המשחק חייב להימשך

Soul Cake Duck

New member
המשחק חייב להימשך

אוקיי, כמה פעמים זה כבר קרה לכם? שחקן אחד מודיע לפתע שבגלל "נסיבות משפחתיות" עלומות הוא פורש מהקבוצה, שחקן שני נעלם מעל פני האדמה מזה שלושה שבועות (לא עונה לסלולרי, לא מגיב על דואל), ודמותו של שחקן שלישי משוחקת ע"י שה"מ כבר כמה חודשים כי היו לו עניינים חשובים יותר לעשות. בקיצור, בלי שום הודעה מוקדמת, קבוצה עם ארבעה שחקנים (פלוס) הופכת לקבוצה עם שני שחקנים בלבד... אבל המשחק חייב להימשך. אז מלבד שמיעת הערותיכם המשעשעות על כל הפעמים שבהן זה קרה לכם (אני בטוח שיש לבאי הפורום סיפורים מאלפים), הייתי שמח למצוא בתגובות להודעה (או במסרים) גם שחקנים שרוצים להצטרף לקבוצה רצינית אבל בלי יותר מדי היסטוריה (עדיין). ואל תציעו את הפונדק או הגילדה, אני מכיר את האופציות - אבל הגולשים בפורום הם אפשרות שקורצת לי יותר. קצת על עצמנו: חבר'ה בני 21+, משחקים מו"ד מהדורה שלישית ("מותאם" אישית בנקודות מסוימות), נפגשים בדרך כלל בראשל"צ (אבל מדי פעם בת"א), וגרים בין לבין (אני עצמי רחובותי, למשל). בואו והצטרפו בהמוניכם! רק מאה הפניות הראשונות ייענו!

עוד רחובותי ???

טוב זה סופית הופך לפורום הצנונית ורחובות
(אגב מה עם איזה עידכונון צנונית ?)

DDN

New member
עקב הפיקניק, הפסח, משפחות וחברות

מארצות רחוקות, הצנונית ישובו מהפגרה לאחר החגים והחופש. כנראה ב25.4, בשאיפה שיגמרו לאנשים התירוצים.

ואז יחזרו העדכונים!

יהיה טוב. היי, אל תאשימו אותי ואת התירוצים שלי. שקדתי עליהם בקפידה חודשיים מראש

DDN

New member
אהמ, לא על כולם.

וכיוונתי את האשמה פה אל כולם (חוץ ממני כמובן)

אצלנו דווקא פסח נותן הפוגה טובה

מהלימודים (שהם ממש |פיכסה| לאחרונה) וסוף סוף אפשר להתחיל לשחק
(בתקווה היום בערב תהיה פגישה
)

DDN

New member
לא, אצלנו לאנשים יש תירוצים בכל

עונה ומצב: לאנשים יש חברה וצריך להתייחס אליה - אז אי אפשר לאנשים יש חבר וצריך להתייחס אליו - אז אי אפשר לאנשים יש משפחה וצריך להתייחס אליהם - אז אי אפשר יש חג אז אי אפשר יש עבודה אז אי אפשר יש לימודים אז אי אפשר אנשים חולים אז אי אפשר (היי - אני לא אמור להפליל גם את עצמי! אופס. . . ) מחשבה - להיפגש מתישהו למשחק צ'אט בICQ. . . .

הממ..

חברה בבומבמלה חבר ? לא תודה
משפחה ? לימדתי אותם להפעיל את המצלמת וידאו אז הם דבוקים ל6 וחצי שעות חומר שצילמתי בפולין
חג ? לא הבננתי את הבעיה עבודה ? טוב נו את זה אני אקבל
לימודים ? אין פסח עכשיו או משהו כזה ? ומחלה זה לא תירוץ ! תתיצב מיד חייל !
טוב אז תגידו מאיפה אני משיג לי קוף ? (אני מעיין מספר סיפורים אז לא יזיק לי קוף שירים בשבילי איזה ארנק או שניים
(אני יודע שזה נדוש אבל אני לא יכול להתאפק
)

אבו !!!!!!!!!!

איך ידעת שאלאדין זה הסרט האהוב עלי ?
ואכן חלק מההשראה משם
כל מה שחסר לי זה ג'יני (או דג'ני או דג'ין לדקדקנים) ואיזה יסמין ומרבד מעופף ואני מסודר

Sargon

New member
אל תישכח את ג'אפר. . .

ככה שהחיים לא יהיו משעממים.

DDN

New member
האמת?

שבל לדעתי יותר יפה מיסמין. וגאסטון יותר רשע מג'אפר. גאסטון הוא מסוג האנשים שמזכירים לי את היטלר. מישהו שקצת יותר חכם מההמון הפשוט, שיודע איך לשחק בשאר האנשים כדי לקדם מטרות שלו. ג'אפר הוא סתם רשע. אפילו גרגמל יותר רשע מג'פאר.

ג'פאר באמת רשע עלוב..

גאסטון יותר טוב אבל עדיין מלא ביהירות דיסניית מעיקה.. טוב אנשים.. מי לדעתכם הרשע הכי מוצלח בסרטי דיסני לדורותיהם ? (ואגב יסמין הרבה יותר יפה מבל.. וגם יש לה שם יותר יפה
) (ולגבי רשע.. אף אחד לא יכול על יוסימיטי סם.. אבל זה לא דיסני
)

DDN

New member
ובכן, תראה

קודם כל, על טעם ועל ריח (בנשים) אין מה להתווכח. אתה רוצה את האוסקר על הסרטים? בבקשה. שלי: הסרט הכי טוב: מולאן (רצים ראשונים: היפה והחיה ואלאדין) הבחורה הכי יפה: בל (היפה והחיה) הרשע הכי רשע: קרואלה דה ויל (101 דלמטים) - נחשבת לדמות הכי מרושעת בקולנוע אי פעם. הרשע הכי מרשים: שאן יו במולאן. הציצים הכי גדולים - פוקהונטס. דמות המשנה הכי טובה - יאגו (אלאדין) מה עוד?

../images/Emo32.gif רוג'ר רביט נחשב דיסני ?

כי אז הבחירה האחת לפני אחרונה שלך משתנה בלי ספק
אני מסכים איתך לגבי קרואלה.. היא עדיין מפחידה אותי
וגם לגבי יאגו.. עדיין לא מצאתי רשע ממש מרשים בדיסני.. עדיין מחכה..

DDN

New member
לגבי ג'סיקה.

היא הדמות המצויירת עם הציצים הכי גדולים. אבל זה פרוייקט משותף של דיסני-וורנר. אני לא מחשיב את זה דיסני. אני מדבר על סרטי ה"דיסני" הקלאסיים. גם שרק לא יכנס לרשימה.

נדמה לי שנשארנו רק שנינו..

טוב אני עוד בתקווה שתהיה לי פגישת משחק מחר בצהריים אז לילה טוב
לילה טוב לככווווווווללם
(או בוקר טוב אם אתם קוראים את זה בבוקר
)

Sargon

New member
הדמות הכי רעה היא. . .

האמא החורגת מסינדרלה, היא ממש מרשעת שלא לדבר על החתול שלה, לוציפר.

למעלה