המרתון של רפי זיו

המרתון של רפי זיו

השתתפתי אתמול במרתון של רפי זיו בקיבוץ פלמחים. המרתון היה מוצלח, אולם חדר האוכל (שהוא יחסית קטן) היה מלא ותוסס, ורפי זיו העביר את ההרקדה בצורה מקצועית ביותר ואני מאחל לו הצלחה בהמשך. רפי מתכוון לקיים את המרתון אחת לשבועיים. יישר כוח.

שמעון - מצפים ממך ליותר

שמעון ידידי. מה זה "המרתון היה מוצלח" ? אנו כאן, חברי הפורום המכובד, מצפים ממך שמעון, כעיתונאי בכיר לשעבר בביטאון "רוקדים", לקצת יותר פרטים, מאשר תאורך הפשטני "המרתון היה מוצלח". למשל, דווח לנו בבקשה : * על איכות הרפרטואר שהושמע, האם היו בו רק חדשים ? רק ישנים ? שילוב של ישנים וחדשים ? ריקודי שורות ? וכו' * האם האוכלסיה הייתה צעירה יחסית ? מבוגרת ? שילוב צעיר ומבוגר ? * מתי זה התחיל ? מתי זה נגמר ? האם היו גם ריקודי שנות השישים ? * איך היה האולם, צפוף ודחוס ? מרווח ? היה אפשר לרקוד בלי לדרוך על הרגליים של האחרים ? * האם היה הכיבוד ? קפה ? עוגות ? אולי רק מים קרים ? * איך הייתה התאורה ? איך הייתה מערכת ההגברה ? * האם היו מרקידים עמיתים ? אורחים חשובים ? יוצרים מוכרים ? * איך האולם עצמו, מאורגן או מבולגן ? יש בו שרותים סבירים ? איך הייתה החנייה ? * איך הייתה האבטחה ? השילוט ? הגישה ? שכנע אותנו בבקשה שמעון, אולי נבוא בפעם הבאה למרתון של חברך רפי זיו. בברכה. מירי. נ.ב. : ניתן לקבל קורס מזורז מידידנו יום טוב איך מדווחים ומפרגנים כאן בפורום, לחבר העורך מרתון. מירי.

מירי, דיווח לפי בקשתך.

איכות הריקודים: הרבה חדשים עם שילוב מסויים של ישנים, סגנון תוסס עם נטיה למזרחי (איך את מסובבת, מליון או דולר, כן כן, וכ'). קצת ריקודי שורות (החלונית, גריז, טינק, טלפון וכ') ואי אלו בלקנים: פלוריצ'קה, זונורטיקוס... האוכלוסיה: צעירה + עיקר האוכלוסיה בין 20 - 40 תוססים ונמרצים. הגעתי בשעה 23:30 והלכתי בשעה 02:30, כך שאין לי מידע לגבי התחלה וסיום. האולם: קטן וצפוף עם אוירה חמה לבבית ומשפחתית, שתיה קרה וחמה חופשי כל הערב, עוגיות בהמשך וגם בורקס חמים (שלא נגעתי בהם כי אני לא אוכל משהוא שהוכן בשבת). התאורה מעומעמת משהוא, סטייל דיסקוטק, עם הגברה איכותית, והמוסיקה לוותה כל הערב ע"י שני חברים שתופפו בדרבוקה ללא הפסקה. האורחים כפי שהספקתי לקלוט היו: רוני סימן טוב, גדי ביטון, מישאל ברזילי, ירון בן שמחון ואולי אחרים שלא ראיתי אותם. האולם עם בלטות רגילות, נוחות לריקודים. החניה והאבטחה סבירים, היו שלטי הכוונה יפים ובולטים. רואים שרפי השתדל ועשה כמיטב יכולתו ולדעתי הערב היה מוצלח, באוירה צעירה חמה ותוססת. אני ואשתי אלה נהנינו מאוד ורקדנו יותר מהממוצע שלנו כשאנחנו מגיעים כאורחים. בסך הכול 9 בסולם הורה. אשמח לקבל קורס מידידי יום טוב אוחיון באשר לדיווח על מרתון, אך ברור לי שאין לי שום סיכוי להתמודד איתו, הוא גדול בדיווחים, אני הרבה פחות. אני מקווה שעניתי על כל שאלותייך, רק תעשי לי טובה ותשאלי קצת פחות, הצלחת להתיש אותי.

בשם ההנהלה וצוות העובדים

אנו מודים לך שמעון, על הדיווח המפורט. ניכר מתאורך שרפי זיו השתדל מאד ועשה כמיטב יכולתו, אך כנראה התנאים של האולם לא כל כך מתאימים למרתון ענק כפי שמתאים לדוגמא האולם ב"גן נחום". ולכן הציון הוא 9 בסולם "הורה". (אגב, כמה שלבים יש בסולם ?) לגבי יום טוב : אכן - קשה להתמודד עם תאוריו, הוא "גדול" תרתי משמע. לגבי שאלותי, תשתדל לא להתעייף, (טרם עשינו משהו האמור להתיש אותך). והנה לך ולחברים כאן חידה קטנה : באיזה שיר וריקוד יש את המילים "כל הגברים התעייפו" ? רמז : "דיברנו עליו". מצפה לתשובות. מירי.

תשובה אולי נכונה

היי מירי ישנו שיר - חורף 73 - שנכתב על מלחמת יום כיפור. שם מופיע המשפט הזה. האם לשיר הזה התכוונת ? יום טוב לכולם חיים

לחיים מהשרון

לא, לא לזה הכוונה ! מדובר בשיר וריקוד שבו יש את המילים "כל הגברים התעייפו". הסבר ותוספת לרמז : "בתשובתי לשמעון דיברנו עליו טובות". מירי.

avigal23

New member
מירי עולה לי בראש המילים אבל לא

מקשרת... אולי חבקי אותי?????ניחוש פרוע.... לא או שברצלונה?? לא לא חבקי אותי

אני מאמין שזה קשור ליום טוב

אולי במילים של "אהובה" או "לראות את הכאב" ,ריקודים של יום טוב. לא מצליח למצוא את המילים.

gold869

New member
הנחלים רושמים.

הנחלים רושמים - ריקוד מעגל של יום-טוב אוחיון. מילים : לאה לופפלד,הלחן : יווני ביצוע: חיים משה. "הכוכבים כבר נקטפו, כל הגברים התעייפו, האהבה נהר נשפך, המנגינה זורמת בך"

נכון - הנחלים הרושמים

הריקוד המדהים לטעמי במעגל של יום טוב אוחיון. תודה ל-GOLD869 שאינה מתעייפת (כמו הגברים) וממשיכה לפתור יפה ונכון. שבוע טוב. מירי.

dw2322

New member
כל הכבוד על הסקירה ../images/Emo13.gif

עוזר למי שלא היה שם לקבל מושג

שמעון שכנעת אותי - לא להגיע תנחש

מדוע

עמי כהן

New member
לעדה!!!

ההתחכמויות שלך אינן מועילות לך, הן רק מחזקות אתה התוית השלילית שיצרת לעצמך - וחבל. (לא אתפלא אם דני יענה במקומך - כנהוג במקומותינו)

לעמי יש לי בקשה אליך כחסר דעה:

אל תפנה אלי לא במסר אישי ולא כאן בפורום. איני עונה לאנשים חסרי דעה מן הסוג שלך, אנו לא על אותו ה- level או על "אותה הרמה", יש כאן מספיק חברים שאתה יכול להתכתב איתם. אותי עזוב במנוחה בבקשה, אין לי כל עניין לפתח עמך דו-שיח.

למעלה