המשחק ממשיך: תנו שם והפעם- על מה הוא חושב
N n i v1 New member 13/1/04 #2 ... ג'ורדי: אני מקווה שלא תהיה לי קרחת כמו שלו כשאהיה בגילו. פיקארד: ג'ורדי המעצבן הזה, כל הזמן תוקע בי עיניים. אני מדבר עם עצמי או שנדמה לי?
... ג'ורדי: אני מקווה שלא תהיה לי קרחת כמו שלו כשאהיה בגילו. פיקארד: ג'ורדי המעצבן הזה, כל הזמן תוקע בי עיניים. אני מדבר עם עצמי או שנדמה לי?
P P0P New member 13/1/04 #4 פיקארד: אני יודע ששחכתי משהו אבל מה? לאזעזל מה??? גורדי: הקירח הזה לא הביא ת'משקפיים שלי ארררגגג.
B Bufreak New member 13/1/04 #6 קפטן פרוטון, אני רוצה לברך אותך על כך שאתה ממשיך את המסורת ארוכת השנים הזאת. ח"ח. דוד(רקטליזציה? לא. חייב להיות מונח יותר טוב).
קפטן פרוטון, אני רוצה לברך אותך על כך שאתה ממשיך את המסורת ארוכת השנים הזאת. ח"ח. דוד(רקטליזציה? לא. חייב להיות מונח יותר טוב).
ROZELESS New member 13/1/04 #7 לא ככה .. לא ככה ....... פיקארד : אני מקווה שאפ'חד לא שם לב ששחררתי .. ג'ורדי : פיייי .. יא ואראדי .. מה הקפטן אכל לצהריים .. איזה פליצה הוא הביא .. הוא כמעט חנק את השגריר הבוליאני ..
לא ככה .. לא ככה ....... פיקארד : אני מקווה שאפ'חד לא שם לב ששחררתי .. ג'ורדי : פיייי .. יא ואראדי .. מה הקפטן אכל לצהריים .. איזה פליצה הוא הביא .. הוא כמעט חנק את השגריר הבוליאני ..
T TUVIX New member 13/1/04 #8 פיקארד לא לא ולא, לא אכפת לי עם קירק שכב עם כל נציג אני לא מתכוון לשכב איתה
ה האיש שלא היה פה New member 14/1/04 #9 פיקארד: מה הוא מסתכל עלי, כוס ראבק? מה הדביל שהשתיל לו עיניים? עם הוויזור זה היה הרבה יותר פשוט...
B bewiched New member 14/1/04 #10 גורדי-אפשר לראות את ההשתקפות שלי בק בקרחת שלו מגניב. פיקארד-אולי בכל זאת אני אנסה פאה?
ט טאשה יאר New member 14/1/04 #11 ../images/Emo3.gif 'ידעתי שאסור לי לתת לוורף לשכנע אותי לטעום מהגאח!'