המשחק הסתיים

המשחק הסתיים

בתיקו 0-0. ראיתי את המשחק ולדעתי שיחקתם ממש לא טוב, הצגתם יכולת מאוד מאכזבת! ואני חושבת שלא הייתה לכם נחישות בעיניים אבל זאת רק דעתי אתם מזומנים לקבל אותה אם אתה רוצים. בכל אופן לאחר התיקו המאכזב איבדתם את המקום הראשון למכבי חיפה וכרגע אתם במקום השני כאשר למכבי ת"א משחק חסר ... אז הפועל תתחילו להתעורר לפני שיהיה מאוחר מדי! חולת כדורגל

על האש

New member
רק יכולת מאכזבת?

אז אני יהיה חריף יותר פשוט מתחת לכול ביקורת! לא זאת היכולת שצריך להציג בדרך לאליפות אבל קשה לבוא לשחקנים בטענות הם מנסים לפעמים זה לא כול כך הולך...היום זה היה ממש על הפנים שום מערך בקבוצה לא תפקד ושם דבר לא פעל כראוי ולפעמים גם זה קורה מה גם שפ"ת היו אגרסיביים מאווד וניסו להרוס להפועל את המשחק בכול צורה אפשרית גם בארגרסיביות יתרה ללא שום תגובה מהשופט אבל אין לי טענות אליו הקבוצה שיחקה על הפנים בלי שום קשר ונקווה מאווד שבמשחק מול ראשיון הקבוצה תחזור לעצמה הבעייה שבאים בטענות רק שהפועל מציגה יכולת חלשה מהתקשורת ושהיא מצליחה היא מהללת אותה על גדולתה...אפשר לומר שלמכבי ת"א ומכבי חיפה היו משחקי נפל רבים משלנו ועלהם גם לא דיברו הרבה ככה זאת התקשורת והאוהדים בארץ שהקבוצה בצמרת היא הטובה בעולם אבל שיש תקופת נפל אוו משחק נפל קצרה יש רק טענות ואת זה צריך לשנות על מנת להגיע למנליות כדורגל ארופאית ! עד המוות הפועלל !!!

תראה על האש ...

כנראה שמכבי פתח תקווה נועדה להזיק לגדולות. האם עליי להזכיר לך שבמחזור השמיני בליגת העל, מכבי פתח תקווה ניצחה 2-1 את מכבי חיפה או שאתה זוכר? אין מה להגיד, עד כמה שמכבי פתח תקווה קבוצת תחתית (לפחות העונה ...) היא מתמודדת בכלל לא רע נגד הגדולות ... חולת כדורגל

על האש

New member
איבוד נקודות

לא תלוי בהתמודדות מול קבוצה זאת אוו אחרת....בין עם זאת פ"ת אוו מכבי חיפה אוו מכבי ת"א אוו כול קבוצה אחרת...הכול תלוי בראש בראשונה ביכולת של הקבוצה שלי במקרה הזה הפועל ברגע שהפועל תדע להתעלות מעל הקבוצה שמולה היא משחקת כמו שקרה במשחקים רבים העונה שום דבר לא יעצור אותה אבל עם היא תשחק בתצוגות נפל כמו היום ברור שהיא תאבד נקודות בזמן הכי לא נכון מבחינתה...אבל לא נגמר כלום והכול פתוח ולא בטוח שמכבי יקחו את מלאו הנקודות מנתנייה ואני מאמין שדרור יחזיר את הקבוצה לדרך המלך מהר מתמיד לא למהר להספיד אותנו

שנייייי

New member
על האש אני מצטערת אבל ...

אף אחד עוד לא הספיד אתכם! מה שקרה זה שאיבדתם נקודות וברגע שהפועל תל אביב או מכבי חיפה או מכבי תל אביב מאבדות נקודות נגד קבוצת תחתית אז הרבה אנשים מתחילים לדבר! הליגה רק עכשיו עברה את החצי והדרך עוד ארוכה, היא עוד תיהייה מלאה בעליות ומורדות, אך למרות הכל אסור להיות שאננים! צריך לתת את הכל כדי להיות בצמרת! אז עוד הכל פתוח ויש עוד זמן לסיום הליגה, ולשיפור המשחק! שלכם תמיד: שנייייי

נתי (בת)

New member
על נאש יקרי ...

נכון, אומנם אני ירוקה אך באתי במטרה אחת והיא להגיד לך שלמרות שאני ירוקה ודי שמחתי שיצאתם בתיקו, אתם צריכים להרים את הראש ולא לתקוע אותו באדמה! אז נכון שהתיקו שלכם בא בזמן לא טוב אבל אל תקחו את התיקו כל כך קשה! אנחנו עוד הפסדנו למכבי פתח תקווה במחזור השמיני ... אז כל מה שנותר לי להגיד לך ולשאר חבריי הפורום הישנים זה : תרימו את הראש לקראת המשחק הבא !!! נתי :) (למרות שאני ירוקה באתי בכוונות טובות !)

