המרת קבצים ב Sansa ועוד

egozi70

New member
המרת קבצים ב Sansa ועוד

שלום לכולם לאחרונה קיבלתי נגן Sansa e250, נגן ראשון שלי לכן יש לי מס' שאלות: ישנם שני מצבי USB, msc ו mtp מה ההבדל בין שניהם להעלאה/הורדה של מוזיקה, עדכונים וכו' ? הבנתי שיש עדכון לעברית, הורדתי את הsansa updater ןלא מצאתי עדכון כזה...? תוכנת המרת הקבצים sansa media converter מודיעה שאני צריך להתקין QuickTime איפה ? במחשב או בנגן עצמו ..? סליחה על הבורות הרבה... תודה.

יאיר B

New member
סנסא

שני המצבים קשורים לשיטת העברת השירים לנגן. MSC זה העברה דרך תוכנית (מדיה פלייר). MTP זה העברה בגרירה (דרך המחשב שלי). הערה: אם אתה מתחיל להעביר שירים בצורה אחת - תתמיד בה. שילוב של שני השיטות זה מתכון בדוק לצרות בהמשך. עברית - אני לא יודע אם סנדסיק הוציאה גרסא עברית לנגן הזה. עדכונים עוברים דרך הסנסא אפדייטר (ואם אין שם - אז אין עדכון רשמי). יש אפשרות להשתמש ברוקבוקס - קושחה חליפית שמפותחת במודל של קוד פתוח (כמו לינוקס). אם זה מעניין אןתך - קרא על זה באתר הפרוייקט (יש לינק בקישורים). קח בחשבון שאם משהו יקרה לנגן במהלך ביצוע השינויים לקוחשה - תאבד את האחריות! לגבי המרת סרטים: את קוויקטיים אתה מתקין על המחשב שלך. לא ניתן להתקין תוכנות על הנגן. התוכנה קוויק טיים מותקנת יחד עם התקנת תוכנת ההמרה של הנגן (המדיה קונוורטר).

למעלה