המשחק ימשיך?????? כולם רוצים לדעת אז תענו כבר למשהו
א אין לי שם00 New member 20/8/06 #2 דייי כבררר!!!!!!!1 כמה פעמים אפשר לשאול את זה?????????????????????? אין תשובה! אין!!!! תפסיקו לפתוח 356356735 שרשורים ביום על זה!!!
דייי כבררר!!!!!!!1 כמה פעמים אפשר לשאול את זה?????????????????????? אין תשובה! אין!!!! תפסיקו לפתוח 356356735 שרשורים ביום על זה!!!
ל לiלי חתiלי New member 20/8/06 #3 עוד הודעה בנושא.... אני מתחרפנת סופית... די די דיייייי כמה אפשר כבר לשאול כשידעו יענו כרגע לא יודעים נקודה סוף משפט די נגמר תשכחו מהעניין אוף.. =/
עוד הודעה בנושא.... אני מתחרפנת סופית... די די דיייייי כמה אפשר כבר לשאול כשידעו יענו כרגע לא יודעים נקודה סוף משפט די נגמר תשכחו מהעניין אוף.. =/
L lool3 New member 20/8/06 #5 זה ממשיך עכשיו סתמי (האמתי אני לא יודעת אם זה ממשיך, אבל אם זה משתיק אנשים..)
L lool3 New member 20/8/06 #7 פנו לקומונת המשועממים../images/Emo6.gif חעחעחעחע גמני משועממת 21545 פעמים ביוםXD
D daksha New member 20/8/06 #8 מסכנה! אתם לא רואים שהיא חדשה פה? ראיתם את השם שלה בפורום מתישהו? לא, נכון? אז מה לעזאזל אתם רוצים ממנה?????
מסכנה! אתם לא רואים שהיא חדשה פה? ראיתם את השם שלה בפורום מתישהו? לא, נכון? אז מה לעזאזל אתם רוצים ממנה?????
P pRimaVeriTaVIV New member 20/8/06 #10 שתקרא בפורום ותראה אם כבר שאלו../images/Emo121.gif ואני לא מדבר על לחפור חמישים עמודים אחורה, אני מדבר על העמוד הזה, כי זאת שאלה שנשאלת שלוש פעמים ביום ותמיד בהודעה חדשה
שתקרא בפורום ותראה אם כבר שאלו../images/Emo121.gif ואני לא מדבר על לחפור חמישים עמודים אחורה, אני מדבר על העמוד הזה, כי זאת שאלה שנשאלת שלוש פעמים ביום ותמיד בהודעה חדשה
מ מ ו ר י 1 New member 20/8/06 #11 הלוואי רק 3 פעמים ביום זה עשרות פעמים ביום ואנשים עדיין לא קולטים מפנימים ומבינים!