אני כועס על השיפוט שפגע בנו פעמיים
גם במשחק יום קודם לכן טים הדסון פגע בסוריאנו פגיעה לא פחות קשה , ואם על זה לא הרחיקו אותו אז אין שום סיבה להרחיק את ליילי. גם ככה, ה-HBP שהוא חטף בכלל לא היה מכוון . אינינג ראשון , 2 אאוטס ורנטריה עם 2 סטרייקס ו-0 בולס . בפיצ' השלישי הוא פוגע בו , זה נראה לך מכוון ? אפילו ג'ו מורגן שתמיד נגדנו התנגד להחלטה . היו דיונים סוערים בפורום של הקאבס על זה , כי זה גמר לנו את המשחק ופיצץ את הסידרה . הינו יכולים לנצח את המשחק ההוא בשקט ולהשלים 3-0 עם ניסיון לסוויפ במשחק האחרון נגד פיצ'ר שהחליף את סמולץ וגם לא היה כל כך טוב . תיקח את המשחק הזה ואנחנו רק 4.5 ממילווקי ועם הזדמנות בסוויפ לרדת ל-3.5 משחקים בלבד. בכל מקרה , פונטנוט "פרנצ' קונקשין" נקם עם הומראן בכורה במיג'ורס וזאת חצי הכוס המלאה בכל הסיפור . זה מאחורינו והיום אנחנו מתחילים סדרה נגד המרינרס . Welcome Mariners ! הופעת בכורה בריגלי ! תהיה לי הזדמנות לבחון את איצ'ירו (לירון אמר שהוא פרי אייג'נט בסיום העונה) ונראה מה הוא שווה . הדבר היחיד שאני זוכר שדיברתם עליו בעונה שעברה זה שהוא רץ מבסיס לבסיס במשהו כמו 4 שניות . ריצ'י היל (5-4 , 2.72) VS . ג'ארוד וושבורן ( 5-5 , 3.94) . לואי פותח עם מורטון ב-RF (קצת מסוכן אבל נראה אם הוא יצליח למלא את התפקיד בצורה טובה) ופאגן ב-CF . פיי וג'ונס מקבלים מנוחה . דירוסה שוב ב-3B במקומו של אראם שנמצא ב-15 DL . חדשות טובות גם מפלויד שחוזר לאט לאט . בזמן האחרון אנחנו בכושר לא רע . אתמול זמבראנו הגיש 8 אינינגים חזקים מול וודי וויליאמס (2-8 לפני המשחק) וסיים עם 8 K ב-128 פיצ'ס. כמו כן , 3 היטס וראן אחד . בצד ההתקפי הוא זה שהביא למעשה את ראן הניצחון . לידאוף סולו הומראן באינינג השלישי . ביג Z עם (7-5 ו-ERA 4.95 - סוף סוף יורד מתחת ל-5 ! מנטלית זה חשוב מאוד להמשך. כנראה שהוא סוף סוף גם חוזר לעצמו) . המשחק נגמר בניצחון 2-1 לנו עם בסה"כ 7 היטס במשחק - 4 לנו ו-3 ליוסטון .