המרצדס

המרצדס

אתם בטח זוכרים את הפיגוע במייק'ס פלייס. חוץ מהגיטריסט שנהרג, נפצע קשה גם הבסיסט. הבסיסט הנל, ששמו אריאל, היה פצוע קשה ולא ציפו להחלמה מהירה. כל ההופעות המתוכננות בוטלו לאלתר. אמה-מה, אריאל הוא כלי כלי (וגם מוזיקאי לא רע:) וכבר על הרגלים. הלהקה בימים אלה עובדת על הדיסק שיצא אוטוטו ממש ממש. וב-29 תתקיים הופעה (כנראה אחרונה לפני הוצאת הדיסק) בהייניקן הבימה קלאב. שימו לב! לבקשתי ההופעה לא תתקים ביום חמישי :) ואחרי שהסידק יצא ההופעות הבאות כבר יהיו בהיכל התרבות (כן בטח, אני אסתפק שהם יטריחו את עצמם לצוללת!), ושם זה המוני ולא מה שהיה פעם... כל האינטימיות תעלם... בכל מקרה, מי שרוצה פרטים נוספים (או טרמפ מי-ם) יכול להתמסר. ראו זאת כהזמנה אישית (בעיקר אתה אתא, שלא תגיד שאני לא מזמינה אותך לאן שאני הולכת...) ובואו בהמוניכם >ספל חמאה תבוא בהמונה<

בואי - שיר אהבה

בואי נלך ביחד לטייל בים נסע באוטובוס לרמת גן לספארי את ואני נאכל במזנון נשוט בירקון נתנשק עם הלשון עם כל הריח של הג'ורה מהירקון בוא נשתה קצת יין, זה יעשה לנו טוב נלך מחובקים במדרחוב של ירושלים את ואני נביט בקשתות נהלך בין החומות נשלב ת'אצבעות עם כל הריח מהפיגוע במדרחוב בואי נרקוד בנתיים בוא נשכב ביחד על הדשא וליד המתנ"ס אקטוף קצת שסק כשתחייכי אסמיק כשאסמיק תגידי מספיק בוא נלך הבייתה בואי נרקוד בנתיים אותך על הידים את ואני זה רק את ואני זה רק את ואני עם כל הריח של היין בואי נרקוד בנתיים ואת תנגני ואני אשיר לך שיר ואת תלחשי אני שלך ואתה שלי אז בואי נלך הבייתה! >ספל חמאה גרופית<

angelica1

New member
אני אבוא להופעה בצוללת בשמחה-רק

תודיעי יומיומים לפני או תגידי לפחות איך קוראים להם ואני כבר אחפש.

צדיקה

אני אודיע יומיומיים לפני אם יתקימו התנאים להלן: אם אהיה כאן אם יהיה לי זמן אם אזכור ואם יבוא לי (אין ספק שיבוא לי) וקוראים להם: גל, רונן, אורי ואריאל (למעשה אלה השמות שלהם, מי שקורא להם משתמש בשלל כינויים) >ספל חמאה מתחכמת<

אני צריכה לקנות לך אלת ביסבול

כך תוכל להתאמן על הראש שלי את החבטה שלך לסקנד-בייס. זה רק בגלל שנגמרו לי הלימונים, וחוות הפטריות ברגליים פשטה רגל. >ספל חמאה סתם מקנאה<

למעלה