המשאל של בלוז!!!!

המשאל של בלוז!!!!

אוקיי בנות בנים לאור המצב המשאל מכה בפעם ה.....($^^$$%@#!#^*%!!!$^$#^שיט לא משנה) השאלה הנידונה הפעם היא: ``מה לדעתכם הדרך הכי טובה להתחיל עם בן או בת המין השני זה כולל מיקום דיבור ראשוני שבירת קרח וכו....

ב א ר י

New member
בלוז אחי....

אני רק יכול לומר שיש לשאלה זו תשובות כה רבות !!! אני אחשוב על תשובה הכי מתאימה ואענה לך כבר מחר ! בארי

בלוזזז

אני חושבת שאתה צריך לנסח זאת אחרת, וזה ככה: איך בחורה הייתה רוצה שגבר יפנה אליה, וגבר יגיד איך הוא פונה לבחורה וכך ניתן ציונים. בכל אופן כתבתי לך קודם בתשובה שאני אוהבת שפונים אלי הכי פשוט. מזמינים לרקוד, אומרים לי שאני יפה חחחחחחחה בקיצור תלוי תלוי אצלכם הצעירים זה יותר קפדני. יונית

ב א ר י

New member
בלוזי,יש לי תשובה חלקית....

אז ככה,במקום ציבורי כאשר אני רואה את הבחורה בפעם הראשונה,אני פשוט ניגש אליה,מציג את עצמי,שואל אותה אם אפשר לשבת לידה ולדבר איתה,פשוט מאוד ללא כל משפט פתיחה מזהיר,סה``כ מחמיא לה בכנות ומנסה לפתוח שיחה מעניינת. בכדי לשבור קרח הדבר הכי נפוץ הוא לספר דבר מה מצחיק כמו בדיחה טובה או לעשות דבר מצחיק כמו פרצוף מצחיק. לפעמים אני יושב סתם כך מול הבחורה בפעם הראשונה שאני מדבר איתה,פשוט מביט עליה ולתוך עיניה בעיקר. מן מבט מתעניין כזה. אם ובמידה השיחה הלכה יפה,אזיי אזמין אותה לפגישה נוספת במידה ואני רואה סימנים מתאימים לכך,אקבע איתה בהתאם לשיחה ששוחחנו לראשונה,הכל תלוי במה היא אוהבת,כך שאם היא אוהבת מקום שקט אקח אותה למקום שקט ואם לרועש אזיי אקח אותה למקום רועש. הכל תלוי בהרבה דברים...לשאלה זו יש כל כך הרבה תשובות. בארי

yoli

New member
אישית..

נתתי פתק עם הטלפון.... או שסתם התישתי ודיברתי איתו... הלך סבבה אפילו היינו חברים

z_dor

New member
מי מעיר את הציפורים בבוקר אתם?

השאלה של הבחור מעולה אבל העסק הוא ש..... אף אחד לא ידוע לעשות את זה טוב... ולא משנה מה תעשה היא שאם מצאתם חן בעני הבן/בת המין השני אז פשוט זה ילך לא משנה מה תגידו או תעשו... ואישית אני חושב שלבנות העסק הרבה יותר קל... אני לא חושב שמשהו יסרב לבחורה יפה אלא אם כן הוא תפוס (או שבימינו זה כבר איננו תנאי?!?!?...) בפשטות אגיד שכשבחורה יפה פונה אלי... היא לא עושה כלום כשהיא פונה אני כבר עושה הכל... אבל היא רק צריכה לפנות ולהגיד שלום.... כי... אני נראה לי הבחור היחידי בעולם שבגיל 18+ עוד לא התחיל עם משהי והצליח.... אולי זה בגלל הגישה.... תקנו אותי אם אני טועה.....

z_dor

New member
היי אני ברשת....

רק שנייה, יש לך חבר או שאת מחפש???? עוד לא קלטתי את זה?

למעלה