המשחק - מערכה ראשונה

המשחק - מערכה ראשונה

מאז דצמבר לא זיינו אותי שני גברים. וזה.....הרבה הרבה יותר מדי זמן עבורי. הגוף מתגעגע להרגיש את התחושה המופלאה הזאת, של להיות מזוינת מכל הכיוונים, את מגוון האפשרויות לחוש עונג במספר מקומות בעת ובעונה אחת. ולא שלא היו נסיונות ותיאומים ותכניות ופנטזיות, אבל איכשהו שום דבר לא קרה.

אבל עכשיו זה שונה. האביב הגיע והכל חזר לפרוח וללבלב.
ועכשיו יש לו מאגר מכובד של "מוכרים" ו"מומלצים".
ויש לו מוטיבציה גבוהה, ו-17 רעיונות שונים.
ויש לו אותי, להוטה רטובה וחמה. ורוצה שיקח אותי אל מעבר לגבולות שלי.
השארתי את הפיקוד בידיו, לקחתי לעצמי רק את התפקיד של לפנות זמן בלו"ז שלי ולהגיע כשירה ומחורמנת.

נקבע מועד למשחק הראשון בסדרת המשחקים. עקרונית, לא הייתי אמורה לדעת כלום על פרטי המפגש, מי מגיע ומה יהיה. אבל מפירורי מידע שהצלחתי לקלוט, כבר הבנתי שיגיע מישהו שאני לא מכירה. ערב לפני הוא סיפר לי את פרטיו הבסיסיים. אזור מגורים, גיל ומקצוע. מומלץ על ידי "המקצוען".

ההוראות שלו היו לחכות בצימר, עירומה, על הברכיים, ומכוסת עיניים. הוא אמר לי שהוא יגיע ראשון, ויכין אותי עבור האורח שיבוא ויזיין אותי. הייתי מאוד מרוגשת, מהמחשבה על כך שהולכת לחצות גבול חדש לחלוטין. שמחר....גבר שלא מכירה, שלא יודעת עליו כלום, שלא החלפתי איתו מילה, שלא אראה אותו, הולך לזיין אותי. וגם הייתי משועשעת, מכך שהגבר בר המזל אפילו לא מתאר לעצמו מה נחסך ממנו. אני, הכוהנת הגדולה של החפירות, שכדי להגיע לכוס שלי צריך לשפוך כמויות עתק של מילים, ממש מסע טירונות של מילים וגם זה לא תמיד מספיק כדי להגיע אל היעד הנכסף, והנה נמצא מסלול עוקף חפירות בדרך לכוס שלי. כל מה שצריך זה להיות חבר של המקצוען.....

בבוקר למחרת עקבתי מילאתי אחרי ההוראות. הגעתי לצימר, התפשטתי, קשרתי צעיף שחור סביב העיניים, הכנתי לי שטיח ליד המיטה וירדתי על הברכיים. הוא התקשר מהדרך ואמר שהאורח יגיע קצת אחריו. כמה דקות אחר כך הוא הגיע. הקשבתי לקול הרכב שלו שמחנה, לצעדים שלו בכניסה, להתארגנויות שלו. הוא עבר לידי וליטף לי את השדיים, זיהיתי את הקול שלו וזה הרגיע אותי. כשסיים להתארגן ניגש אלי, התחיל ללטף אותי, לשחק איתי. קשר לי את הידיים מאחור והסביר לי שמכין אותי להגעת האורח. אני חיכיתי שייתן לי למצוץ את הזין שלו, וכשהוא הביא לי אותו התנפלתי עליו בתשוקה אדירה. הוא הרים אותי, שיחק לי עם הדגדגן והגמיר אותי בפעם הראשונה. אמר לי שהאורח מתעכב בפקקים ושנתחיל בלעדיו. ואני תהיתי איפה הפקקים האלו שהוא מתעכב בהם והבנתי שהוא די רחוק....התחלתי להתרגל לרעיון שהוא לא יהיה חלק משמעותי מהארוע....

ואז הוא השכיב אותי על המיטה, על הבטן, ידיים קשורות מאחורי הגב. הרגשתי ידיים רכות, נעימות, מלטפות. כמה דקות של ליטופים רכים...ופתאום....אני מתחילה לקבל את התחושה, שבעצם אין רק שתי ידיים שמטיילות על הגוף שלי...אלא קצת יותר....לא בטוחה אבל כן....לא יכול להיות שאלו רק שתי ידיים. היה עוד גבר בחדר. גבר שנכנס בשקט מוחלט, בתאום מוחלט איתו כדי שלא ארגיש, שעמד וצפה בנו בלי שארגיש ואדע. ווואי....זה הטריף אותי. העליתי את ההשערה שלי שאנחנו לא לבד, ובתגובה, האורח בא ונישק אותי. עכשיו זה כבר היה מורגש וברור, זאת לא היתה הנשיקה שלו, לא הריח והטעם שלו.

