המשאל של המדינה....

המשאל של המדינה....

בעקוות הווכיחים האין סופיים שיש בפורום הזה אני מציע שנעשה משאל מי להקת הרוק הטובה בישראל ככה זה ילך כל אחד רק יכתוב בנושא מי לדעתו להקת הרוק הכי טובה של ישראל ב20 שנה האחרונות אפשרויות.... 1.היהודים 2.אינפקציה 3.איפה הילד 4.אביב גפן 5.קרח 9 6.מוניקה סקס 7.הדג נחש 8.דנה ברגר 9. ברי סחרוף 10.חמי רודנר ושליחי הבלוז 11.ירמי קפלן 12.מיכה שטרית 13. אחר ________

99 אחוז מהלהקות שכתבת הן חדשות

מה עם להקות קצת יותר ישנות? מה עם אריק איינשטיין? שלמה ארצי? דיויד ברוזה?

אני יותר מתכוון....

לרוק לא כמו מאיר אריאל או שלמה ארצי או כוורת רוק מודרני כזה

taya

New member
סלח לי,

20 השנים האחרונות, אמרת? אמרת. רוק מודרני, אמרת ? אמרת. האם אני היחידה שמוצאת כאן בעיה ? (אגב, תקן אותי אם אני טועה, שלמה ארצי אכן פעל ויצר בשנות התשעים). עוד משהו, כשאתה אומר להקת רוק ישראלית, אתה מתכוון ללהקת רוק שחבריה מישראל, או ללהקת רוק המנגנת רוק ישראלי (וחבריה מישראל)? כי יש גם להקות ישראליות המנגנות מטאל לשלל גווניו וסוגיו, אז אנא הבהר נקודה זאת. דבר אחרון, אין טעם לגשת לבחירת להקה ישראלית רק מהעשרים השנים האחרונות, במילא יש מעט (יחסית לתתי ז´אנרים אחרים) להקות בז´אנר, לא יהיה כל כך קשה להתפרש על כולו. טאיה.

סלחתי......

התכוונתי ללהקת רוק שפועלת בארץ וחבריה ישראלים זה כולל מטאל פאנק וכל סוג אחר של רוק ולא את לא יכולה לרשום אתUSELASS I.D תודה

like_hell

New member
טעות...

אורפנד לאנד לוקחת את המוזיקה המזרחית ומשלבת את זה למטאל... קוראים לזה קאבר לא או משהו כזה..? אורפנד לאנד זה מטאל לא?

American_Psycho

New member
אממ... שרון

קאבר זה כשלהקה עושה חידוש לשיר של להקה אחרת... ואורפנד לנד זה מטאל לכל דבר..

אה....

אם לא הבנתם...לא אמרתי את זה מתוך אמונה שהם מוסיקה מזרחית, אלא מתוך זה שהם משלבים את זה יותר מדי ודי נראים כאילו הם מנסים למצוא הצלחה כלכלית טובה כך...למרות ששמעתי שיר אחד שלהם שהיה די נחמד....

הלהקה הטובה ביותר שהייתה בארץ היא..

החברים של נטשה.ולו רק כי המוזיקהשלהם יחודית ושונה.אבל אני במיעוט

.Metal_F

New member
זה באמת להקות חדשות...

מה עם כוורת וכל אלה? אבל מתוך כל מה שכתבת אני אלך על איפה הילד.

את לא חייבת רק ממה שכתבתי...

בישביל זה הוספתי אחר______ ודרך אגב כוורת ודמיה הם לא ממש רוק הם יותר שירי ארץ ישראל

.Metal_F

New member
מה זה קשור

שירי ארצישראל הם שירים בנושא ארץ ישראל - הם יכולים להיות שירי פופ רוק מטאל או פולקה. יש נטייה להגדיר כל מוזיקה ישנה בעברית כשירי ארצישראל - אבל להזכירך את השירים האלה עדיין מנגמנים ושרים לפי סגנון מסויים. כוורת כוללת את כל המרכיבים של להקת רוק בסיסית. ורק בשביל הרקורד אני ממש חלא אוהבת את הלהקה הזאת. ממש לא.

untitled

New member
איזה שטויות

כוורת הם ועוד איך רוק איך הגעת לשירי ארץ ישראל

למעלה