המשחק - חלק ב'!

dark max

New member
המשחק - חלק ב'!

באיחור קטן הנה החלק השני: אם מישו רוצה שאני אגיד לו כמה נקודות יש לו שיפנה אליי בפרטי. כל פעם שמישו יעלה דרגה אני אכתוב כמה נקודות יש לו, אלא אם הוא ייבקש ממני לא לעשות כך. אתם עדיין יכולים לענות על שלב א', אבל רק על שאלות שעדיין לא עניתם עליהם! כך גם על כל שלב בעתיד. חוקים, למי שעדיין לא מכיר. כרגיל, השאלות עלולות להכיל ספוילרים, אך לא גדולים. לכן אני נותנת לכם הזדמנות לענות על השאלות בהמשך, רק מכיוון שלא כולם ראו את כל הפרקים. השאלות
:
1.א. איך הורגים הולו? ב. איך שולחים נשמה לגן-עדן? ג.מהו מנוס? ד. כיצד אסור לתקוף הולו? 2.מיהו האיש עם הכובע, איך קוראים לחנות שלו ובאיזה פרק הוא הצטנן? 3. מהו המקום בו איצ'יגו התאמן? מי בנה אותו? 4.|סגדש|איש קירח ואיש יפה, כיצד, ועל-ידי מי, גילחו את הנאה? 5.על פי כמה אמונות לה תשעה נשמות. מי היא? מהו סיפורה? הוסף עוד כמה עובדות עליה. [יותר עובדות=יותר ניקוד.] 6.כיצד אישידה התאמן לקראת חילוץ רוקיה? 7.|סגדש|כמה פעמים רוקיה מחקה זיכרונות? אילו זיכרונות חדשים היא העניקה? 8.מהם קסמי השדים? כמה פעמים הם הוטלו על איצ'יגו? [אילו יביאו בונוס] מי הכי טוב בקסמי שדים מהשכבה של רוקיה? 9. אילו באנקיי'ז ראינו? של מי? הביאו תמונות של שניים. 10. הביאו תמונות של 5 סול סלייר'ס ברמה שניה. של איצ'יגו לא נחשב.

dark max

New member
אבל לא כולם ענו על זה

כל הרעיון הוא שגם אלו שלא נמצאים בפרקים מתקדמים יוכלו לענות אחר-כך. אנשים, ענו על התשובות! אנחנו רוצים פורום פעיל יותר מפורום אינויאשה, לא? קדימה!

אז אם אני יודעת רק חלק מהשאלות...

של שלב א' {-נובית- XD}, מה אני עושה? לשלוח מסר עם התשובות? אני יכולה לענות רק על חלק? o-o

dark max

New member
שלחי מסר עם התשובות, את השאר תוכלי

לשלוח בפעם אחרת, אבל לא לאותן שאלות. נגיד שמתוך 10 השאלות את עונה על 4. אחרי כמה זמן את יודעת את התשובות לשאר השאלות או לחלקן, ואז את יכולה לשלוח מסר עם התשובות. מה שכן, |הגדש|אולי אני אגביל את הזמן בו אפשר לענות/להשלים חלק. זאת אומרת שאולי כעבור שני שלבים כבר לא תוכלי לענות על שלב א'. אם אני באמת אעשה כן אני אגיד לפני זה. אולי אני אבחר להוריד ניקוד כעבור זמן מסויים בו לא עניתם על כל השאלות. הכל בגדר הרעיון, לבנתיים, אך אני בכל זאת ממליצה לכולם לענות על כמה שיותר שאלות כמה שיותר מהר. לילה טוב, קיל.

0Onegaineko0

New member
אה כן. דרך אגב.

די אם התמונות! זה שאנחנו מביאים תמונות לא יעזור באמת להראות אם אנחנו יודעים או לא! אז בחלק ג', לא תמונות! זה ממש לא הכרחי ואני לא חושבת שזה מעשיר את הידע הכללי שלנו בבליץ' על ידי לשלוח לך תמונות....

הקפצה!

עבדתי על זה קשה מאוד. שלחו תשובות בהמוניכם, עבודה קשה לא תזיק לי [או שכה Oo].

למעלה