המשחק הראשון שליי!!!

המשחק הראשון שליי!!!

כן כן פני עשר דקות סיימתי את המשחק הראשון שלי! היינו מתנקש לוחם וקוסם חזרנו מערב בבר (השתכרנו ממים) ואז ראינו צל מעלינו ו... מצאנו את עממנו בכלא כלשהא עם אלף ואדם כלשהוא, ניצחנו שני אוקים וברחנו מהתא!! *כפיים*

Wild elf

New member
ציניות, אחי, ציניות...

קראת את ההודעות על נוסגות`? תדפדף, תקרא. זה משהו יפה. אבל אל תדאג, אף אחד לא התחיל בתור שחקן מנוסה. אני בכלל פעם ראשונה בחיים שיחקתי פלאדין לפני חודשיים, מתתי תוך 5 מפגשים(אמנם מהבוקר עד הלילה... אה... היה כיף... למי שלא מבין, הייתי ברגילה), אבל נהנתי מאוד. שיהיה לך בהצלחה, ותהנה כמה שיותר!

Wild elf

New member
ציניות, אחי, ציניות...

קראת את ההודעות על נוסגות`? תדפדף, תקרא. זה משהו יפה. אבל אל תדאג, אף אחד לא התחיל בתור שחקן מנוסה. אני בכלל פעם ראשונה בחיים שיחקתי פלאדין לפני חודשיים, מתתי תוך 5 מפגשים(אמנם מהבוקר עד הלילה... אה... היה כיף... למי שלא מבין, הייתי ברגילה), אבל נהנתי מאוד. שיהיה לך בהצלחה, ותהנה כמה שיותר!

DDN

New member
למה בכלא?

ומאיפה הגיעו האורקים? אה כן, ומה הדמויות שלך? ספר לנו עליהן.

למה? כי צריך משהו מגוון מלשדוד טירה

או להציל את העולם (כאילו כמה זה מגוון... לא משנה) כנראה יש איזה בריון או קוסם חזק שצריך עוד גופות לרצפת המכרה שלו... האורקים הם שומרים שבאו לקחת את האוכל המגעיל (ד.א למה תמיד בכלא לאוכל יש טעם של נפט? למה לא מגישים שם אוכל טוב, שהאסירים יהיו בריאים?)

DDN

New member
אבל איך הגעתם לכלא?

ככה פתאום אחרי הצל? ויש הרבה דברים "מגוונים" חוץ מלהציל את העולם או לברוח מהכלא. . . ..

../images/Emo187.gif

אין לי מושג איך הגענו ללכלא- נגלה בשבוע הבא כנראה. כן זה היה בצחוק. שהמנו היקר רצה לתת דוגמא של משחק במבוך לשני השחקנים החדשים שאיתנו. אז האופציות הם: לבזוז טירה ישנה/לברוח ממבצר או כלא/לחסל איזה שד או מכשף אדירים שמתחבאים בקומה השישת בתוך האדמה. והוא החליט ללכת על אופציית הבריחה

רמץ

New member
הוא יכול ללבוש, אבל...

א. הוא מתחיל את המשחק בלי מומחיות בשריון קל (בניגוד לכל מקצוע אחר למעט מכשף) - כך שהוא סובל מההגבלות של שימוש לא מיומן בשריון (ע"ע כישרון שריון קל) ב. שריון מפריע להטלה של לחשים עם מרכיבי תנועה. לכל שריון יש את אחוז כשלון הלחש שלו (ע"ע רשימת סוגי שריון בפרק על ציוד). זה רק הגיוני. קוסם עם שריון יהיה פשוט חזק מדי! כמו כוהן...

שאלתי את שהמי

זה היה המכשף שרכב על גריפין ובא לחטוף אנשים מהאזור(יש איתנו בתא גנב ואלף מהסביבה)

למה הוא חוטף אנשים?

זו השאלה הכי טובה, ויכולות להיות לה כמה תשובות: סתם כדי להפר את הסדר הציבורי כדי לעשות עליהם ניסויים להכריח אותם להשתתף במסיבת תה עם הבובות שלו לפרק מהם חלקי חילוף לזומבי המחמד שלו לספק בשר טרי לצמחים הטורפים שלו למצוא חתן לבתו השמנה והמכוערת לשעבד אותם במטעי הכותנה ושדות הטבק למכור אותם לעבדות על ספינת משוטים להפוך אותם לקקטוסים וכו'...

timur97

New member
שאלונת

התגברת על האורקים בידיים ריקות, או ששכחו לקחת לחם את הנשק/פאוצ' מרכיבי קסם?

למעלה