המרחק... הו, המרחק...

dr0plet

New member
המרחק... הו, המרחק... ../images/Emo73.gif

היי לכם! אני מניחה שרובכם עברתם לגור במרחק סביר מהמשפחה / חברים, לא? יש לי אופציה מפתה לעבור לאיזור הצפון, ואני מאיזור המרכז
כך שאם אעבור, אראה את המשפחה והחברים פעם ב... אין לי ספק שהגיע הזמן לצאת מה"חממה"
אבל זה יהיה נבון לעבור לאיזור כ"כ רחוק מהבית? אשמח לשמוע את דעתכם :)

המרחק..

ההורים שלי גרים ברמה"ג ואני גרה בי-ם לפעמים המרחק טוב... גם לפעמים כייף להגיע למקום חדש....

מיה ישי

New member
די סבבה

אני גרה בנחל עוז - ליד מסוף קרני וההורים גרים בחדרה... בהתחלה המרחק הפריע לי אבל עם הזמן התרגלתי ועכשיו זה ממש סבבה יש הפרדה מוחלטת בין הדירה שלי לבית של ההורים וטוב שכך.....

רחוק

אני גרה במרחק של למעלה משעה נסיעה מבית הורי, וזה בסדר גמור. ממילא מכירים חברים חדשים איפה שגרים, וזה לא כזה נורא להתרחק קצת מהמשפחה. נראה לי צעד חצוי "לצאת מהבית" אבל לבוא לבקר בבית ההורים לארוחת ערב כל יומיים.

לא ממש

הבית של ההורים באשדוד ואני בקרית אונו .. להם לוקח פחות משעה להגיע אלי , לי קצת יותר כי אני בלי אוטו (רכבת). לגבי חברים, רובם מת"א וחלקם מרמת גן קמצוץ מהאיזור של קרית אונו. לעיתים מטריד אותי שאני לא גרה בת"א כי שם רוב החברים שלי (והבילויים) אבל מצד שני אני שילמתי בזה שאני לא גרה בת"א והם שילמו בזה שהדירות שלהן הרבה פחות טובות מהדירה שאני שכרתי (האמת אני בכלל לא בטוחה שהייתי מוכנה לחיות בדירות שלהן ובאיזורים שלהם). הנקודה שלי בכל הסיפור (הארוך) הזה שהנושא הוא אישי, אני מאוד אוהבת את הדירה שלי ואת האיזור שבו אני גרה אז התפשרתי על המחיה בת"א. השאלה היא אם יש לך מעגל חברתי כל שהוא/עבודה באיזור שאליו אתה רוצה לעבור? אם התשובה היא לא אני הייתי ממליצה לך לשקול מחדש .

dr0plet

New member
../images/Emo140.gif

תודה על התגובות :) אני פשוט צריכה להחליט איפה ומה אני רוצה ללמוד ואז אדע כמה רחוק אגור מהבית.. האמת שרציתי בסתר ליבי שתכתבו לי תגובות בסגנון: יא @#$%! הגיע הזמן שתזרקי את ה-
ותעופי מהבית! אתם אנשים טובים, אתם
לגבי המעגל החברתי, אין לי דאגות רבות אני בן-אדם קרצייתי משהו, ככה שלאנשים אין ממש סיכוי
עדכונים בהמשך תודה!

משביתת שמחות שכמוני

אני דווקא הייתי רוצה להציג את הצד האחר - זה מאוד תלוי לאן את מתכננת לעבור. אם את מתכננת מעבר ליישוב כפרי קטן ומרחוק בצפון, קחי בחשבון שזה לפעמים יכול להיות מאוד מבודד. יש לי חברים שתמיד חלמו על בית ביישוב קטן בגליל, ומשהגשימו את חלומם פתאום הסתבר להם שזה לא פשוט כל-כך. היישוב מאוד קטן ומבודד, יש להם רק רכב אחד אז קשה מאוד להסתדר עם שניים, הם לא רואים הרבה את המשפחה המורחבת וגם לא יכולים להיעזר עם הילדה שנולדה לא מזמן, והעיקר - הבידוד החברתי קשה להם כי בסה"כ גרות איתם עוד 9 משפחות ביישוב. מה שחשוב לדעתי הוא לעשות עבודת הכנה מראש, לראות מי הסביבה שתהיה קרובה לך ביותר, האם אפשר לעבור לתקופת נסיון וכו'. בכל מקרה - המון

dr0plet

New member
party pooper! ../images/Emo13.gif

thanks for the advice!
אני זוכרת אותך מהפורום שאת מנהלת לא היית אמורה לשלוח לי מאמר לתרגום? המממ...?
תשלחי תשלחי! אני תמיד אוהבת לתרגם כמה מאמרים סימולטנית :)

למעלה