המרות

קנגרi

New member
המרות

המרת AVI ל DVD דרך תוכנת CUCUSOFT. נוצרו לי בסופה של ההמרה כמה קבצים והנה הסיומות: M2V MPA MPG ( שרואים במחשב את הסר אבל בפס כל והתרגום ממש לא מסונכרנים. כל אחד מהקבצים שוקל ג'יגה וחצי. אפשר לצרוב דרך צורב DVD את אחד מהקבצים יאוכל לראות את הסרט דרך המחשב? או שיצאו לי קבצים שלא יצא מהם כלום?

Reborn1

New member
התוכנה הזו לא טובה

אני ממליץ לך להשתמש בתוכנה שציינתי בכותרת "מאמר חדש לפורום" אם המדריך המופיע "קשה" לך ישנה תוכנה "פשוטה" בשם winavi 6.3 התוצאות המתקבלות איכותיות יותר ואמינות טובה מ cucusoft התפעול בדיוק באותה הרמה של התוכנה שכעת אתה משתמש בה לשיקולך

קנגרi

New member
התוכנה שנתת היא מעולה!

השתמשתי בה אתמול והמרתי סרט. יצא מעולה! אבל מה.. היא פשוט תוקעת את המחשב. ההמרה לוקחת משהו כמו 6 שעות והמחשב שלי לא נתן לי להכנס אליו בכלל. אז התוכנה הזו טובה ללילות.. אבל אם אני רוצה בימים להמיר, חייבת להשתמש במשהו יותר "עדין". איך ה TMPGE? איזה קבצים נוצרים אחרי המרה ל DVD? איך צורבים?

Reborn1

New member
מוזר!!!

לי יש את המחשב הכי ישן בפורום ואני ממיר סרטים בשילוב גלישה ולפעמים גם את אימיול יש לי p2 233 בכל זאת התוכנה שציינתי winavi6.3 עושה את העבודה טוב מאוד ומהר מאוד איזה מעבד יש לך ? והאם פעלת בדיוק לפי המדריך אצלי זה אומנם 8 שעות אבל זה מחשב מאוד מאוד ישן במחשב ממוצע 1 גיגה התהליך לא צריך להיות יותר מ -3 שעות ברירת המדל של התוכנה היא 2pass במדריך ישנו דגש במיוחד להסיר את אפשרות זו שמקצרת את התהליך בחצי זמן זמן המרה של סרט לוקח זמן לרוב בין 3-5 שעות במחשב ממוצע לשיקולך

קנגרi

New member
יש לי מחשב דיי חזק

אני חושבת לפחות. פנטיום 4 120 ג'יגה.. אולי סתם היתה בעיה והייתי צריכה לעשות ריסטרט. בכל מקרה.. אני מנסה עכשיו את התוכנה הזאת שנתת, אני רואה שנוצרים לי קבצים. יש לך איזשהו מדריך איך אני צורבת אותם? video_tS.bup video_ts.ifo vts_01.vob vts_01_1.nab לצרוב כמו בתוכנה שנתת? את VIDEOֹTS.IFO?

Reborn1

New member
איזו תוכנה

avi2dvd או תוכנת winavi 6.3 בתוכנת winavi פשוט גררי את כל הקבצים אל dvd בפוריקט dvd בנרו אם יש לך אפשרות video או audio בחר video ושימי שם את כל הקבצים במחשב כמו שלך תהליך צריך להיות בין 1.5-2 שע' ולא יותר תבדקי שלא רצים המון תוכנות ברקע שוב בשלב זה אני עוזר רק בתוכנת avi2dvd winavi 6.3 תוכנה חמודה אפילו קניתי אותה אבל אני עובר להשתמש רק בתוכנות חינמיות לשיקולך ובהצלחה

למעלה