי תיבת מייל שלו, שום דרך לתקשר איתו. אנחנו לא מדברים בכלל. אפילו לא שיחות תיאום. רק פעם בכמה זמן הוא מגיע, מזיין לי את כל החורים במשך 3 שעות רצוף (בחיי שרצוף....יש לנו פה עניין עם זיקפה מתמשכת שלא ראיתי כמוה בחיי ושגם פליטת זרע ראשונה ושניה לא מבלבלת אותה) והולך. הכל מושלם ברמות מעוררות השתאות, מלבד הנשיקה בסוף שהיא ניקור קטנטן של השפתיים שלי. איש שרות כבר אמרתי ? אבל הפעם הערתי לו על זה. אני את השרות שלי רוצה מושלם עד הפרט האחרון.

אז הנה התמונה: אני בעיניים מכוסות, והם עוזרים לי להתיישב על הכסא עם הפנים אל המשענת. ידיים קשורות למשענת האחורית, שדיים מושענים מעל המשענת, ישבן משוך אחורה עד קצה המושב, ירכיים מפושקות, רגליים קשורות לרגלי הכסא. והם מסתובבים סביבי. איברים מתחככים בי, ידיים מלטפות אותי, שפתיים מנשקות אותי, מאחורה, מקדימה, מתחלפים, איברים נדחפים לפי, אצבעות משחקות עם הדגדגן שלי, אני מרטיבה ונוזלת על הכסא, מוכנה לזיון, משתוקקת. הם משכיבים את הכסא על המיטה כשאני עדיין קשורה אליו. הרגליים שלי על הרצפה הישבן מוגבה למעלה הלחי מונחת על המיטה. לא....זה לא קל. פיזית. אבל זה מגרה. והם חודרים אלי אחד אחרי השני. מזיינים אותי מאחורה.

ותמונה שניה: אני עדיין בעיניים מכוסות, שוכבת על הגב, ידיים קשורות לאחור. והם עולים עלי. בתורות. אני כבר מבולבלת, ולא יודעת מי עושה מה ומתי. מי מנשק אותי. מי נמצא כרגע בתוכי. מנחשת לפי המגע השונה של הגוף, של השפתיים. חסרת אונים לחלוטין, מונחת על המיטה, נתונה לחסדיהם, לגחמותיהם. העיניים לא רואות, הידיים לא מרגישות, חווה את הכל דרך חוש השמיעה והתחושה של הגוף. מחכה בקוצר סבלנות שישחררו אותי ויחדרו אלי שניהם ביחד. החורים שלי פתוחים ומוכנים.

ואת התמונה השלישית משאירה לדמיונו של הקורא.....

ועל הסיום כבר דיברנו. ניקור. הערה. נשיקה לוהטת וראויה לשמה. לקוחה מחוייכת ושבעת רצון

jeyleno

New member
מה נדמיין בשלישית שלא תיארת בקודמות ?

מה , בשלישית הם ממש מחדירים את הזין ?
באיזה חור חדש ?

הותרת אותי תמהה וזיקפתי בידי

giligil55

Member
יש לי וידוי

התאורים שלך גרמו לי להכניס את הסיטואציות האלה לרשימת הפנטזיות שלי

jeyleno

New member
אה ? הייתי משוכנע שממרומי מעמדך וניסיונך היא

רק הזכירה לך נשכחות
התאכזבתי כשוט

giligil55

Member
שחיקה ?

זה לא בלקסיקון שלי

כל הזמן מזינים את הפנטזיות ואת מימושן

jeyleno

New member
רק מי שחי מזדקן

ולכן מי שמשתמש בכלים שוחק אותם
זו הזווית

giligil55

Member
גיליתי

שהמציאות עולה על כל דימיון וכל הזמן מצליחה לחדש ולהתחדש

yaron522

New member
זה משחק ששווה לחזור עליו...

שוב ושוב
להזקיר נשכחות...למלא את הפנטזיות שמתממשות להן מפעם לפעם...להזין את מה שחסר...

למעלה