המשחק המקדים

soofgania

New member
../images/Emo18.gifאומנות הלשון../images/Emo3.gif

לשון ארוכה כמו באומנות עתיקה מטיילת על גופך הענוג לשון רטובה קצת שובבה מלמדת אותך אהבה אוהבת את אצבעות רגלייך מרקדת בין גלייך מלטפת עמודייך מלקקת חמודייך חודרת לתוך נקבייך מרפאת מכאובייך בטנך יורדת ,עולה כאילו אומרת לשון מעולה גבך החלק זוכה לטיול ארוך ידי מלטפות מקדימה בעדנה ורוך שדייך צועקות תמשיך ,תמשיך פטמותייך זקורות,עומד להחשיך לשון מלחלחת את ליבך החם שמיניות סביב שדייך ,מעשה חכם צוארך רועד קלות,הנה הנשיקה אומנות הלשון בשיטה העתיקה

yd4

New member
../images/Emo3.gifלשון אהבה

לשון אהבה היא נימפת התשוקה היא שוחה וצולחת בהצלחה שוחה בפיות נושמת את הבריאות קולטת אהבה יורדת לתשוקה שוחה בתעלת אהבה טועמת כל דבר מענגת כפתורים מוצצת דברים מלקקת ואוספת חום תשוקה והמון אהבה לשון אהבה היא דבר נפלא

soofgania

New member
../images/Emo18.gifיפהה yd4

עיסוי אירוטי ברקע קטורת ונרות ןשתי פיות משוררות שמן ארוטי שוטף את גופך לא מעט, בנדיבות אני שופך את במערומייך על מיטת הטיפולים עמקים ושדות ים וגלים עיסוי ארוטי עלייך במעגלים עיסוי ארוטי מלטף את רגלייך עיסוי ארוטי חופף תלתלייך עיסוי ארוטי מחמם ישבנך עיסוי ארוטי חודר לתוך גנך עיסוי ארוטי על גבך מחליק איברי מתרומם, נוצר הקליק עיסוי ארוטי מנשק את פנייך עיסוי ארוטי מלקק את שדייך אצבעותי בעונג יונקות בעוד שמן את שדייך משקות עיסוי ארוטי לעבר הבטן עיסוי ארוטי לא שוכח את המותן עיסוי ארוטי נכנס לנקבייך מגלה את יופיך ומכאובייך

yd4

New member
תודה לך סופגניה - כתיבתך יפה

ידייך צמררו את גופי , לשונך הרטיטה את גופי ליבי פעם ללא הפסקה מחשבות של תשוקה בראשי רצות אני בך חושק ללקק ולענג למצוץ את עליי אהבה בין רגלייך ללקק את כדור התשוקה ולשמוע סימפוניה בלתי גמורה שדייך המתוקים שמחים למגע לשוני ניצניך מתרוממים לקראתי לשוני תחבוק אותם לאהבה ושפתיי ליניקה קולך את שלך אומר משדר ודורש ענג אותי הראה לי את התשוקה רוצה לראות עוד סימפוניה של תשוקה

soofgania

New member
אתה רוצה לומר שאתה כתבת את זה?

תודה על המחמאה אבל...אבל....לא אני כתבתי את מה שרשמתי פה.

yd4

New member
טוב אז לסיום של בוקר - לפני העבודה|

טיפה של תשוקה רטיבות של אהבה לה נפלטה בפינה מרוב שמחה היא ברחה יצאה לה רצתה אותך לזרום בתוכך להרטיב את כולך אבל את לשלך הלכת נטשת אותה ללא טעימה כאשר לך היא ממתינה טיפה מסכנה נשארה לה בודדה

putimakansi

New member
או קי סופגי - עברת את התאוריה !!!

בהצלחה רבה !!! צירך לקבוע מבחן מעשי - אני הטסטר ! עד שלא תעברי את המיבחן המעשי - לצערי לא אוכל לתת רישון.... אז אנא צייני מועדים המתאימים לך למיבחן המעשי - אני אשתדל למצוא לך מקום ביומן.....

soofgania

New member
פוטי גם את המעשי עברתי

במבחן המופקרות..יש מצב שלא גילית לנו את התוצאות כי אחוז המופקרות שלך היה קטן מאד??? נראה שאצטרך אני למצוא לך מקום ביומני.. בהמשך לשיחתינו......פרוק זעמך על הבוס מקווה שההרגשה תשתפר לאחר שתכלה בו את זעמך ואל תשכח להשאיר כמובן נתיב מילוט....

putimakansi

New member
מתוקה - עשיתי את המיבחן ויצא לי

בסביבות ה 60..... אבל לא משנה - מצדי תמצאי לי את מקום ביומן שלך - אני כבר אפנה מזמני בשבילך !! פרקתי את זעמי על הבוס הבעייה עכשיו שגם אם הוא יקרא לי הוא לא יוכל כל כך לדבר כי ניפחתי לו את הפנים.....

E l i o r 2 2

New member
בחיאת סופגי.....

אני לא נכנס לבלוג TV , את מופיעה שם?.........ואני שואל כי את נראית לי פה הכוכבת של הפורום........ויכול להיות שזה סתם בגלל שאת נחמדה אבל בכל זאת אני שואל.

soofgania

New member
אליאור

פעם שידרתי הרבה<תקופה של חצי שנה>לאחרונה ממעטת להכנס....אין סיבה מיוחדת לכך,מתי שיוצא אני משדרת בלי תכנונים מראש. אני לא הכוכבת של הפורום,זה פורום פתוח וכולם מוזמנים לפה בכיף לרשום מה שרוצים כל עוד זה אינו נוגד לתקנון.

אליאור אתה לא צריך להתבייש

ותאמת גם אין לך במה תפסיק לשחק אותה איזה צדיק כנס תיראה תהנה וספר לחברים ביי וישיהיה לך יום טוב

למעלה