המשחק-השיר הבא הוא.....

backstreet girl

New member
המשחק-השיר הבא הוא.....

i wanna be with you
האם אתם אוהבים את השיר: א.וואי,אני מטורפת על השיר....זה שיר מדהים ,כובש ועיקר מדבק.... ב.שיר מגניב סבבי שמאוד כיף לשמוע אותו..... ג.שיר קליט ונחמד....אני קצמחבבת אותו.... ד.שיר בסדר...יש להם המון שירים קיצביים הרבה יותר יפים ממנו לדעתי.. ה.שיר מגעיל....אני שונאת אותו....
מה השורה הכי אהובה עליכם?
מי שר שם הכי יפה?
מה אתם הכי אוהבים בשיר....את המילים,הקולות או את המנגינה?

bshainb

New member
אני ראשונה...../images/Emo8.gif

א.וואי,אני מטורפת על השיר....זה שיר מדהים ,כובש ועיקר מדבק.... והשורהWish you'd come and set me free So that I can see All the things I've left behind What's missing in me אייגיי שר הכי יפה ובשיר הזה אהבתי את הקולות והמנגינה בעיקר

C honey

New member
אווווף... ../images/Emo165.gif../images/Emo9.gif

בבקשה שימו שירים יותר מוכרים... אני לא כ"כ מכירה את השירים ששמתן...
(טוב נו, זה בטח בגלל שיש לי רק אלבום אחד שלהם...
) גם אני רוצה להשתתף!!!..

Miss Kitty

New member
../images/Emo9.gif

האם אתם אוהבים את השיר: ב.שיר מגניב סבבי שמאוד כיף לשמוע אותו..... מה השורה הכי אהובה עליכם? And I'll be waitin' until you face the truth מי שר שם הכי יפה? איי ג'יי מה אתם הכי אוהבים בשיר....את המילים,הקולות או את המנגינה? מנגינה

backstreet girl

New member
אני:

אני מטורפת על השיר....השיר מדהים וכובש ובעיקר מדבק.... השורה האהובה עליי: כל הפזמון..... I WANNA BE WITH YOU I'TS CRAZY BUT I'TS TRUE AND EVERITHTUNG I DO I WANNA BE WITH YOU מי שם שם הכי יפה: יו.....זה קשה.......טוב...אני אומרת... בריאן....... אני הכי אוהבת את המנגינה בשיר......

NarihS

New member
עכשיו אני:

ב. שיר מגניב סבבי שמאוד כיף לשמוע אותו מה השורה אהובה עלי: Like to know what's in your mind It's not easy to see I know now what I feel And what to do I wanna be with you מי שר שם הכי יפה: אייג'יי מה אתם הכי אוהבים בשיר: את המנגינה.

airgirl

New member
אני:

ב. שיר מגניב סבבי שמאוד כיף לשמוע אותו מה השורה אהובה עלי:I wanna be with you It's crazy but it's true מי שר שם הכי יפה: וואו.. זה קשה מדי.... אבל נראה לי שאייג'יי.. אני מתה על הקול שלו
מה אתם הכי אוהבים בשיר: אממ... את המנגינה

sivanick

New member
me

i wanna be with you האם אתם אוהבים את השיר: ב.שיר מגניב סבבי שמאוד כיף לשמוע אותו..... מה השורה הכי אהובה עליכם? הפזמון..אין לי כוח לרשום =) מי שר שם הכי יפה? בריאן וגם אי ג'י קשה לבחור... מה אתם הכי אוהבים בשיר....את המילים,הקולות או את המנגינה? המנגינה

hadasrulez

New member
אנייייייי

i wanna be with you
האם אתם אוהבים את השיר: מתלבטת- שיר מגניב סבבי שמאוד כיף לשמוע אותו והוא גם דיי מדבק
מה השורה הכי אהובה עליכם? When the light is fading You know what I wanna do
מי שר שם הכי יפה? אייג'יי
מה אתם הכי אוהבים בשיר....את המילים,הקולות או את המנגינה? הקולות והמנגינה

למעלה