המרתון של אתמול היה :

adiville

New member
המרתון של אתמול היה :

Fight the future + The beginning !!! היה מגניב לגמרי
סורי אבל The end פשוט מדכא אותי ויש לי מספיק דיכאון טבעי (אחי בלבנון...) לא שלא קיבלתי בחילה מדיאנה ב-The beginning אבל לפחות שם יש איזשהי נימה אופטימית בין מאלדר לסקאלי, במיוחד אחרי הסרט
והוא גם חתיך רצח עם התספורת בנוסח עונה 6 !

Gilliana

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

ותפילה לשלומו של אחיך ושלומם של כל חיילי צה"ל.

1Shir

New member
אוווווווווו מאלדר...../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

1Shir

New member
יופי של מרתון

פרק ראשון בעונה 6 הוא בהחלט המשך ישיר לסרט, מה שישירות מקטלג אותו כענק... אני מתה על the end נכון הוא אמנם די עצוב אבל יחסית יש הרבה יותר מדכאים ממנו והוא בעיקר פרק ענק... חוץ מזה בפרקים האלה דיאנה עוד בסדר, היא כאילו לטובת מאלדר, תעזבו אותה... (עדי מכיוון שאת לא ותיקה נעדכן אותך שאני בין המעריצים היחידים של אקס פיילס שאוהבים את הדמות של דיאנה.. כן כן that's me I'm special.. חח סתם סתם) ומקווה שאחיך בסדר... :(

adiville

New member
איך אפשר לאהוב את דיאנה איך ??

לא מספיק שהיא עיצבנה בסוף עונה 5 / תחילת עונה 6 אז היא חזרה בסוף עונה 6 / תחילת עונה 7 ואשכרה התלבשה על מאלדר !!! הקטע ב-BIOGENESIS שהוא היה בבית חולה וסקאלי התקשרה אליו ואז דיאנה הזונה ענתה לטלפון - זה היה הכי מעצבן בעולם !!!!!!!!!!!!!! טוב, נדסקס את זה ב-4 עיניים ביום חמישי
אחי בסדר, ברוך השם. תודה

1Shir

New member
אני אתחיל את המערכה מעכשיו... :)

אני אוהבת את דיאנה כי: א. היא הצילה את חייו של מאלדר (על חשבון חייה שלה ד"א) אני מסכימה שהיא עיצבנה ב-biogenesis ובפרק שאחריו, אבל ב-amor fati היא כיפרה על זה.. ב. היא אשה יותר סימפטית מסקאלי לא יעזור כלום (נכון סקאלי לא שקרנית/רמאית/נוכלת והיא כן, אבל אני כאן בשביל הנק' החיוביות...) ג. וכבר הגעתי לשורה התחתונה של הויכוח שלנו (אל דאגה, זה לא אומר שלא ננהל אותו..) - על אהבה לא מתווכחים כנראה היתה חסרה לי באקס פיילס אשה עם קצת חמימות... סקאלי לא מצטיינת בתחום. והעיקר שאחיך בסדר.

pusher

New member
באמת איך אפשר?!?!../images/Emo46.gif

אתמול בלילה היה לי רעיון לפיק, סקאלי מטרידה את דיאנה פאולי מינית

Gilliana

New member
תומכת בך עדי לאורך כל הדרך

דיאנה הזאת באמת שר%$#& פר אקסלנס. כל מה שהיא עשתה נעשה אך ורק במטרה להפיל את מאלדר בפח ולא משום סיבה אחרת, נכון שברגע האחרון היא קיבלה רגליים קרות והצילה אותו, אבל היא לא היתה צריכה לעשות זאת אלמלא היא היתה זו שהכניסה אותו למצב הזה מלכתחילה

the scout

New member
לי קרה דבר מוזר בקשר לדיאנה

בדרך כלל אני זוכרת פרקים של תיקים ממש בעל פה אבל חלק מהסצנות איתה בתחילת עונה שישית פשוט נשכחו לי- ראיתי את הפרקים שוב אחר כך ופתאום גילתי סצנות שהיא נמצאת בהם ופשוט הדחקתי אותם ! המח זה באמת דבר מופלא:)

adiville

New member
אבל כתוצאה מהאינטרסים שלה

היא נדחפת בין מאלדר לסקאלי וזה, גבירותיי ורבותיי, מ ע צ ב ן !!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון

היא לא נדחפה, היא הייתה שם הרבה לפני סקאלי. דבר שני היא אהבה את מאלדר והוא אהב אותה רק על זה היא צריכה לקבל קרדיט. דבר שלישי מאלדר הרבה יותר אשם בריבים עם סקאלי מאשר דיאנה. הוא זה שהסתיר והחביא מה שגרם לסקאלי להשתגע ולקנא. ודבר רביעי כשהיא הבינה שהקשר בין מאלדר לסקאלי חזק היא הלכה אחורה והקריבה את חייה בשבילו.

אם כבר מדברים על מאלדר

וכל שלישית ההכחדות השישיות וכאלה. בפרק אמור פאטי מאלדר שוכב על השולחן, ידיו פרושות לצדדים ותחבושת סביב ראשו, זאת רק אני או שדיוויד כתב את מאלדר כישו???

adiville

New member
המממ....אינטרסטינג פוינט !!!

יש מצב לאור זה שהוא תמיד מוצג כקדוש מעונה שמוביל מסע צלב......

אבל הייתה פה קצת הגזמה

הרי ישו מסמל את העובדה שהוא הקריב עצמו בשביל כל הנוצרים עלי אדמות, שהוא זה שנתן להם את הכפרה מה זה אומר שדיוויד חושב על מאלדר?

למעלה