המרת קבצים לutf-8

מדרון

New member
המרת קבצים לutf-8

איך אני כותב קובץ טקסט כutf-8? תכלס אני מנסה לכתוב script שיעבור על תיקייה ויהפוך את כל הaspx, ascx -ים , מansi לutf-8 אני כותב ב2005 vs , c# תודה

מדרון

New member
עדכון upadtepanel מפקודת javascript

קשה לי טיפה להבהיר מה הבעיה, זה משהו כזה: אני רוצה שעדכון של atlas:updatepanel יתבצע ע"י פקודה מ javascript . ז"א, עקב פעולה בclient אני רוצה שה- updatepanel 'תרענן' את עצמה, זה אפשרי?

[eLad]

New member
כן - אפשר לקבל את פונקצית ה-js ל-postback

Page.ClientScript.GetPostBackEventReference(new PostBackOptions(CONTROL,"OnEvent"))​
הפונקציה מחזירה מחרוזת המכילה את הפונקציה doPostBack הנכונה להפעלה של event.

מדרון

New member
רק כדי לבדוק שהבנתי אותך נכון

יש לי control נגיד - linkbutton. updatepanel כשלהי מתעדכנות כשלוחצים עליו (הוא אחד מהטריגרים). ע"י זה שאני אשיג את פקודת הjavascript שגורמת לpostback שהיה נגרם אילו היו לוחצים על ה linkbutton ואבצע אותה, הupdatepanel "תבחין" שנעשה postback של אחד הטריגרים ותתעדכן? אם כן אז אחלה, אבל יש עוד בעיה (שאפשר לעקוף אותה אבל לא באלגנטיות) כמו שאמרתי לא ידעתי איך להסביר את הבעיה בפשטות. אני צריך לעדכן חלק במסך ( הupdatepanel עושה את זה יפה), אבל העדכון לא נובע מארוע בפקד שרת (או שינוי פרמטר) אלא כתוצאה בפעולת client. (זה לא ארוע html 'טהור' , זה הפלה של אלמנט נגרר אחרי גרירה) בצורה שהצעת אני יכול לשים בדף linkbutton (לדוגמא) שיהיה טריגר ולתת לו display:none, אבל יש דרך 'נכונה' יותר?

למעלה