רק אחד בבקשה.... רשמתי קרח 9
פ פלונטר New member 20/7/01 #21 למרות שאני מאד אוהב את אינפקציה ואת מוניקה, אני לא חושב ששתיהן עשו מספיק בשביל שאפשר יהיה להכתיר אותן כלהקה הטובה ביותר ב-20 השנים האחרונות...
למרות שאני מאד אוהב את אינפקציה ואת מוניקה, אני לא חושב ששתיהן עשו מספיק בשביל שאפשר יהיה להכתיר אותן כלהקה הטובה ביותר ב-20 השנים האחרונות...
ח חולוני New member 20/7/01 #22 צודק, אינפקציה די חדשים.. אז אפשר להגיד שאני חושב שאינפקציה כרגע היא הלהקה מספר 1 בארץ. בקשר ל 20 השנים האחרונות - אז אני אלך על משינה.
צודק, אינפקציה די חדשים.. אז אפשר להגיד שאני חושב שאינפקציה כרגע היא הלהקה מספר 1 בארץ. בקשר ל 20 השנים האחרונות - אז אני אלך על משינה.
ח חולוני New member 21/7/01 #32 טוב נו, אני אתן בכל זאת קול.. לאינפקציה. כי פשוט אני עכשיו ממש אוהב אותם. אז ניתן להם קול.. ומשינה מקום 2. ומוניקה סקס מקום 3.
טוב נו, אני אתן בכל זאת קול.. לאינפקציה. כי פשוט אני עכשיו ממש אוהב אותם. אז ניתן להם קול.. ומשינה מקום 2. ומוניקה סקס מקום 3.
T taltool New member 21/7/01 #41 רק רציתי להגיד... רק רציתי להגיד שאני מעריכה את זה שאת\ה אוהב\ת את רד הוט: הם להקה מדהימה שלא גורעת מהאיכות שלה למרות שהיא לאורך זמן. אגב, קווין הם גם אחלה, וגם רדיוהד ופו-פייטרס
רק רציתי להגיד... רק רציתי להגיד שאני מעריכה את זה שאת\ה אוהב\ת את רד הוט: הם להקה מדהימה שלא גורעת מהאיכות שלה למרות שהיא לאורך זמן. אגב, קווין הם גם אחלה, וגם רדיוהד ופו-פייטרס
G GuNs N RoSes girl New member 21/7/01 #23 תשובתי למשאל עם היא..... הלהקות הכי טובות בישראל הם": אינפקציה היהודים איפה הילד אביב גפן מוניקה סקס דנה ברגר ירמי קפלן אחר: משינה!
תשובתי למשאל עם היא..... הלהקות הכי טובות בישראל הם": אינפקציה היהודים איפה הילד אביב גפן מוניקה סקס דנה ברגר ירמי קפלן אחר: משינה!
G GuNs N RoSes girl New member 21/7/01 #49 טוב אמרת לי לבחור אחד... זה די קשה בשבילי.... כי יש פול של להקות טובות אבל אם ככה זה: אינפקציה משינה היהודים ובתור זמר הכי טוב אני ייתן את הקול שלי לאביב גפן.....
טוב אמרת לי לבחור אחד... זה די קשה בשבילי.... כי יש פול של להקות טובות אבל אם ככה זה: אינפקציה משינה היהודים ובתור זמר הכי טוב אני ייתן את הקול שלי לאביב גפן.....