המרת חומרים במתכון

דומבוש

New member
המרת חומרים במתכון

שלום לכולם, יש פה מתכון לקייק פופס שמכיל גבינת שמנת, אני לא רוצה להשתמש בה כי לא אוכלים אצלינו מוצרי חלב, יש למישהו הצעה במה להחליף אותה? תודה מראש

הסתכלתי על המתכון

יש בו רכיבים רבים מן החיי לפי מה שאני רואה אי אפשר להחליף את כל החומרים אלא לבנות את המתכון מחדש כ-טבעוני.. בכל אופן יש שמנות צמחיות ויש גבינות מסויה ולפי מיטב הבנתי יש גם שוקולד טבעוני בהצלחה

דומבוש

New member
על השמנות והשוקולד אני יודעת

איפה אני מוצאת גבינות מסויה? יש גבינה מספיק שומנית שתתפקד במקום גבינת השמנת? שהרי תפקידה של גבינת השמנת להחזיק את המסה. תודה

Tal_Ya_Tal

New member
כמו שמנת של טופוטי

או ממרח טופו אחר בטעם גבינה טבעית. או- לעשות שמנת מקוקוס: משרים 100גר' קוקוס טחון במים פושרים המכסים אותו לכשעתיים, לוקחים ציפת בד טבעי (כמו כותנה ומוסלין- או שקית חליבה למי שיש) וסוחטים מן הקוקוס את כל ה'מיץ' לתוך כלי. מתקבל מעין חלב עשיר ושמנתי. (למי שרוצה חיים יותר קלים ולא בוחל במזון מתועש- פחית קרם קוקוס ממחלקת המזונות האסייתיים בסופר, תעשה את העבודה גם כן) L&L TALYA

דומבוש

New member
תודה - חשבתי על חלב קוקוס בהתחלה

אבל אין לי נסיון איתו ולא הייתי בטוחה שיהפוך לי את המסה למוצקה. תודה

נתת לי השראה

וחיפשץתי קינוח לעשות אולי אני אעשה ליום שישי לבראנץ' אם תנוח עלי המוזה. אז בשבילך עוד מתכון שנראה לי מדליק ביותר.

אם אני אחליט לעשות את

המתכון מבטיחה לעברת ולמצוא מוצרים שיש בארץ דומים למה שיש במתכון (כרגע אני בישראל) משום מה אין לי מוזה לבשל כשאני בארץ... ונצל"ש - אני מחפשת קונדיטור שיכול להכין עוגת חתונה טבעונית. יש חיה כזו?

אני מכירה

הרבה קונדיטורים תשאלי בפייס שלי ונראה מי יעמוד באתגר :) מזל טוב לחתונה!!

תודה!

ניסיתי לכתוב כנראה שאי אפשרר אצלך להעלות תמונות או לכתוב ב"קיר" שלך כי חסמת את האופציה. אני אנסה לכתוב אצלי ולתייג אותך בשאיפה שחברים שלך יראו. תודה

nnn fox

New member
כמה רעיונות

1]טחינה [טחינה מלאה עשירה מאד! בסידן] 2]ממרח בוטנים 3] ממרח שקדים [השמן שלו בדומה לשמן זית מכיל בעקר שומן חד בלתי רווי ו, הוא עשיר בסידן יותר מטחינה מלוטשת ]

למעלה