המרוץ עונה 1 (ערוץ 10)

De fire

New member
המרוץ עונה 1 (ערוץ 10)

פרק ממש מוזר היום.. היתה הרגשה שהם בעצם לא עשו כלום.. כל המשימות היו אחת ליד השניה. פשוט לא האמנתי כשהיה כתוב שהגיע הזמן ללכת לפיט סטופ מה גם ש-99 אחוז מהפרק התמקד בשני צמדים, וזה לא הוריד מההרגשה המוזרה שמותיר הפרק הזה

הפרק הכי עלוב של העונה!

פרק משעמם עלוב וצפוי! לעומת זאת עוד הפרק הלפני האחרון והאחרון היה פשוט מותח ומדהים! ובוא נודה באמת הקרב בסוף יהיה בין פרנק ומארג' ובין רוב וברנן!

Boran

New member
ברור

פער של 15 שעות זה לא משהו שאפשר לסגור. הצוות מתחיל את המנוחת-חובה של 12 שעות שלו שלוש שעות אחרי שהצוות הקודם כבר סיים אותה. בכל מקרה, חשבתי על משהו המירוץ ממש לא הוגן לצוותים הלא- נשואים. הצוותים הנשואים בעצם חיים על קופה משותפת, כך שכל אחד מהם מרוויח את המיליון. אבל בצוותים הלא-נשואים, כל אחד מחברי הצוות מרוויח רק חצי מיליון.

zulu2000

New member
שיתחלקו..../images/Emo28.gif

אני הייתי מסתפק גם בחצי מליון..

maya567

New member
בהחלט אחד הפרקים הגרועים של כל

העונות - רואים שבעונות הבאות הם למדו שלא יקרה דבר כזה שוב. ועוד לחשוב שהכרחתי חברה שלי לראות את הפרק - ובאמצע היא פשוט התייאשה בטענה שזה משעמם (והאמת, צדקה). חבל רק על דרו וקווין ה
של עונה 1.

בוביץ

New member
באמת פרק משעמם אבל מאכזב

שגווידו לא עפו . כל כך רציתי שגווידו יעופו כבר עכשיו במשימה הבאה הפערים ישמרו של ההפרש השעות? או שזה יקטן כי אני מש לא רוצה לראות את גווידו יותר. נראה שהתחרות היא בין רוב וברנן והשחרים ששכחתי את השם

zulu2000

New member
הפרק של היום../images/Emo28.gif

חבל שזה לא היה סיבוב הדחה.. באמת פרק מוזר, וצפוי.. בגלל הם לא התחרו ביחד אלא זוג מול זוג ואז הזוג השלישי נגד הרביעי.. באמת חסר מתח ולא היה אכפת לי מי יגיע אחרון.. צוות גווידו ממש מפגרים, בהתחשב בזה שהם לקחו את הפסט פורוורד בפרק הקודם הם היו אמורים להיות במקום הראשון היום! שאלה.. כשצוות גווידו הגיעו לפיט סטופ זה היה אחרי שרוב וברנן ופרנק ומארג' כבר יצאו לחלק הבא במירוץ? כי אם כן אז ממש אין לאף אחד מהזוגות האחרונים סיכוי..

maya567

New member
הם לא הראו את זה - אבל הגיוני שזה

מה שקרה - הרי כשרוב וברנן ופרנק ומארג' כבר היו בפיט-סטופ הם אמרו שרק עכשיו גווידו יוצאים (אריק ובנץ
) - וגווידו עוד היו צריכים לחכות עד הבוקר, רק בשביל להגיע לעשות את הטיפוס (שזה איזה 6-7 שעות) - כך שהגיוני מאד שהצוותים ההם יצאו עוד לפני שהם הגיעו. זה בהחלט בעייתי - וזה גם לא קרה שוב בעונות הבאות.

De fire

New member
טוב, זו בכל זאת עונה ראשונה, וזה

אכן פרוייקט מאוד שאפתני וקשה. לומדים מטעויות.

אילקו

New member
פיספסתי את הפרק

מישהו יכול לספר לי מה קרה? ומי הגיע באיזה מקום ומשהו היו הפרשים גדולים ביניהם?!

zulu2000

New member
טוב..../images/Emo28.gif

ראשונים הגיעו רוב וברנן ומייד אחריהם פרנק ומארג', אחרי 15 שעות נראה לי הגיעו הקרחים השמנים (סליחה לא זוכר איך קוראים להם) ואח"כ צוות גווידו..

אילקו

New member
אויש אז זה באמת כ"כ ברור

בשעוד שני פרקים שבעצם כבר אין סיבובים שהם לא להעפה אז אין סיכוי שמישהו מהשני זוגות ידביקו את הפער הענקי הזה ואז התחרות תהיה בין רוב וברנן לפרנק ומארג'... ואיך יצא מצב שהם ב15 שעות פיגור אחד מהשני?!?!

IDOffryn

New member
לא הבנתי..

איך קרה ש2 הצוותים הראשונים הגיעו והצוות האחרון רק יצא? חצי פרק רואים רק את הזוגות הראשונים ולא הבנתי למה לא מראים את האחרים? זה מצב טיפשי.. בכלל ראיתי את הפרק מהאמצע ואיך שהעברתי היה משהו מאוד מוזר בפרק.. הצילום המוזיקה.. כאילו משהו היה חסר. כאילו אני לא צופה במירוץ. אבל יכול להיות בגלל שפתחתי באמצע.. אז יש איזה חוק שפספתי אולי? או שבפרק הקודם הצוות גווידו עשו טעות כלשהיא וקבלו עונש של זמן?

ofofofof

New member
בעסה...

רציתי שגוידו כבר יעופו.... ופרק הבא הם בטח יעברו מישהו, כי ב"פרק הבא" אמרו האם הם יצליחו לצמצם את הפער? וזה אומר שהם יצליחו, כי אם מראים בעיות של אחרים כדי שתחשוב, היי אולי הם יעברו מישהו הם בסוף יסיימו אחרונים.. לא הבנתם אותי, לא משנה

למי שלא ראה את הפרק הקודם - הסבר

על איך גוידו הצליחו להגיע כל-כך אחורה... המפגרים לקחו פאסט פורוורד (וניצחו את האמא והבת) אבל כשהם בדקו, הם גילו שהאוטובוס לנקודת הסיום, שלוקח איזה מאה שעות, יוצא רק בערב. אז הם החליטו ללכת למלון ולנוח עד אז... בינתיים שאר הצוותים התקדמו, בחרו באמצעי תחבורה מהירים יותר לנקודת הסיום וגם עשו משימות באיזור. התוצאה: גוידו הגיעו אחרונים, למרות הפאסט פורוורד, בפער של בערך 12 שעות מכולם... בעיקרון הם היו אמורים לעוף אבל האמא והבת ויתרו על משימה בדרך וקיבלו עונש ואז הן עפו... וככה מתחילים את היום הבא עם פער של מאה שעות !

למעלה