המשחק היום...

Woogyman

New member
הנה הקובץ

שבע וחצי, צ´אט חדש , כולם שם עם הקובץ על המחשב וידיים מוכנות לענות מהר על טריוויה :). הקובץ כמעט זהה לקודם, רק כמה שינויים.

Woogyman

New member
מי שלא יורד לו

אני מוכן לשלוח באיסיקיו גם. רק תתחברו ותודיעו לי.

Woogyman

New member
אוקיי ../images/Emo110.gif

אוקיי, קודם כל על המשימה של היום - איך היה? איזה חלק הכי אהבתם? זה היה מאוד קצר, אני יודע, אבל זכרו שזאת רק משימת פתיחה. היא קלה וקצרה במיוחד. המשימות הרציניות יהיו הבאות. לכל מי שלא הגיע, הסיסמה היא 012, אתם מוזמנים לשחק. לפגישה הגיעו האנשים הבאים, והם אלה שממשיכים לשחק. ליד כל אחד רשומה כמות הנקודות שלו בינתיים - Ophel McNeil - 60 p3 - 55 Cole cohen - 30 HuGo Hell - 30 charmedmen - 20 F A Q - 20 nadiwainer - 20 SaberTooth - 20 Charmed 4ever - 20 Cole cohen - 20 Tai Lyn - 20 p3 - 20 Phoebe Halliwell - 20 Daniel Goldman - 20 Charmed-G.S - 20 buffgirl - 20 שום דבר עוד לא סופי, והכל יכול להשתנות (במיוחד במשימה השלישית האכזרית... מואהאהאהאה...
). מי שלא מופיע ברשימה למעלה לא משחק, גם אם הוא הופיע ברשימה הקודמת (אלא אם זה מקרה מאוד מיוחד).
משהו שמאוד הפריע לי בפגישה זה הלחץ של חלק. מי שבא לשם כדי להתחיל מהר, לגמור וללכת, שלא יבוא. המשחק זה כדי להנות, לא כדי לבוא, לזכות בפרס וללכת. להבא, מי שיזרז או ילך באמצע פגישה, יופרש מהמשחק. אני מארגן משימות ופגישות כדי שישארו עד הסוף וילכו בקצב שלי, לא כדי שיבואו, ילחיצו את כולם וילכו.
הפגישה הבאה - יום ראשון הבא. בקשר לשעה, יש שלוש אפשרויות, נראה מה הכי נוח - שמונה, שמונה וחצי או תשע. קחו בחשבון שהיא תהיה יותר ארוכה מהפגישה הזאת. היא גם כנראה תתנהל בצ´אט מיוחד של המשחק, בלי הפרעות (והכי חשוב, עם אפשרות לבעוט משם אנשים...), אבל זה עוד לא בטוח.
מחר בבוקר אני אשים כאן משימת רשות. מה זאת אומרת? משימות רשות הן משימות שלא חייבים לעשות. למעשה, לא חייבים לעשות אף משימה. מדי פעם יתפרסמו כאן משימות. עשיתם אותן? קיבלתם עוד נקודות. לא עשיתם? כלום לא השתנה בשבילכם. גם במשימות רשות יהיו מנצחים, אבל כרגיל, כולם מקבלים נקודות בסופו של דבר.
אז זהו בינתיים, וכל הכבוד ליותם על הניצחון במשימה.

יותר קשה מזה??../images/Emo5.gif

המשימה הייתה כיפית, אבל... יותר קשה מזה?? איך אפשר?? אלה לא היו שאלות כאלה קלות, אתה יודע. אולי לכמה אנשים הן כן *שיעול*אופל*שיעול*, אבל... ארג. *מתחילה לפחד מהמשימות הבאות*

Woogyman

New member
השאלות באמת לא היו קשות...

כאילו כן, צריך מידה מסויימת של ידע כדי לענות עליהן, אבל הן לא היו קשות. יותר קשורות לזיכרון טוב. והדבר שהכי ישתנה זה האורך. המשימה הזאת הייתה מאוד קצרה, סיימו אותה בחמש דקות. ההבאה תהיה יותר ארוכה ופחות מבוססת על מהירות.

Adrienne

New member
אפשר לבקש משהו? תרשום אדריאן במקום

טאי לין. זה שם מעצבן!

007bg

New member
מה הבעיה בחלק האחרון של המשימה?

אני לא מצליח לעבור את הלחש והכל נכון (לפי התסריט!)

Woogyman

New member
לא יודע, יש כזאת בעיה לחלק מהאנשים

ולמה לא היית היום בפגישה?... אתה מודע לעובדה שאתה לא משחק, כן?

007bg

New member
למרבה הצער כן...

כי אני לא הסתכלתי על השעון ופתאום 12:30 בעאסה רצחנית טוב נו חצי נחמה שממילא לא הייתי גומר את החלק השלישי...
אני מקווה שתפתח אחד חדש בקרוב...

Cole cohen

New member
הנה כישוף

I am light I´m one too strone to fight return to dark where shadows dwell you can not have this halliwell

Woogyman

New member
ובקשר למשימה..

היום בסוף לא תהיה משימה. החלטתי לשמור אותה לאחרי הפגישה הבאה, כך שהנקודות נשארות כמו שהן עד יום ראשון הבא.

למעלה