המשחק ב"בטיפול"

טלינקה5

New member
המשחק ב"בטיפול"

שאלה קצת מוזרה... מי לדעתכם משחק הכי יפה בסדרה? כאילו כמובן שכולם ממש משחקים יפה אבל יש מישהו שנקשרתם למשחק (ולא לדמות!) שלו במיוחד? לי קשה להחליט, בעיקר בגלל העובדה שלדאבוני אני לא ממש מבינה מה זה "משחק טוב", אבל מה שבטוח אסי ומאיה מדהימים...
ויכול להיות מאוד שאני טועה, אבל אני לא בטוחה לגבי המשחק של עלמה זק... כאילו היא טובה והכל אבל אני לא בטוחה עד כמה היא מעמיקה... אבל שוב יכול להיות מאוד שאני טועה כי אני לא מבינה ממש מה זה "משחק טוב"..

לדעתי היא שחקנית נוראית

ואני מתכוונת לעלמה... פשוט מוציאה את כל המיץ והמורכבות מהדמות הזו.
מזל שרמי הויברגר מציל את הפרק (אתמול הוא לא היה, אז את יכולה לתאר לעצמך...
)

טלינקה5

New member
עד כדי כך?../images/Emo12.gif

תמיד חשבתי שכולם פה חושבים שהיא טובה... בכל אופן היא לא ממש גרועה לדעתי, פשוט אולי לא ברמה של כולם, אבל אולי אני טועה.

adimer

New member
אני דווקא חושבת שעלמה מעולה

אני הכי אוהבת את הזוג הזה. בעיניי הם גדולים

ליאור אשכנזי

שחקןמעולה לדעתי. שוב - במנותק מהחוסר אהדה שלי לדמות של ידין. אם הוא מצליח במשחק לעורר כל כך הרבה אנטי, זה אומר משהו על כישורי המשחק שלו אבל באופן כללי - קאסט מדהים

ליאור אשכנזי הוא באמת הכי טוב../images/Emo45.gif

משחק מאוד משכנע. מצד אחד בא לצופה לחבק את ידין ומצד שני להחטיף לו. זה בדיוק מה שהוא צריך להעביר, והוא בהחלט מצליח לעשות את זה.

איילת זורר שחקנית מעולה מאז ומתמיד

גילה אלמגור, כמו כן מדהימה...ולדעתי דווקא עלמה זק הצליחה לשבור את דמות הסטנדאפיסטית ומשחקת משחק אמין ביותר
לינוי

סלינוש

New member
אוקיי..

אני לא מתיימרת להבין משו במשחק- משחק מעולה מבחינתי זה משחק שנכנס לדמות, שלא נראה מאולץ, משחק שגורם לי להתחבר, להרגיש משהו... (ולא ביזיון טוטאלי כמו בכל הטלנובלות הישראליות...) האמת היא שאני חושבת, בלי כל קשר למה שאני מרגישה כלפי הדמויות עצמן, שכל הליהוק הוא מעולה, ושהשחקנים מצוינים לגמרי. אסי דיין נהדר. באופן שאותי מאוד הפתיע. תמיד היה לו רקורד של מסומם פסיכי, והנה הוא משחק את הפסיכולוג בצורה נהדרת. הוא אמפתי, עמוק, ומרגש. לפעמים משהו בתנועות שלו אולי קצת מטריד אותי. ליאור אשכנזי מעולה. הדמות שלו זה סיפור אחר, אבל הוא מעולה. מאיה מרון - ב"כנפיים שבורות" התאהבתי בה. היא שבתה אותי לגמרי. והנה היא חזרה בסדרה, בתפקיד לא כל כך רחוק מבסרט ההוא, תפקיד שממלא אותי באמפתיה והזדהות. יש במשחק שלה משהו כל כך אותנטי. היא אמיתית. רמי הויברגר גם נהדר. כשחקן קומי פחות התחברתי אליו. אבל איזה יופי של עבודה הוא עושה. בפרק שהוא נשבר ופרץ בבכי - הוא היה מדהים. שחקנים בדרך כלל מחורבנים בלבכות. הוא לא היה מחורבן בזה בכלל.. עלמה זק גם הפתיעה אותי לטובה. לא הכרתי אותה כשחקנית דרמטית (והיא אלופה כקומית). אומנם יש בה אולי משהו קצת קר, אבל אני חושבת שזה חלק נכבד מהדמות. גילה אלמגור - טוב, אין לי צל של ספק שהיא שחקנית מדהימה. מה שכן - בדמות שלה הייתי יורה או משהו.

mkarin

New member
כולם נפלאים.

אסי דיין מדהים, איילת זורר מרגשת עד דמות וכמוה גם איילה. ליאור אשכנזי שחקן טוב, אבל אני לא מתחברת כל כך לדמות. את הדמות של מיכאל אני לא אוהבת אבל חייבת להודות שרמי הויברגר שחקן טוב. עלמה זק - נהדרת. גילה אלמגור - פשוט מדהימה. יעל [לא עולה לי עכשיו השם שלה] - שחקנית טובה מאוד. מלבד התסריט הטוב שיש לסדרה, הליהוק היה מעולה.

עלמה זק מעולה!

אני מתה עליה! היא משחקת נהדר, ועצם העובדה שראינו אותה במשהו כמו "ארץ נהדרת" רק מראה כמה היא מגוונת. היא מעולה

sigalit33

New member
קשה להחליט...

כמו שכבר כתבו כאן - כולם מעולים בעיני (לא מבינה גדולה במשחק). במיוחד אני מאד אוהבת את המשחק של אסי דיין, רמי הויברגר ומירב גרובר (יעל).

Broken Wings1

New member
וול,

קשה להפריד בין המשחק לדמות. אבל עדיין.. איילת זורר לוקחת, גם בגלל הדמות וגם בגלל המשחק המעולה. כולם משחקים מדהים.

מאפין18

New member
לדעתי

המשחק של אסי טוב. אבל המבטים והבעות המבוכה מוגזמים. חוץ מזה אוהבת בעיקר את המשחק של גילה אלמגור מאיה מרון.

מרק בצל

New member
אסי דיין מעולה

ליאור אשכנזי שחקן מחונן, גם הויבנגר וזאק טובים, לא אוהב את המשחק של גילה ולא את של איילה

ענבץ בץ

New member
לייק ברור ש...

ליאור אשכנזי החתיך!!!!! ואיילת זורר המדהימה! אין מאז חדר מלחמה אני פשוט מתה עלייהם! הם שחקנים מעולים!!!!!!!! במקום שני הייתי מדרגת את מאיה .(איילה)

למעלה