המרצע יוצא מהשק

harty

New member
המרצע יוצא מהשק

בגל 7 מהיום הובהר שמכרז השלטים גרם לעיריה הפסדי הכנסות כבדים. "חדשות העיר" אשר זכו במכרז לפני שנים, משלמים שנים 300 שקלים עבור שלט בעוד הפוטנציאל והמחיר בשוק הוא לפחות 1000 שקלים!!!! כלומר הם משלמים שליש מחיר!!!! וזה נמשך שנים!!! אם נחשב שיש בלוד 100 שלטים הרי פוטנציאל ההכנסות היה צריך להיות לפחות 100000 שקלים בשנה!!!!! כלומר כל שנה ההפסד לעיריה הוא מינימום 70000 שקלים!!!!!! צאו וחשבו כמה כסף "חדשות העיר " הרוויחה ממכרז זה!!!!! במשך שנים. החשב המלווה כנראה עלה על הבעיה ולכן הוא מותקף עכשיו על ידי מרציאנו. ממתי מקומון אשר יש לו יכולת השפעה ועל פי גל 7 אף עזות מצח לאיים בישיבת מועצת העיר על ראש העיר יכול בכלל לזכות בכזה מכרז? האם אין כאן ניגוד אינטרסים??? ראו הכתבה בעמוד 22 בגל 7.

harty

New member
ועוד.... על פי "רמלוד פלוס" בעמוד

14 מרציאנו וגבי אסרף עומדים לעזוב את הקואליציה!!!! מה קרה??? בני לא מעביר את המלכות??? או אולי בגלל מכרז השילוט אשר מרציאנו כל כך חפץ בעיקרו????

יחסים של "תן וקח"

בשבוע שעבר קראתי את הכותרת של "חדשות העיר" שעסקה ביורם מרציאנו ואני מצטט "יורם מרציאנו:"מצב העיר במדינת ישראל - סכנה קיומית" קורא ליו"ר המפלגה לעזוב את הממשלה עם סיום ההתנתקות".כשקראתי את הכתבה הזו ממש השתוממתי,לא הבנתי מה הקשר בין הכתבה למקומון שאמור לכתוב על עניינים מקומיים,הרי חייזר שינחת בלוד ויקרא את שישי בעיר יחשוב שיורם מרציאנו הוא מינימום שר החוץ.עכשיו אני מבין הכל!!! כולם בעיר הזו איבדו את הבושה גם הפוליטיקאים וגם ה"עיתונאים" איך יכול להיות שפוליטיקאי שנבחר על מנת לשמור על האינטרסים של העיר פועל באופן גלוי בכיוון ההפוך?!

אתם לא מתמקדים בבעיה

הבעיה נמצאת בניהולו והנהגתו של ראש העיר ולא בעיתון חדשות העיר או רמלוד או גל שבע, נכון שאני נמנה על מערך הכתבים של גל שבע, אבל למען ההגינות והאובייקטיביות אני רואה צורך להכוונת הביקורת במכרז השילוט. נכון שחדשות העיר נהנתה מההפקר, משלמת שליש מהסכום שהעירייה יכולה לגבות, אבל מה אשמתם של בעלי המקומון "חדשות העיר" אם הנהלת העירייה דפוקים, הרי אף אחד לא הכריח את העירייה לחתום חוזה מול חדשות העיר על סכום זה, לא ידוע לי שיש למנשה אקדח שמסתובב איתו ומאיים על רגב שיתן לו מכרז במחירים כאלה, הבעייה כאן היא איך העירייה והחברה ה "הדגש|הקלקלית" נתנו את מכרז השילוט במחירים כאלה, מה עוד שאין העירייה יכולה פתאום כך לבטל חוזה משפטי בגלל שלמישהו מהמשפחה יש חבר חדש, הרי שלא סתם מישהו מהרחוב סובב את הראש של החשב לעבר השילוט ואמר לו "תטפל", וכמו שרובנו יודעים רק כך הוא מטפל אם בכלל, רוצים לבדוק עוד מכרזים שניתנו ללא הצדקה?? תבדקו את הסעות בתי הספר, את האבטחה בבתי ספר. אולי זאב אוריאל יתן לכם סקירה על מה מתבשל בחדר ועדת המכרזים.

דווקא כן

הבעיה היא שישנם חברי מועצה שמקושרים לגורמים שיש להם אינטרסים כלכליים בעיר וביכולתם "לתפור" מכרזים למקורבים בעלי האינטרסים במקום לדאוג לאינטרס של העיר - זו בדיוק הבעיה. לא רק בני רגב אשם בכל תחלואי העיר בל נשכח שלצידו מכהנת מועצת עיר ויש לה היכולת לא לאשר מכרזים מסוג זה ועובדה שזה לא קורה. ושוב פעם אני בא בטענות לחברי המועצה וגם לבעלי העיתונים כי פעם היתה בושה והדברים לא היו כ"כ גלויים.היום כבר לעיתונים לא איכפת הם חושבים שאנחנו צריכים לקרוא את גיבובי השטויות שהם כותבים כל שישי רק בגלל האינטרסים הכלכליים שלהם וזה באמת עבר כבר את גבול הטעם הטוב.אם זה היה במשורה זה עוד היה מתקבל על הדעת אבל אתה פותח עיתון ביום שישי מתוכו 95 אחוז זבל וזה פשוט תעודת עניות לתושבי לוד שמשתפים פעולה איתם ולוקחים את העיתונים האלה לביתם ופשוט פועלים נגד האינטרסים של עצמם.

