המרת דת של הגרושה

מצב
הנושא נעול.

itt2005

New member
המרת דת של הגרושה

המרת דת של הגרושה
אני גרוש כשנה , בתחילה אישתי לשעבר חזרה בתשובה ולאחר הגירושין חזרה בשאלה . והחלה להאמין בישו דרך עדי יהוה . יש לנו ילד משותף בן 4 שנים. שהמישמורת עליו היא של גרושתי. ואני אינני מעוניין שהילד יגדל כגוי . בדרכה של גרושתי. אבקש יעוץ מה עלי לעשות.

תשובה

המרת דת של הגרושה
אני גרוש כשנה , בתחילה אישתי לשעבר חזרה בתשובה ולאחר הגירושין חזרה בשאלה . והחלה להאמין בישו דרך עדי יהוה . יש לנו ילד משותף בן 4 שנים. שהמישמורת עליו היא של גרושתי. ואני אינני מעוניין שהילד יגדל כגוי . בדרכה של גרושתי. אבקש יעוץ מה עלי לעשות.
תשובה
ההחזקה נקבעת לפי טובת הילד. יתכן שהעמדת הילד בסכנה של המרת דת היא שיקול להעברת המשמורת אליך. נדמה לי שיש פסיקה בנושא. אם רצונך לקבל את המשמורת פנה לעו"ד לבדיקה מעמיקה של הנושא.

תשובה

המרת דת של הגרושה
תשובה
ממליצה לך לקרוא פסיקת בית המשפט העליון במקרה דומה של עדי יהווה ע"א 2266/93 פלוני, קטין נ' פלוני מט (1) 221

השופטים שאני הכרתי, מאמינים בישו

תשובה
ממליצה לך לקרוא פסיקת בית המשפט העליון במקרה דומה של עדי יהווה ע"א 2266/93 פלוני, קטין נ' פלוני מט (1) 221
השופטים שאני הכרתי, מאמינים בישו
כך שאין לך צ"אנס אצלם, וחבל על המאמצים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה