*******המשחק הוירטואלי********

sahr12

New member
*******המשחק הוירטואלי********

בואו נשחק בול פגיעה...בכל סיבוב נבחר אחד-ת מאיתנו...הוא ישלח.. נניח לנעמי..(כל פעם חבר-ה אחרת..) ארבע ספרות...למסר... דוגמא..2......4.......6.....9 ואז נתחיל לנחש...כל אחד מקסימום 4 ניחושים למשחק אחד....(עד הפיצוח) איך הולך המשחק... נניח אני מנחש...2 ...8..9...5...אז יש פה בול אחד(2) ופגיעה אחת..(9) בול= ניחוש מדוייק של הסיפרה גם לפי סדר הופעתה אצל נעמי... פגיעה= הסיפרה קיימת ,אבל לא בסדר הנכון... יש לאפשר לנעמי או למי שיבחר להיות האחראי... לענות לכל ניחוש...אין צורך לשרשר בפראות...ובאינטנסיביות... החכמה במשחק..היא לנחש תספרות בכמה שפחות מהלכים.....כך שהניחוש של האחר..יכול להביא תועלת... פיצוח= 4 בולים...כל הספרות וגם בסדר הנכון... נראה מסובך?????

yafit75

New member
בחייאת סער,, לא חסר לך שעות שינה?

לך לישון,,,!!!! "בכלל לא מסובך,,,,," לא הבנתי כלום!

sahr12

New member
חחחחחחחחחח...

אנחנו נשחק משחק אחד.......את תסתכלי מהצד... ותביני... תעמדי רגע בפרופיל....Y...חחחחחחח

sahr12

New member
חחחחחחחח......

אנחנו נשחק משחק אחד...את תסתכלי מהצד...ותביני......חחחחחח בקצב הזה כולם-ן יעמדו בצד.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש מישהו-י שהבין?????????

giulietta

New member
אני אלופה בזה

(כל שבת עם הילד
) אבל תיכף יוצאת לנסות להציל משהו מהיום הזה...

yafit75

New member
YYYY , תעמוד רגע בפרופיל,,,

אי אי אי אי אי ,,, לא רואים כלוםםםםםםםם!!!!! טוב,, נו,, יש לי ברירה,,, אני אסתכל מהצד,,,!

yafit75

New member
YYYY , תעמוד רגע בפרופיל,,,

אי אי אי אי אי ,,, לא רואים כלוםםםםםםםם!!!!! טוב,, נו,, יש לי ברירה,,, אני אסתכל מהצד,,,!

sahr12

New member
נשית?????????שלחי לליהי...

4 ספרות מ0-9...ונתחיל בשירשור חדש........

sahr12

New member
יאמהבולה.....חחחחח

מקווה מאוד שלא בחרת שתי ספרות זהות.....חחחחחחחחח

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחח לא

אבל אם תשאל אותי....כבר שכחתי איזה מספרים בחרתי חחחחחחחחחחחח

למעלה