נכון 0 0 אז מה?../images/Emo57.gif

נכון האדומים סיימו ב0:0 אז מה ? קורה בקבוצות כדורגל. זה שלא שיחקו טוב וזה שמכבי פתח תקוה שיחקו יותר טוב ראינו אבל יש לי הערה . מדוע קשטן לא עושה חילוף בתום המחצית הראשונה? מדוע הוא מחכה לדקה ה70 כדי שהמשחק ירוץ? אולי אם היה מכניס את עומרי אפק אודי כפיר ועוד שחקן אולי המשחק היה נראה אחרת? בכל אופן אסור להשבר . נגד ראשון אני מקווה שננצח בגדול אני עם האדומים באש ובמים. אני בתקווה שאנחנו נהייה הראשונים למרות הכל . ואיך השיר אומר? הפועל תל אביב מלחמה מאמינה בכם בכל הלב אדומים שלי מכינרת אחרת האדומה חמסה חמסה שום בצל יין

על האש

New member
../images/Emo51.gif רבה לך נתנייה

על משחק מצויין והקרבה מדהימה ושהנחלת לצהובים השנואים כול כך הפסד שני רצוף
מי שלא קופץ צהוב מי שלא קופץ צהוב

על האש

New member
זי´ווש../images/Emo13.gif

אצלי הכול טוב אחי.... ושוב
רבה ניצחון מצויין ואני כול כך שמח שהצהובים האלה הפסידו אח... השמחה
שמחתי לשמוע ממך אחי...
ושיהיה בהצלחה בהמשך העונה חוץ מאשר במשחק השלישי נגדנו

מכבי תל אביב הפסידה אבל ...

הניצחון בעצם שייך לכם!!! מכבי תל אביב נשארה במקום השלישי לאחר שהפסידה היום 0-1 למכבי נתניה משער של משה גלאם בדקה ה-25. למכבי תל אביב יש כעת 35 נקודות, שתיים פחות מהפועל תל אביב וארבע פחות ממכבי חיפה (האלופה). הכל אופן המצב שלכם לא כל - כך גרוע! אז תרימו ראש!!! ובהצלחה!!! חולת כדורגל

yscti

New member
משה גילם לחיפה את הפסגה../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

לא יעזור לכם מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים בהצלחה למכבי חיפה האלופה.

באד בוי מתוק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

באדבויי מתוק שלי ! לא נורא שהפסדתם ככה זה כדורגל אתה יודע בודאי. המלחמה תהייה עד הסוף. וזה הכייף שבכדורגל. אתה גם יודע שהפועל תל אביב רצים לאליפות כי האדומים שלי ילחמו עד הסוף.והמקום הראשון טבעי לנו מתגעגעת אליך מאוד נשיקות חמות ומתוקות מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
שום בצל יין

jekass

New member
סמים

המכתב מתייחס למקרה דריסת שני רוכבי אופניים ע"י אביב זלצמן, קפטן נבחרת הנוער של מכבי ת"א, אני משוכנע שאתה מכיר את המקרה. להלן המכתב שלי:אדומים יקרים, הכנסו וחוו דעה.ו טימון1 ו? ברצוני לספר לכם סיפור על קפטן נבחרת הנוער של מכבי ת"א, רגע רגע רגע, לפני שאתם שוברים את המסך, אני צריך את כל העזרה שאוכל לקבל מכם אז תקראו עד הסוף וכיתבו לי את דעתכם בעניין. השחקן המדובר, אביב זלצמן שמו, חזר הביתה מחגיגות השנה החדשה בנהיגה, כאשר הוא תחת השפעת סמים. באיזור שפיים בשעת בוקר מוקדמת, פגע הקפטן המסומם בשני רוכבי אופניים תמימים והרג אותם, לאחר השעייה של חודש מצאה הנהלת מכבי ת"א לנכון להחזירו לשורותיה כשחקן ואף תמכה בו וגיבתה אותו בטוענה ש"תאונות קורות"....., ובכן אדומים יקרים, שלא יהיו לכם ספקות, יד המקרה לא היתה מעורבת, שוגג גם כן לא היה פה, הבחור נהג תחת השפעת סמים ביודעין [מוקדם באותו בוקר אף נעצר ע"י שוטרים בצפון ושוחרר לאחר מספר שעות], ובכך הרג שני רוכבים חפים מפשע והרס את חייהן של שתי משפחות בישראל. ניסיתי לכתוב הודעה ברוח זו בפורום של אוהדי מכבי, אבל מסתבר שהם חארות בדיוק כמו הנהלת קבוצתם, אתם, האדומים הינכם תיקוותנו [כלל הרוכבים בארץ] האחרונה להכנסת מודעות בעניין אל קהל אוהדי הכדורגל בארץ, אני יודע שיש לכם את הלב והיכולת, הרי אתם ידועים כאוהדים עם הלב הכי גדול בארץ, אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה, עיזרו לנו להגביר את המודעות למקרה, רק בקשה קטנה לי אליכם, בלי אלימות נוספת, תודה על התייחסותכם אריאל דקל קיבוץ רשפים. והנה גם התגובה לה זכיתי: סמים וכדורגל ביחדו bitoren ו? אריאל היקר,לא צריך לעשות מזבוב פיל.הרי זה לא סוד שבארצנו הקטנה כל בחור לפני,אחרי ובזמן שירןת הצבאי משתמש קצת בסמים .(אולי אף אחד לא מוכן למכור לך כי אתה מלשין,ולכן אתה נגד התופעה הנהדרת הזאת) ולכן לא ברורה לי צרות העין במקרה של אביב זלצמן,מלבד היותו צהוב. לפני כחצי שנה הייתי במסיבת טבע בצפון,שם שמחתי מאוד לפגוש פיני בללי (השחקן האהוב עליי) וגם הוא כמו כמעט כמו כל הנוכחים (250 איש) עישן גראס וגם בלע טריפ (ד"ר הופמן-למבינים),פיני מאוד נהנה מהמסיבה ועזב רק בבוקר. חשוב לציין שבשבת שאחרי פיני עלה מהספסל והבקיע,אחרי בצורת מסויימת. בלי קשר- יש לי פתרון למצב בארץ: צריך להעביר את כל האוהדים האדומים(ערבים וגרמנים כאחד) לקיבוץ רשפים ולהחזיר את הקיבוץ ואת יוסי אבוקסיס לרשות הפלשטינאית.

למעלה