המשחק חייב להימשך

chatenoire

New member
הכי רעה

אני אמנם לא נוטה לםרסם כאן בקביעות (או אי פעם, לצורך העניין), אבל זה דיון שדרש תגובה. אני חושבת שאחת הרשעים המשובחים של דיסני היא מליפסנט, המכשפה מהיפהפיה הנרדמת - מכשפה קלאסית, מרושעת ומפחידה. ולמטה שלה יש רעש מאוד מאיים כשהוא מכה ברצפה.

DDN

New member
נכון.

מליפסנט באמת מרושעת ורעה. אבל קרואלה יותר.

רמץ

New member
אה! בדיוק ראיתי!

היא ב-א-מ-ת רעה... כשחושבים על זה - הרשע האמיתי והמוחלט בסרטי דיסני מיוצג תמיד בדמות אישה. כל ה"רעים" הבנים הם סתם מרושעים אינטרסנטים - אף פעם לא רעים. איך אפשר להשוות את מליפיסנט (רשע), אורסולה, קרואלה (אכזריות), והאמהות החורגות בסינדרלה ובשלגיה מול קפטן קוק (היתום), ג'פאר (המאוהב), גסטון (המאוהב), פרולו (המאוהב), ההוני ההוא ממולאן והגנרל ההוא מאטלנטיס. שלא לדבר על השמות של הSideKicks: לוציפר החתול ודיאבלו העורב... ולשאלתינו: אריאל הכי יפה; יאגו ה-SideKick הטוב ביותר; והחזה הכי גדול הוא ללא ספק של אורסולה (אם לא מחשיבים את ג'סיקה ראביט). ואני לא זוכר את שאר הקטגוריות.

DDN

New member
היי! רמאות!

אורסולה היא לא בת אדם! אבל. . .. . .אפשר לקבל. למרות שאני רושם פה מחאה! פרולו לא היה מאוהב - פרולו היה חרמן. ג'פאר מאוהב? ג'פאר היה צמא כוח לשלטון.

DDN

New member
אם את רוצה לקרוא לכובע הטבחים

שהסולטן לבש כתר, אני לא אלקלק לך. . . ..

ננסק

New member
אני שמח שמעלים את הדיון הזה שוב,

כי לדעתי הנושא לא נסגר בפעם שעברה שהוא עלה. אני לא רוצה שיהיה ספק, המכשפה מהיפיפיה הנרדמת היא הדבר הרע ביותר שיצא אי פעם מזרועות דיסני. היא נבזות אלגנטית לשמה. קרואלה היא "אני נורא רעה! היהיהיהי!", ומאבדת את הטאץ' לעומת המכשפה של הנרדמת. היחיד שמתקרב אליה הוא ג'אקר, ברגעיו הגדולים.

רמץ

New member
כן...

מאליפסנט היא לא סתם רעה של אני אצבור עושר וכח. היא רעה של בשם כל דבר גועלי ומרושע בעולם הזה ומעבר לו - אני אדאג שהנסיכה הזאת תמות! או יותר מאוחר - כשהיא מתארת לנסיך מה הולך לקרות במאה השנים הבאות... בררר...
אה. ושני האהובים עלי הם אלאדין ואטלנטיס.

לפוקהונטס היו ציצים גדולים???

לא שמתי לב. הסרט הכי טוב: סינדרלה. נשמע נורא מקורי... לא, סתם. אל תתפסו אותי במילה. עקבים זה לא נוח, אבל כאלה מזכוכית? זה בכלל זוועה. מולאן שומר על מקומו. מאוד נהניתי. הבחורה הכי יפה היתה לדעתי (זה קצת קשה, כי כמעט כולן נראו אותו דבר) אריאל, בת הים הקטנה. ולא היו לה ציצים גדולים. את זה אפילו אני זוכרת. הרשע הכי רשע: סקאר (ככה קראו לו?) ממלך האריות. הוא סתם ג'יפה ואריה לא דומיננטי. ושוב - רשע מרושע ומתועב. הרשע הכי מרשים: אורסולה היתה מרשימה (בממדיה), אבל תכלס, אפאחד לא מגיע לקרסוליים של המכשפה של שלגיה... דמות המשנה הכי טובה: מו-שו (אדי מרפי) - מולאן. האוסקר הובא אליכם באדיבות ביצה וחבר-של-ביצה בע"מ (בלי בניהם).

backdoorslam

New member
ציצים אצל וולט דיסני?

זה לא סרטי ילדים במקור? למרות שעכשיו אני נזכר שלאחות של לילו (ב"לילו וסטיץ') היה תחת לא רע..

DDN

New member
נכון!

והיו לה גם ירכיים גדולות ו. . . .. מ.. .. . .עסיסיות למראה.

DDN

New member
לא, אבל את תבריזי.

זאת תהייה סיבה לגיטימית, אבל עדיין. וחוצמזה, נתתי הרבה דוגמאות לכל מיני סיבות/תירוצים שהשתמשנו/נשתמש בעתיד.

backdoorslam

New member
זו הסיבה...

בגלל שלפי הנחת היסוד, אנשים בגילנו הם הפכפכים מבחינת זמינותם למשחקים ומבחינת לוח הזמנים שלהם, אני דוגל בחילוק הקמפיין למיני-מערכות שלכל אחת מהן יש התחלה וסוף. בצורה כזאת ניתן גם לשחק דמויות שונות על בסיס אותו קמפיין (לדוגמא 20 מפגשים אבירי ג'די ו25 נוספים storm troopers), ניתן לקפוץ בזמן לתקופות שונות, אך בעלות רצף (כמו שבמלחמת הכוכבים "קפצנו" אחורה לאחר הטרילוגיה המקורית) ואף להתנסות במשחקים יחודיים כמו חלומות למשל (הזכויות שמורות לwolfdragon).

IsraeliWolf

New member
what about us ?

זוג שחקנים בוגרים ומנוסים בגילאים 24 ו- 27 מחפשים קבוצה רצינית ומנוסה (כולל DM) באזור המרכז ל- D&D third edition. ניידים עם רכבים. אפשרות לשחק קבוע בדירה פרטית בראשון. מעל 10 שנה של נסיון בתחום משחקי התפקידים: D&D first edition: 3 שנים AD&D second edition: 5 שנים MERP: שנה HERO: שנה Rolemaster: שנתיים Ars magica: 3 חודשים Elric: 3 חודשים Reply to [email protected]

backdoorslam

New member
עצה ידידותית

קודם כל אני מאמין שכדאי לך לנסות ולפרסם את ההודעה בפורום העמותה. בפורום הזה ובפורום של הפונדק המבקרים הם די קבועים, והסיכוי שלך ללכוד מישהו ברשת הוא קטן. אני הייתי מנסה כמה דברים: קודם כל הייתי מתפשר קצת על עיניין הגירסא השלישית. דבר שני הייתי מנסה לחפש בגילדה (אני יכול לקשר אותך לשם במידה ותצטרך). אפשר גם להדגיש יותר את כל הנושא של הדירה: הלוואי עלי.. וכמו שאמרתי, תפרסם גם בעמותה. ואגב, הותק לא כזה חשוב כאן. ההנחה היא שאנשים בגילך משחקים די הרבה זמן.

Soul Cake Duck

New member
אנא בדקו במסרים

או בתא הדואל (אותה ההודעה), ותרימו אלי טלפון. נראה לי שזה ילך.

למעלה