המשחק התפגר לי ><"

Hawkgirl

New member
המשחק התפגר לי ><"

זהו, לא עובד יותר ><" שום דבר לא השתנה. יום בהיר אחד באתי לפתוח את המשחק, כרגיל, דרך האתר, החלון הקטן נטען, וזהו, כלום לא קרה. ניסיתי לפתוח את המשחק דרך ה-Game Launcher והצלחתי. אבל אחרי 5 דקות המשחק נתקע וסגרתי אותו עם ctrl+alt+del. מאז המשחק פשוט לא נפתח בשום צורה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל עדיין כלום לא קורה. אם אני מנסה לפתוח מהאתר שום דבר לא קורה, דרך ה-game launcher החלון של המשחק נפתח אבל נתקע ולא ממשיך הלאה לשום דבר. אין שום הודעת שגיאה, כלום פשוט לא קורה =.= אין וירוסים במחשב, רוקנתי אפילו את הכוננים קצת. אבל נאדה... מה עוד כבר אפשר לעשות?! =.=" אני מפספסת את ההזדמנות לקבל את המדליה כי צריך להרשם שהתחברתי כל יום =.=" סמדררר, אם את רואה ת'הודעה תכנסי למשתמש שלי עד שאני אצליח להתחבר אליו ]:

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gifמצטערת בשבילך ומקווה שיסתדר מהר!

לצערי אין לי מושג איך לעזור לך לתקן את הבעיה, אבל אני בטוחה שיהיו פה אנשים שידעו לענות לך...

מצבניק

New member
פיתרון אפשרי!!! |כרוז|

להוריד מחדש את המשחק על כונן D או במקביל כונן C בקיצר הכונן השני... היתה לי את הבעיה שלך וכך זה נפתר.

Hawkgirl

New member
אה...

המשחק תמיד מותקן על כונן D... יש לי 3 כוננים במחשב :\ אני מנסה להתקין עכשיו שוב ואקווה לטוב. אם לא.. אנסה להתקין על כונן אחר =.=

מצבניק

New member
כי יש שני כוננים.

במקור הוא הותקן על c עד לבעיה הזאת, שאז ניסיתי על D וזה עבד לי. הצלחה בכל מקרה.

Guid

New member
אחרי שאת מנסה להיכנס וכלום לא קורה,

המשחק עדיין נשאר פתוח במנהל המשימות? תבדקי את זה, תכנסי למנהל המשימות, תעברי ללשונית "תהליכים", וחפשי שם את התהליך MapleStory.exe אם זה עדיין שם, תלחצי עליו, ואז תלחצי על כפתור "סיים תהליך" מצד שמאל למטה של החלון. אני מקווה שזה יעזור...
תעדכני כאן מה קורה עם זה~

Hawkgirl

New member
מכירה את זה

במקרה כזה שהמשחק נתקע ולא נסגר דרך ה-X אני סוגרת אותו רק דרך שם(תהליכים) ולא דרך מנהל המשימות.

Hawkgirl

New member
טוב, נראה שהסתדר!

אחרי ההתקנה השניה המשחק עובד. הצלחתי לפתוח מה-game launcher. לא ניסיתי דרך האתר כדי לא לקחת סיכונים =.="

למעלה