המרצה במכללה...

המרצה במכללה...

למדתי במכללה אי שם בת"א.ותמיד פינטזתי על אחת המרצות שלי. היא לא הייתה יפה כמו שהייתה סקסית.מתלבשת בפרובוקטיביות. מעמידה לכולם את הזין בשיעורים.היא לא הייתה יותר משלושים. ובשיעורים חופשי הייתי מדמיין את שנינו מזדיינים על השולחן ותמיד אמרתי לעצמי היא בטח נשואה או תפוסה ומה לי ולה. רק בפנטזיות אולי.הייתי מחורמן עלייה בטירוף. רציתי להיות איתה בכל מחיר אפילו לשעה אחת.וידעתי שאין לי סיכוי. ערב אחד אני יושב עם חברים בפאב.ולפתע אני רואה אותה נכנסת עם חברות. הבירה כמעט נפלה לי מהיד.הייתי המום היא נראתה כל כך טוב. התיישבה ממש שולחן מולנו.ואמרתי לעצמי בכיתה היא לא שמה עליי אז בטח כאן לא.לפתע הצטלבו מבטיינו. היא חייכה אלי והרימה את כוסית היין שלה לעשות לחיים באוויר.הרמתי גם וחייכתי אלייה. לפתע היא קמה ויצאה החוצה קיבלה שיחת טלפון אמרתי לעצמי אני חייב ללכת אחרייה.יצאתי גם בטענת שווא לקנות סיגריות.עמדתי לידה.היא לבשה שמלת עור שחורה וקצרה ביותר.מגפיים שחורים עד הברך. גרביונים שחורים שיכולתי לראות שהם די קצרים.הייתי בהלם כל כך רציתי אותה.היא סיימה לדבר ואני עשיתי עצמי מכניס את העודף לכיס אחריי שקניתי סיגריות.ואז פונה אליי ואומרת שלום לך מה אתה עושה כאן.חייכתי ואמרתי לה מה שאת עושה באתי לבלות עם חברים. פתאום מצאנו את עצמנו עומדים כאשר אני נשען על מכונית והיא ממש צמודה אליי ומדברים כאילו שאנחנו לבד ואין אף אדם בסביבה. אמרתי לה אני חייב לומר משהו בכנות ואפשר להיות אמיתי וחופשי איתך. היא חייכה ואמרה בוודאי.אמרתי לה את סקסית בטירוף אני רוצה אותך כל כך.ויודע שאין לי ממש סיכוי אבל כולם מפנטזים עלייך בשיעורים. היא ממש התפקעה מצחוק ואמרה לי זה בסדר חמוד אני יודעת שאתם מזיינים אותי במבט כל יום.ושמתי לב איך אתה מפשיט אותי בכל פעם. והאמת שגם אני הסכתלתי עלייך לא מעט.אבל אתה יודע אני המרצה וכל עוד אנחנו בשיעור אסור לי לעשות כלום.ואז היא אמרה אני חייבת להיכנס לא נעים מה אתה עושה יותר מאוחר אמרתי לה בשבילך אני אעשה כל דבר שתרצי.היא נתנה לי את מס הטלפון שלה ואמרה לי תתקשר עוד שעתיים. הייתי בשוק טוטאלי.חשבתי שזה חלום.נכנסתי פנימה שתיתי ונהנתי ושמתי לב שהיא לא מפסיקה להסתכל עליי.כמובן שגם אני כרגיל זיינתי אותה במבט.אחריי שעה היא הלכה וגם אנחנו התקפלנו. הגעתי לאוטו והרמתי לה טלפון היא אמרה לי אני כבר מגיעה הבייתה בא לך לקפוץ לכוסית יין אמרתי לה בוודאי.נתנה לי את הכתובת ואני טסתי לשם להגיע כמה שיותר מהר.עליתי לבייתה הוא היה יפה ומטופח בדיוק כמוה. הכל היה נרות והרומנטיקה באוויר הייתה מדהימה.פתחתי בקבוק יין הרמנו כוסית לחיים ותוך דקה מצאנו את עצמו מתנשקים בטירוף. וזאת הייתה הנשיקה הכי טובה בחיים שלי והתנשקתי המון. אבל היה בה המון רגש וחושניות.תוך שניות היינו בלי בגדים מתחרמנים ומתנשקים בפראות.על הספה הרמתי אותה על הידיים וישר לחדר השינה.ושם ליקקתי כל פינה בגוף הסקסי שלה.והיא מצצה לי בצורה כל כך מקצוענית.שהייתי בשוק. היה זיון מהסרטים. כל הלילה זיינתי אותה והיא זיינה אותי בכל תנוחה אפשרית. גמרתי 5 פעמים והיא הפסיקה לספור את הפעמים שגמרה.ב-8 בבוקר יצאתי ממנה לא לפניי שהתנשקנו שוב בטירוף והיא אמרה לי אני מחכה לך בערב. הלכתי לישון התעוררתי בערב הרמתי לה טלפון וקבענו להיפגש יצאנו לשתות באיזה פאב נידח לא בעיר.כי היא לא רצתה שמישהו יראה אותנו ודי בצדק.ושם כמובן נשיקות וחירמונים שלא נדע. לקחתי אותה לשירותים ושם הרמתי לה את החצאית וזיינתי אותה חזק בתחת.וזה היה מדהים היא צרחה מהנאה ולא היה אכפת לה שמישהו ישמע. יצאנו משם נסענו אליי הבייתה.ושם נמשכה החגיגה. מצצה לי שעה וחצי רצוף עד שהזין נהייה אדום וקשה ואני גומר לה בפה והיא ממשיכה. כמה תיאבון יש למרצה הפרטית שלי וואוווו... בקיצור היה מדהים ונהפכנו לזוג כמובן שבהתחלה בסתר.אבל אני סיימתי ללמוד והיא עדיין שם.אנחנו גרים יחד והיא מלאך במיוחד בסקס. אבל אני ממשיך לפזול מהצד פה ושם לא רציני אבל בסופו של דבר חוזר הבייתה כי שם הסקס תמיד פראי וחושני. אבל אני מזיין בקביעות את אחת המזכירות אצלנו במשרד שבו אני עובד כעורך-דין.היא פצצה אמיתית וסקסית בטירוף. אבל לא משתווה למרצה הפרטית שלי.אבל זה טוב לגוון לפעמים. ולא לאכול כל יום את אותו הסטייק. שיהיה לנו רק טוב...

למעלה