המרפאה בתה"ש

אפונית1

New member
המרפאה בתה"ש

אני יודעת שאין ספור כבר נכתב, אבל אני חושבת שזה מספיק חשוב (גם כדי לפתוח הודעה חדשה) הייתי היום במרפאה אצל ד"ר משיח ואני רק רוצה לשבח את היחס, המקצוענות והעזרה שניתנה לי! ישבה איתנו בחדר עו"ס (מאוד נעימה), אשר הציעה תמיכה רגשית במידת הצורך. להפתעתי ד"ר משיח ממש לא המליץ או חשב על ניתוח- ההפך הוא הנכון. הוא הרגיע, ולא ויתר על בדיקה. פשוט מרפאה מקצועית ואנושית.

ר ו מ י ה

New member
נכון, ועד כמה שאני יודעת

הוא לא עובד בתה"ש ו/או במרפאת האנדו' בתה"ש, אלא אם דברים השתנו...

lee E

New member
לפי מה שעליזה אמרה

הוא עובד במרפאת האנדו'. כלומר הבן.

בלגן2

New member
הייתי אצלו השבוע

מסתבר שסוריאנו עדיין בבלגיה (ירד מהארץ?
). מצטרפת למחמאות - הוא היה כ"כ אדיב וסבלני והתעקש לבדוק למרות שאני אחרי לידה ועשה את זה ממש בעדינות. אני דווקא כן מופנית לניתוח,אבל צריכה לעבור כמה בדיקות לפני...

../images/Emo10.gif הרופא שלי לא הסכים שאלך לשם

כלומר, ענה לי שהוא יודע בדיוק מה לעשות ולא צריך שום מרפאה רב תחומית (קופ"ח כללית - אלא מה...). ואני עדיין שואלת את עצמי לאן לכל השדים נעלמה האסרטיביות הנורמלית שלי... בינתיים שלח אותי לאולטרסאונד (ממילא לא יראו כלום - אני כבר רגילה - כי זה "אבק שריפה ולא גידולים גדולים) ולבדיקות דם (גם שם אפפעם לא ראו סימנים - אפילו לא ממש לפני הניתוח שלי) ובסוף שינה לי את הגלולות לנטילה ללא הפסקה (האמת - נתן לי לבחור לעצמי את הטיפול: "את יכולה מדבקה, או זריקה, או כדורים, או סרזט שלוקחים כל הזמן... - ואני בכלל חשבתי שסרזט גורם דימומים...). אולי זה יעבוד. ואם לא אני אצטרך לגייס בחזרה את אותה אסרטיביות ולהכריח אותו.

lee E

New member
ה..ה so calld רופאים האלו

גורמים לי לטיקים של קללות שלא כדאי שאתחיל לפרטן כרגע. תעשי לעצמך טובה גדולה מאוד ופשוט תלכי למרפאה היחידה בארץ כנראה שיודעת איך לטפל במחלה הזו. אני ממש זועמת שאפילו 12 שנה אחרי שאני עברתי את מסכת הטמטום הזה של ערימות של אינסטלטורים-הם עדיין לא מבינים כלום, לא מטפלים בכלום ומשחקים בגוף ובנפש שלנו בחוסר אחריות משווע. אנא ממך-תלכי למרפאה ותברחי מהר מהאינסטלטור התורן הזה.

ר ו מ י ה

New member
ניתן להגיע ע"י תשלום

של 177 ש"ח אותם את משלמת בתה"ש. בכל מקרה ממליצה לך לפנות לרופא המחוזי, כך אני עשיתי (גם בכללית) ,ולנסות לקבל טופס 17 דרכו.

בלגן2

New member
המחיר כבר ירד ל120!!!

גם אני לא השגתי טופס 17 והמחיר לפגישה בלי הפניה מהקופה הוא 120!

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo45.gif 120 זה במידה ואת מצהירה

שלא תביאי טופס 17 מהקופה כנגד התשלום. במידה ואת מבקשת להביא טופס 17 כנגד, זה עדיין 177 ש"ח, אך לאור המלחמות מול קופ"ח זה הרבה פעמים באמת קרב אבוד.

בכל מקרה זה הרבה הרבה פחות

מרופא פרטי. מצדיק פניה בלי מלחמה, למרות התסכול על חוסר ההוגנות של הקופה.

למעלה