רגב כראש הפירמידה

אך הכוונה לכל מבנה הפירמידה, אבל תסכים איתי שלכל בעל עסק יש לו אינטרסים כלכליים, בעל עסק לא מחוייב למה שנציגי ציבור מחוייבים,ואם יש כאן טענות הרי שצריכות להיות מופנות כלפי הפיראמידה העירונית, שזו כוללת ראש העיר, חברי המועצה, והנהלת העירייה "המקצועית" . הרי שמכרז זה לא היה צריך לעבור את הסכמת המנכ"ל, ולא את הסכמת הגזבר, ולא הסכמת מבקר הפנים וכו... איפה כווווווווווווווווווווווווווווווולם נרדמו?????

harty

New member
לא צריך אף אחד מהפוליטקאים

שיתן סקירה!! מקורות המידע כל כך רבים שמה שנחשף עד עכשיו הוא רק קצה הקרחון!!! הבעיה היא שצריך להפטר מכל הפוליטקאים שכבר 10 שנים הם נבחרים והמיטו על העיר בושה קלון ולמעשה גרמו לה נזק בלתי הפיך!! אני נשבעת לכם שאם אותם השמות יופיעו שוב בבחירות אני עוזבת את העיר לכל הבהמות שיבחרו בהם. הגיע הזמן שנבהיר להם שאנו לא עדר בהמות, הם הרי פוגעים באינטיליגנציה שלנו. הרי כבר לפני חצי שנה כתבתי כאן שאסרף ויורם יעזבו. הרי כבר לפני חצי שנה כתבתי שיורם וגבי יריבו שוב, זה עוד לא קרה אבל יקרה בקרוב מאד. אלה הם הנמנהיגים שנבחרו. אני מקווה שהפעם יקומו חדשים. הותיקים הסריחו!!!!!

harty

New member
מהיום שעיריית לוד החליטה לערוך

מכרז חדש בנושא שילוט צפו לכתבות עוינות ב"חדשות העיר". הנפשות הפועלות בעירנו כולל אסרף ומרציאנו, כולל כל המקומונים חושבים שאנחנו עדר של מטומטמים!!! לא עוד!!!! מרציאנו, אסרף ובני רגב!!!! נמאסתם עם הגכמות!!!!! הרי כתבנו על כך שתעזבו את הקואליציה כבר לפני חצי שנה!!! די אנחנו לא רוצים אותכם אצלינו!!! הרסתם את העיר!!!! מרציאנו קח את פינס ולכו לכם לשמעון פרס!!!! מספיק סבלנו אותכם בעשר שנים האחרונות!!!! מה קרה מרציאנו???? לעיריה יש כסף מיותר לשלם לחבריך מ"חדשות העיר"???? עכשיו בטח הם יעללו אותך בעיתונם עכשיו יש לך שופר חינם אין כסף!!! אבל זכור שאנחנו לא טמבלים אתה בני ואסרף בבחירות הבאות תהיו פסה!!!!! נמאסתם!! נמאסתם!!! נמאסתם!!!!!

לא רומזים כלום

הדברים מצוטטים ב"גל שבע" אם הדברים לא נכונים יורם מרציאנו מוזמן להגיב. ובכלל המקרה הנדון הינו סימפטום והדברים נאמרו באופן כללי על מה שמתרחש בעיר הזו.

harty

New member
כל הפוליטקאים הותיקים קשורים!!!

נמאס מהם ומהגחמות שלהם! הם חושבים שאנו עדר בהמות!!!! טמבלים שיצביעו עבורם בכל מחיר!!!!

Yaacov B

New member
הרטי, לודאי, אפי וחברי הפורום

הליקויים הם רבים, הניהול כושל ועוד ועוד ועוד..... אפשר להמשיך לקטר ולספר מעשיות, שלא ישנו דבר. אם באמת אכפת לכם, בואו תנו יד למאמץ לתיקון הליקויים. מכתבים ופגישות עם גורמים במשרד הפנים לא מספיקים. החלטנו לנקוט באמצעים משפטיים כגון בג"צ, עתירות מנהליות, צווי מניעה ועוד. הצעדים הנ"ל עולים כסף. בוא והצטרפו למאמץ. שבת שלום, יעקב

טוב שהתעוררתם אחרי שנה

הרי לפני שנה אם אתה זוכר אמרתי לכם שחייבים להגיש בג"ץ והתנאים היו יותר מתאימים מהיום, אך האגו של חלק הדף את הבקשות שלי, תעיפו את ליקויי המנהל תקין שנמצאים בתוככם ותראו שההתגייסות תכפיל את עצמה.

Yaacov B

New member
אני מת על אלה שאומרים אמרתי.....

מנדי קצב ההתגיסות וההתרמה בהחלט משביע רצון ואנחנו ממשיכים במרץ. בנושא ליקויי מינהל תקין שאתה מזכיר..... אולי תסביר בצורה ברורה למה ולמי כוונתך.

לא תוהב את מה שיש לי להגיד

אם הזכרון שלכם קצר, תבקשו מהד"ר שיזכיר לכם, ואז לא יהיה צורך שתמות לא בשביל מה שאמרתי ולא בשביל בעלי האגו שמעדיפים קבוצה חלשה וצייתנית על פני קבוצה חזקה ולא מתפשרת. יעקב, לפני שאתה ממהר לענות אולי תשב עם חבריך של "המנהל תקין" ותעשו קצת חשבון נפש, אולי הדרך בה נהגתם בשנה האחרונה טעטונה תיקונים במנהל? אולי חסר לכם תום לב, ואם למישהובוער המנהל לפחות שיהיה תקין. אין לי רצון להרחיב מעבר לכך, וגם הסיבה ידועה לך.

Yaacov B

New member
כדאי שתרחיב כדי שכל חברי הפורום

ידעו בדיוק למה אתה מתכוון במקום לענות בצורה מעורפלת ומיסתורית שמשאירה מקום רב מידי לדמיון וקטן מידי למציאות.

למעלה