המשחק מחשב...

cc (סיסי)

New member
המשחק מחשב...

אפשר כבר להזמין אותו מראש! הוא יצא ב-7 בנובמבר! הוספתי תמונה של המשחק ודך דרכו דרכו אפשר להזמין

MadonnaFan

New member
אוף!

למה הוא תמיד כזה מכוער בציורים (חוץ מבספר הרביעי, שיש לו הבעה של טמבל אבל הוא מצויר יפה)? למה הצלקת מעל הגבה, לעזאזל? גם בסרט זה ככה! אני היחידה שקראה בספר שהצלקת באמצע המצח??? *דופקת את הראש במקלדת* @מעין@ מי אמור אסטה נוצ´ה טה בוי אה מטר, מי אמור

cc (סיסי)

New member
אוף!!! שום דבר לא פועל פה

בכל מקרה זאת כתובת של דף שאפשר לראות בה את התמונה...

Mentos

New member
איזה גבר את...

חחח סתם

o.h

New member
לוקח לפחות 10 דקות עד שאפשר לראות

פה תמונות. ונראה לי שכדאי שאתי תוסיף את המשפט הזה בענק ל... זה, טוב הבנתם את הכוונה.

^gilad^

New member
אז לפי מה שאתה אומר

אפשר להשיג כבר את המשחק?????? יש לי עוד שאלה שלא הייתי בטוח לגביה: מי ממכם היה מעדיף להזמין עכשיו את המשחק ולא לחכות עד שהו יגיעה לארץ?? ~מיתלבט(ככה כותבים?)אנושות אם להזין את המשחק דרך האינטרנט~

אפשר להזמין.

אבל הם יתחילו לעשות משלוחים רק בנומבר... וכן, נראה לי שכדאי להזמין. כי אם הוא יגיע לארץ בכלל, זה יהיה עוד המוןןןן זמן... s@me @ne

cc (סיסי)

New member
אני חושב ש...

אני יזמין אותו באינטרנט אבל רק כשהוא יצא...כך אני לא יתחרת וחוץ מזה בחו"ל ובאינטרנט זה הרבה יותר זול מאשר בחנויות בארץ

המ...

אני יודעת שכבר שאלו ושאני לגמרי בורה, אבל כתבתם יותר מידי על המשחק כשלא הייץי ואני צריכה לדעת-למה יצא המשחק? גיימבוי? המממ... מה הסיכויים שזה יהיה לגיימבוי קולור? או לסוני פלייסטיישן 1? -ליאת-

cc (סיסי)

New member
טוב...אז ככה

שמעתי שיש כבר משחק קטן לגימבוי קולור אני חייפש אותו אבל זה לא אותו משחק, אני ימצא לך אותו עוד כמה דקות לפליסטיישן יש אותו משחק בדיוק והוא יצא באותו תאריך וכמובן השמחק שדיברנו עליו הוא גם ל-pc

cc (סיסי)

New member
מצאתי

יש את אותו משחק בגמבוי ובגמבויי קולור הוספתי את הלנקים הם יצאו גם הם ב-9 בנובמבר

למעלה