המשחק זה או זה

OFIRB9

New member
קוג'י כמו קואיצ'י!

כי אני לא מוכנה לראות קוג'י בלי קוקו! אותו דבר, רק עם מאט וטאי

Rnamon

New member
מאט......פשוט מעדיף אותו על פני טאי

אל תשאלו למה......גם לי אין מוסג......... ג'רי וטאקטו או ריו וריקה..... (ה"זוגות" הבולטים?)

Ray girl

New member
שוב שיגעוט קתיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ריו וריקה -.- מממ... ריו וריקה או הנרי וריקה?

OFIRB9

New member
קשה להחליט...

אני אבחר הנרי וריקה כי אני לא סובלת את ריו! סתם ככה קן בקיטי סוט או קוג'י בחצאית טוטו?

Ray girl

New member
קוג'י!! XD

קוג'י בתור חלי מינמוביץ' (ארץ נהדרת) או קואיצ'י בתור לובה (ארץ נהדרת)?

OFIRB9

New member
ענק! ><

הייתי חייבת לענות על זה! קואיצ'י: אתה רוצה קרן אופל מקבל נישמת חיה חינם חינם? צ'טערת, נגמר נשמת חיה, רוצה להזמין נביא לך מישלוחה? ס'דר... קוג'י: אני רוצה לצאת חוצץ נגד הנשים שלא נותנות לשני בישים להיות "יחד" אלה רוצות אותם לעצמן! אני באמת רוצה להתקדם, עם כל הכבוד לשונן איי ויש הרבה הרבה כבוד גם לבישים יש חיים! מקף פסיק שלושה סימני קריאה עכשיו תחליטו מה עדיף

Goggle Girl

New member
אני אגיד לכם מה עדיף

שתיהן בסצינת יורי לוהטת מאחורי הקלעים O: החרבות אור של וולפמון או החרבות של דאסקמון?

Dark SpaWn

New member
של לובומון

הם יותר יפות... מצד שני אולי אני אומר את זה כי דברים זוהרים מסיחים את דעתי... קואיצ'י מנגן על גיטרה או קוג'י מנגן על כפית ופומפיה ?

Rnamon

New member
גיטרה!!!!

פומפיה זה .....זה.....מכשיר שמרסק ירקות......לא מנגנים בו....... מממממ........ עכשיו שאלה רצינית........ הדיגימון הכי אצילי שיש הוא...... אונימון (הכי אצילי לפי דעתי......הקטע שבו הוא זז באטיות ושלוף את החרב עם גלימה מתנפנפת ומוזיקה איכותית ברקע והכול.....הוא כזה אצילי
) או גאלאנטמון (אתם יודעים "לחם גילמון"+טאקטו=גאלאנטמון....)

moon flower

New member
ריקה מלמדת מורשת

גם כי אני לא יודעת מה זה של"ח וגם כי מימי לא מסתדרת לי בראש בתור מורה.. השותף של טומוקי- פאטאמון או ארמדילמון?

Ray girl

New member
פאטא-פאטא

מור בתור דיג'יגורלית או בתור טיימרית? (אני מושפעת כל ככככככך)

OFIRB9

New member
למרות כמה שפאטמון בכיין

ארמדילומון עדיף השותף של קוג'י ריינמון או גאגומון?

Rnamon

New member
חחחחחחחח אני לא יודע למי להשיב.....

אני יהיה נמנע בענין........

למעלה