מירי, דיווח לפי בקשתך.
איכות הריקודים: הרבה חדשים עם שילוב מסויים של ישנים, סגנון תוסס עם נטיה למזרחי (איך את מסובבת, מליון או דולר, כן כן, וכ'). קצת ריקודי שורות (החלונית, גריז, טינק, טלפון וכ') ואי אלו בלקנים: פלוריצ'קה, זונורטיקוס... האוכלוסיה: צעירה + עיקר האוכלוסיה בין 20 - 40 תוססים ונמרצים. הגעתי בשעה 23:30 והלכתי בשעה 02:30, כך שאין לי מידע לגבי התחלה וסיום. האולם: קטן וצפוף עם אוירה חמה לבבית ומשפחתית, שתיה קרה וחמה חופשי כל הערב, עוגיות בהמשך וגם בורקס חמים (שלא נגעתי בהם כי אני לא אוכל משהוא שהוכן בשבת). התאורה מעומעמת משהוא, סטייל דיסקוטק, עם הגברה איכותית, והמוסיקה לוותה כל הערב ע"י שני חברים שתופפו בדרבוקה ללא הפסקה. האורחים כפי שהספקתי לקלוט היו: רוני סימן טוב, גדי ביטון, מישאל ברזילי, ירון בן שמחון ואולי אחרים שלא ראיתי אותם. האולם עם בלטות רגילות, נוחות לריקודים. החניה והאבטחה סבירים, היו שלטי הכוונה יפים ובולטים. רואים שרפי השתדל ועשה כמיטב יכולתו ולדעתי הערב היה מוצלח, באוירה צעירה חמה ותוססת. אני ואשתי אלה נהנינו מאוד ורקדנו יותר מהממוצע שלנו כשאנחנו מגיעים כאורחים. בסך הכול 9 בסולם הורה. אשמח לקבל קורס מידידי יום טוב אוחיון באשר לדיווח על מרתון, אך ברור לי שאין לי שום סיכוי להתמודד איתו, הוא גדול בדיווחים, אני הרבה פחות. אני מקווה שעניתי על כל שאלותייך, רק תעשי לי טובה ותשאלי קצת פחות, הצלחת להתיש אותי.