המרת mini dv ל DVD או vcd

• פותח הנושא wolla
  • פורסם בתאריך

wolla

New member
המרת mini dv ל DVD או vcd

יש לי קלטת מיני DV, ואני מעונין להפוך אותה ל: dvd או vcd איך אני עושה את זה?! תודה מראש

© DrorZi

New member
שאלה :

למרות שזה לא נושא הפורום (עוד שניה יגידו לך את זה) אולי תספיק לענות : כשאתה מוריד את זה מהמצלמה למחשב, איזה קובץ יוצא לך, MPEG
AVI
מה הנפח שלו לדקת צילום
אני לא מכיר מצלמות וידאו אבל תשובה על זה (אם אני בכלל בכיוון) תעזור.
דרור זי.

omri85

New member
דורי שלום

תראה אני לא ממש מתעסק עם וידאו על גבי PC אלא יותר מקינטוש אבל זה תלוי בתוכנה איתה אתה עובד במקינטוש למשל זה דוגם לOUICK TIME בPC אני ראיתי גם AVI וגם MPEG אל תתפוס אותי על המילה אבל בערך(לפחות לפי המקינטוש וזה לא שונה בהרבה) 5דקות=ג'יגה,כלומר 200MB לדקה צילום +/- יום טוב עמרי

© DrorZi

New member
אוי ויי זמיר

זה נפחים עצבניים של וידאו לא דחוס (אבל זה הגיוני ביותר) בקיצור תוכנת דחיסה ל MPEG2 (פורמט DVD) או MPEG4 (פורמט DIVX) זה הפתרון כל חיפוש ב GOOGLE על how to convert YYY to XXX (להחליף XXX YYY בסוגי קבצים ספציפים) תניב הרבה אתרים ותוכנות בנושא
דרור זי.

המרה לפורמט VCD או MPEG

תוריד לך מהאיכות. ואז נשאלת השאלה - אם כבר השקעת במצלמת מיניDV למה להרוס את האיכות הסופית של הסרט ? התלבטנו וניסינו הרבה זמן למצוא פתרונות להמרות (מלבד DIVX, כיוון שה DVD שלנו לא תומך) ובסופו של דבר, קנינו צורב DVD והאיכויות מדהימות. גם המחיר היום של צורב DVD אינו בשמיים (סביבות ה 1000 ש"ח). לשיקולך.

ת ו מ ס1

New member
אתה זקוק לתוכנת דחיסה

אני ממליץ על TMPenc, יש גם גירסא חינמית ויש לה Wizard נהדר שיעשה את העבודה. תקבל קובץ mpeg דחוס. אחרי כן אתה צריך תוכנת צריבה כגון Nero כדאי ליצור VCD. אם כבר, תייצר SVCD, שאיכותו דומה ל DVD. המגבלה - כל דיסק יכיל "רק" כ 40 דקות וידאו מקסימום. בהצלחה תומס

ted

New member
בשביל DVD אתה צריך צורב

ואח"כ כרטיס FIREWIRE ותוכנת עריכה. אם יש לך מחשב חזק והרבה RAM תוכנות עריכה טובות יכולות להפוך לך את ה AVI ל MPEG2 בזמן ההעברה למחשב. אפילו תוכנה פשוטה שמגיעה עם הצורב של סוני עושה את זה כמו SONIC MYDVD שמעבירה בסשן אחד את החומר מה DV לDVD.

למעלה