המרקט החדש

שלוקמן

New member
המרקט החדש

הורדתי לפני שבועיים בערך את המרקט החדש, לפי דעתי הוא פחות נוח מבחינת התצוגה יותר עמוס וכבד ( שש מגה) אני מצרף לינק (שלקחתי מפורום מתחרה
) מה ההתרשמות שלכם, מהמרקט החדש? http://www.multiupload.com/2TRUW4L630

שלוקמן

New member
הערה

את הקובץ צריך להתקין בעזרת Linda File Manager הקובץ אינו מקורי אלא הערוך , ולא לוקח אחריות על טיבו, או על כל נזק שיגרם ישירות או עקיפין כתוצא משימוש או התקנה של הקובץ...

Zמבוש

New member
למה לי להוריד כמות כזאת

של דאטה אל המכשיר ? גם במרקט הרגיל הוא מגיע לכל דבר במהירות אצלי ?

שלוקמן

New member
תקרא את ההתרשמות שלי

מהמרקט, מה שכתבתי בתחילת השרשור... גוגל הוסיפו לו כמה אופציות כמו : אפשרות לרכוש ספרים וצפייה בסרטים און ליין - אופציות אילו אינם זמינות עבור ישראל. פרט לכך הם סידרו את התפרטים בצורה "פחות נוחה" יש כאלה שיחלקו על דעתי.

איך אפשר להחזיר למרקט הישן?

התחלתי לנסות אותו אבל בנתיים אני די לא מרוצה ממנו ורוצה להחזיר את הישן.

כנראה הבעיה אצלי, גם אחרי שהחזרתי את הישן

הורדה דרך האתר במחשב לא מפעילה הורדה במכשיר, האם יש בעיה אצלי או שזה באג במרקט עצמו?

שלוקמן

New member
הבעיה אצלך

אצלי זה מוריד מהאתר בלי שום בעיה, נסה להסיר את המרקט עצמו ולאחר מכן להתקין מחדש את הקובץ שהראת ב XDA (למרקט הישן) או החדש..

לא עוזר, גם לא אפשרי

אפשר רק לבצע מחקת עידכונים ואז הוא מחזיר לחנות החדשה, כנראה שהיא חלק מהרום שהתקנתי, אני אנסה לעבור לרום אחר ונראה אם הבעיה נפתרת.

../images/Emo207.gif או המשך לבעיה שלי?

ההורדות ניתקעות במצב "מתחיל להוריד" ואין התקדמות לשום מקום אולי בעיה במרקט ולא אצלי?

metrocard

New member
זאת בעיה שמידי פעם צצה במרקט אבל

לרוב עוברת מעצמה. נסה להוריד את האפליקציה אפילו כמה פעמים ברצף (זה לא יתקין אותה יותר מפעם אחת)

Zמבוש

New member
אלרונד , לפעמים כאשר

אתה מנסה להוריד מהמרקט דרך המחשב הרגיל המרקט לא מזהה כי הנייד ONLINE בדרך כלל אני מנסה להתקין עוד פעם ואו להפעיל את גוגל טוק ואז הכל עובד בסדר

למעלה