איי, אני מביא נאחס
עונה ראשונה של הסדרה שאני רואה בצורה מסודרת, והסדרה בהחלט חביבה, והכי מציאותית(ריאלית) מכל הריאליטי שראיתי בינתיים. החלטתי מהתחלת הפרק הזה שאני מעודד את ג'ים ומרשה החביבים- והופ,עפו. אגב, עדיין לא הבנתי מה קרה שם עם הטיסות שגרם דווקא להם לפספס. היה קטע שהם היו אמורים לקנות גם להם וגם לצמד הדוגמנים, אז איך הדוגמנים נכנסו והם לא? מצאתי את עצמי מתחנן שזוג האחים היהודים השמנים הלפלפים עם המשקפיים המעצבנים(מי מכותבי הפורום שיודעים איך אני נראה- נא לא לצחוק בכל רם) יתבלבלו בדרך. לא קרה. נשארו לאהוד: שרלה ומירנה, שזה די ברור מאליו. הן מאוד פוטוגניות (אגב, כל זמן שהמירוץ מתבסס בעיקר על יכולת תקשור עם אנשים, ברור שיש להן יתרון מובנה, כמו השקר הלגיטימי של שרלה בשדה-תעופה). היאפים השחורים, שנראים לי חביבים, סתם מאינטואיציה וגם כי הגבר יצא נגד התאומות חלולות-השכל. נשארו לשנוא: שני(?) הזוגות הצעירים, שנראים חלולים באופן דוחה (אגב, התמונה שמציגה בפתיח את ברנדון וניקול כמעט גרמה לי להקיא). וזוג התאומות, שמנסות לאתגר את פריס הילטון(ממה שראיתי בינתיים, זו היתה הפעם הראשונה שראיתי את המנחה בהערה לא-קורקטית, כנראה שהן ממש הצליחו להצחיק אותו). הזקנות, הזוג הזקן, והאחים היהודים לא הצליחו ליצור אצלי רגשות מיוחדים, למרות שלפחות על הנייר נראה שלשלושתם יש סיכוי גבוה לעוף בקרוב מסיבות פיזיות.