המרת מו"ד 3 למו"ד 3.5

המרת מו"ד 3 למו"ד 3.5

בגלל הרבה טעויות, ובגלל שההודעה שלי משורשרת לשרשור off ואנשים שנכנסים לא רואים את ההודעה שלי וחושבים שזו טעות ויוצאים, אני מפרסם שוב את המאמר שלי, כעת זו הגירסה המתוקנת המושלמת, אני לא אפרסם יותר תיקונים, אך אם אתם רוצים אתם מורשים בחום לתקן אותי, בברכה, חצי אלף נצחי

DDN

New member
כמה אפשר?

נעשה הסכם. אני בשבת הולך לערוך את המאמר שלך ולהעלות למאמרים שם למעלה, ואז הוא יהיה קבוע שם, ואם יהיו תיקונים, אתה תעביר לי אותם בהודעה פרטית, בסדר?

DDN

New member
ורק הבהרה קטנה,

אני מאוד מעריך את המאמצים שאתה עושה לתרגם, אבל הודעות קטנוניות כמו "זה משורשר לאוף ואף אחד לא רואה" ממש מרגיזות אותי. יש קישור ישיר להודעה שלך, לא לOFF, להודעה שלך, בטאגליינז. די עם הקטנוניות.

אני לא קטנוני

פשוט כאשר נכנסים דרך הקישור מגיעים לרא שרשור האוף, ואנשים לא רואים את ההודעה שלי וחושבים שחלה טעות, ולכן הם לא מוצאים את ההודעה שלי ולא יכולים לדעת מה השינויים של גירסה 3.5, לא שאני רוצה שיודו לי ושיהללו אותי או משהו כזה, אני רק רוצה לעזור, זה הכל, ואם אני מרגיז פה מי שהוא, לא עשיתי את זה בכוונה, ואני מצטער מאוד, תודה

DDN

New member
אתה מדבר על הקישור הזה?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=353&msgid=69894026 הוא מביא ישירות להודעה שלך, כחלק מפתיל, אבל היא זו שנפתחת, וגם יש חץ אדום אליה בשרשור עצמו.

למעלה