הם התחילו לשחק איתי, להשתמש בגוף שלי, להפוך אותו, למעוך אותו, לחדור אליו. וכל הזמן הזה הם דיברו על מה הם רוצים לעשות לי, כאילו אני חפץ בחדר, משהו שהם משתמשים בו כרצונם. שמו לי את הגאג כדי שלא ארעיש עם הרצונות שלי. האמת, זה בעיקר שיעשע אותי, כי מאוד בלט מתחת למשחק ההחפצה הזה, הרצון שלהם לפנק אותי, לעשות לי טוב, להגמיר אותי, לשמוע אותי גונחת נהנית וצורחת. הקול של האורח היה נחמד. הגוף שלו היה נעים. חלק ורך. הריח שלו היה מתוק ומשכר. והוא ידע איך לגעת בי. שילוב של מיומנות רבת שנים עם תדרוך אינטנסיבי ומושקע על כל רצונותיי והעדפותיי. הם זיינו אותי והרגשתי שאני רוצה ומוכנה לעוד ועוד.

הם זיינו אותי בפה ובכוס, ביחד ולחוד, והשפריצו לי על השדיים אחד אחרי השני. ואז הם התירו את החבלים, והוא אישר לי להתיר את הצעיף ולראות את האורח. לקח לי המון זמן להתרגל לאור, היה לי ממש קשה אבל בסוף פקחתי עיניים וראיתי אותו. את הגבר הזר שהרגע היה בתוך הכוס שלי. הוא נראה נחמד.....

הם גמרו אבל לי...רק נפתח התיאבון. האורח הציע לי לשכב על הבטן ועיסה לי את הגב, ולאט לאט החשק שב ועלה. כל החורים בגופי נחדרו. הכוס שלי כבר כאב אבל עדיין רציתי עוד, הייתי רעבה וגמרתי שוב ושוב. למרות שידיי כבר היו חופשיות, הם המשיכו לסובב אותי כרצונם, על הגב, על הבטן, על ארבע. חדירה אנאלית שמגיעה עם ליקוק הדגדגן שלי, תמיד מעיפה אותי לשמיים. את זה גבר אחד לבד לא יכול לעשות....נכון ? האורח גילה אונות אינסופית והרגשתי שיכולה להמשיך עוד ועוד..

חצי שעה לפני שהיינו צריכים ללכת כל אחד לדרכו, צנחנו מעולפים על המיטה. חשבתי לעצמי שנתקשקש קצת, נתקלח ונתפזר. ואכן התקשקשנו קצת, ולראשונה הכרתי קצת את האורח מעבר ליכולות הזיון המשובחות שלו. לקראת סוף הזמן הוא התחיל ללטף לי את הדגדגן ובניגוד למתוכנן עורר שוב את החשק שלי. לא היתה ברירה, הוא היה חייב לספק אותי. הוא ירד לי עד שגמרתי, ועד אז הזין שלו הזדקף בשלישית והוא חדר אלי שוב. הצימר נראה כמו תערוכה של קונדומים משומשים. הגמיר אותי שוב, ובגלל קוצר הזמן לא הפכנו את זה לסבב שלישי מלא. קמתי להתקלח. בזמן שהייתי במקלחת הוא התקרב לחדר ושאל אם אפשר לסבן לי את הגב. נכנס איתי למקלחת והתחיל לסבן אותי, זה היה כל כך נעים, והידיים שלו גלשו במהירות על גופי, הגיעו לדגדגן ונעצרו שם. נשענתי על הקיר והוא שיפשף את הזין שלו על הגב שלי, תוך שהוא מעסה לי את הדגדגן, ותוך כמה דקות שנינו השפרצנו......

היתה סצנת סיום מפתיעה וסקסית להפליא.
סצנת פתיחה מפתיעה וסקסית והפליא
וכל מה שהיה באמצע היה....יאם.....
מרגישה כל כך חיה וכל כך מזוינת וכל כך מסופקת.
מחכה בהתרגשות למשחק הבא ולהפתעות שהוא יזמן לי

yame1212

New member
תמונה לפוסט

הכנה לדאבל

יאם

ים של ריגושים
ים של גמירות
ים של השפרצות
ים של חוויות
ים של יאם
לחיי ההפתעות שעוד בדרך
חוויה מדהימה לאוסף החוויות שלך
בודקת גבולות שכמוך, מה הייתי עושה בלעדייך?

yame1212

New member
הניק ניים שלי

אהבתי מאוד את מה שיצא לך מהכינוי שלי

The Only Me

New member
שבת בבוקר. יום יפה.

ותענוג צרוף של חוויה.
אולי אני הייתי האורח?

yame1212

New member
ואולי לא היו הדברים מעולם