האם ניתן להמיר אל עידן+ ?
בדקתי את הקבצים שהעלית.
הקובץ בעל הסיומת dvr. הוא קובץ וידאו שמקודד ב-MPEG-PS. זהו פורמט שבעבר נידון כאן בפורום מספר פעמים, בהקשר של המרות. ככל שאני זוכר, אף-אחד לא הציע תוכנה שממש הצליחה להמיר את הקבצים האלו, לפורמט אחר, בצורה מלאה. בזמנו, גם לי היה ממיר כזה וניסיתי לשחק עם ההקלטות, אבל הצלחתי להמיר רק וידאו, ללא אודיו (בלי קול). ככל הזכור לי, אין מי שבדק אפשרות להמיר "הפוך" (מ-divx ל-MPEG-PS). כך שלצערי אין לי תשובה לשאלה שלך. אם מישהו הצליח לבצע את המרות הרצויות, נשמח אם ישתף אותנו..
בנוסף, ראיתי שצירפת גם קובץ בעל סיומת info. אני מניח שזהו קובץ שהממיר יוצר כשהוא מבצע הקלטה ובו הוא שומר את פרטים טכניים לגביי ההקלטה. לפיכך, גם את תצליח להמיר קובץ כלשהו לפורמט הוידאו הרצוי, כנראה שלא תוכל ליצור את קובץ ה-info המתאים, כי אין לך שום פירוט טכני של תוכנו..
מהאמור לעיל ניתן להסיק, שכנראה לא תוכל להמיר קבצים לפורמט שניתן להעלות לממיר ולצפות בהם, לא אם אין לך מפרט טכני כיצד ניתן לבצע זאת.. ולרוב, החברות שמייצרות את הממירים, אינן חולקות את המידע הטכני הפנימי עם המשתמשים.
אתה כמובן יכול לנסות לעשות חיפוש באינטרנט, לפי דגם הממיר שבידך ואולי תמצא מידע רלוונטי, ממישהו שכבר הצליח לבצע זאת.
הערות:
1. במאמרי הפורום, ישנו מאמר שמפרט שמות של תוכנות לעוסקים בתחום הסרטים והכתוביות. חלק מהתוכנות הן ממירי פורמטים לוידאו. אתה יכול לנסות אותן, כדי לבצע המרות שונות (במקרה ואתה רוצה לעשות ניסויים ולחקור בעצמך).
2. אם בסופו של דבר, תצליח לנגן סרט כרצונך בממיר של עידן+, אשמח אם תשתף אותנו בשיטה. זה עשוי להיות נחמד, לנצל את הממיר שלך, בתור נגן סרטים אל הטלוויזיה..
בברכה,
גיליום