המשוטטות

אביב ו

New member
איך ליצור פסל מנייר ?

מחפש הסבר, או קישור לאתר אינטרנט, איך ליצור פסל מנייר.

lir67

New member
פסל חדש בותיקן - מי מכיר?

בותיקן בחזית הקפלה הסיסטינית יש פסל חדש מטאלי וצורתו ספירה עגולה ומבוקעת. מי מכיר? של מי הפסל? האם יש לינק לחומר עליו ומה הרעיון שמאחוריו? ל.

danbros

New member
חברים יקרים../images/Emo24.gif

לא הייתי כאן כמה זמן, משום שאני עמוסה מאד מאד בימים אלה (וזו רק ההתחלה..). אוטוטו מתחילה שנת הלימודים באוניברסיטה, ושנת הלימודים בבתי"ס היסודיים כבר החלה, ובתור מלמדת-ולומדת (גם מורה וגם סטודנטית..) תחילת השנה היא די מלחיצה בשבילי..
בכל אופן, רק רציתי לאמר שלא נעלמתי ושיהיה המשך לפרויקט הצבעים. הבטחתי לכמה אנשים פה לכתוב על הסגול והכתום, לא שכחתי!
ברכות לחברים חדשים בפורומינו!
שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה, שנה של יצירה וצבעים, אהבה שמחה ובריאות.
שלכם דנ

WWWA

New member
אורלן- קוראים לאמנית שעושה לעצמה

ניתוחים בגוף. אמנות גוף. פעם נשאלה בפורום שאלה על שם האמנית ואני לא יודע אם ניתנה תשובה.

בל בל

New member
אתה מתכוון מעיסת נייר ?

אם כן אז עיסת נייר עושים ממים דבק פלסטי וכמובן נייר. ניתן לקנות נייר גרוס בחנויות שכל שצריך זה להוסיף לו מים והעיסה מוכנה (זה לא נייר גרוס רגיל) או שאפשר להכין לבד. חותכים נייר ומשרים במים למשך כמה שעות לאחר מכן מרתיחים חצי שעה בסיר לחץ מעבירים למעבד מזון לגריסה ומוסיפים דבק. ניתן להשתמש בנייר רגיל או בנייר טואלט (אני אישית ממליצה על נייר רגיל למרות שיש שאומרים שנייר טואלט יותר נוח לשימוש כי הוא יותר רך). ישנן מספר דרכים לעשות פסל מעיסת נייר: 1. כל הפסל מעיסת נייר- תהליך דיי ארוך 2. לקחת חפץ כלשהו שישמש כבסיס ועליו לפסל בעזרת עיסת נייר 3. ליצור את מבנה הפסל בעזרת רשת ועליה לצפות בעיסת נייר. אני משערת שיש עוד דרכים אבל לא עולה לי עכשיו לראש מקווה שעזרתי שלך ענבל

SC

New member
מחכים בקוצר רוח להמשך הפרויקט

המעניין שלך, בקרוב מאוד יכנס למאגר הפורום. שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת, קחי את הזמן ממתינים לך פה בקוצר רוח. שנה טובה.

SC

New member
שנה טובה ומבורכת גם לך,

ברוך בואך אך הפורום

SC

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך, אני זוכר משהו במעורפל, נחמד מאוד שזכרת. שנה טובה וחג שמח.

למעלה