המשחק ,השיר והכיף....

backstreet girl

New member
המשחק ,השיר והכיף....

we've gat it going on האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח...שיר מהמם,נוסטלגי,מעניין,מושך,קיצבי,מדהים,מקסים.. בין השירים הכי טובים שלהם.... 2)שיר יפה ומגניב שכיף לשמוע...לא יותר מזה.... 3)שיר מגעיל...ישן ופאסה...פשוט מכוער.... 4)אחלה שיר...אפשר להגיד...
(הפרצוף הזה משמעותי לתשובה אז תעשו אותו אם אתם עונים עליה)... מה השורה האהובה עליכם? מי שר שם הכי יפה? מה יותר יפה....הקולות,המילים או המנגינה?

NarihS

New member
טוב הנה שלי:

1. בטח שיר מהמם, נוסטלגי, מעניין,מושך,קיצבי,מדהים,מקסים.. בין השירים הכי טובים שלהם. מה השורה אהובה עליכם: Well I'm creepin' up on your left Straight up funky when I get with you Keep it ruthless when I get wet Keep the party packed in my corner Tough like granite to keep the crowd hype Get up on this just to get right What you want it what you gonna get Backstreet's got the special effects, uh חח כן.. כל הסולו של אייג'י מי שר שם הכי יפה: אייג'י. מה יותר יפה: המנגינה מאוד מגניבה.

backstreet girl

New member
אני:

האם אני אוהבת את השיר: 1)בטח שיר מהמם,נוסטלגי,מעניין,מושך,קיצבי,מדהים,מקסים.... בין השירים הכי טובים שלהם. מה השורה האהובה עליי: everybody groove to the music,everybody jam וואי,שהם שרים את השורה הזאת התחילת השיר אני מצטמררת... זאת שורה כזאת מושכת.... מי שר שם הכי יפה: בריאן....כי הוא שר שם את הבית הראשון... ויש לבית הראשון גם מנגינה סופר סופר סופר מושכת.... וכמובן בגלל שיש לו קול מהמם שם... מה יותר יפה -הקולות,המילים או המנגינה....:לדעתי...המנגינה ללא ספק... כל מה שקשור למנגינה מעניין,מדבק ומושך...פשוט מדהים...

bshainb

New member
אני

אז אצלי בהתחלה זזה נמבר 1 וכל השאר זה כל השיר כולם והכל כפי ששמתם לב אין לי כוח לרשום הרבה

sivanick

New member
אני....

we've gat it going on האם אתם אוהבים את השיר: 1)בטח...שיר מהמם,נוסטלגי,מעניין,מושך,קיצבי,מדהים,מקסים.. בין השירים הכי טובים שלהם.... מה השורה האהובה עליכם? השורה הראשונה..כמו של רוני מי שר שם הכי יפה? בריאן מה יותר יפה....הקולות,המילים או המנגינה? מנגינה.

למעלה