המרת קבצים

eyal_sperling

New member
המרת קבצים

שלום יש לי כמות גדולה של מסמכים שנסקרו באופן שגוי ( סריקה בצבע מלא במקום בשחור לבן ) בפורמט tif רב עמודי . האם ישנה דרך קצרה ומהירה לבצע מהלך של הפחתת עומק צבע בכל הקבצים הללו ( מדובר על כמאה קבצים שכל קובץ מכיל כ 7 עמודים ) תודה אייל

yanivfel

New member
ניתן לבצע באמצעות ACTION ו-BATCH

לשם איתור מהיר של ההסבר, הקלק על "חיפוש מתקדם" בחלקו השמאלי עליון של הפורום. בחלון שיפתח הקלד את המילה Batch כתוכן ההודעה. בצע חיפוש. אם התוצאות של החיפוש לא יעזרו לך, כתוב תגובה נוספת. בהצלחה!

yossi_maoz

New member
פוטושופ

לא תומכת ב-TIFF GROUP 4 (רב עמודי). הפעולה תוכל להתבצע רק על העמוד הראשון של קובץ ה-TIF.

yossi_maoz

New member
עם זאת

אפשר לפתוח את הקבצים על כל תכולת העמודים שלהם באקרובט. משם ניתן ליצא אותם כתמונות ואז להריץ בפוטשופ אקשן שימיר אותם לתמונות שחור לבן.

yanivfel

New member
יש פתרון פשוט יותר... אני חושב...

לא ממש בטוח, אבל זה עדיף שתדע מהאפשרות הזו, ולו בשל הסיכוי שזה ייתן לך כיוון שיניב תוצאות... בזמנו חיפשתי תוכנות לסריקת מסמכים באתר "Download.com". אחת מהתוכנות, Manager משהו (אם אינני טועה) חוץ מליצור Tiff מרובה עמודים, הייתה מסוגלת לעשות פעולות Batch בדומה לפוטושופ, וביניהן גם את הפעולה שאתה מבקש לעשות... אם הייתי אתה... וזה היה חושב לי... הייתי נכנס לאתר ומחפש משהו כמו... אולי... Scan Batch Tiff או מילות מפתח זהות. בהצלחה.

למעלה