המרוץ למליון 503

willo

New member
המרוץ למליון 503

היה פרק מצויין עם מחסום ממש שווה (ומגעיל - בא לי להקיא מלראות אותם). חבל על ג'ים ומרשה - ממש חיבבתי אותם. ברנדון וניקול - סתם זונות, אני מקווה שזה יתנקם בהם בהמשך. שרלה ומירנה - האחרונה ממש מעצבנת. אם כי אני מקווה שהן והאמאות ימשיכו כמה שיותר.

maya567

New member
מירנה ../images/Emo47.gif

פשוט מלכה. אני כל פעם מחכה ששרלה תגיד לה - את יודעת שפיל נשוי, נכון? פרק בהחלט מצויין. בייחוד הנופים (ולחשוב שאני אהיה שם עוד חודש וקצת). ג'ים ומרשה לא עד כדי כך עניינו אותי - והכי משעשע היה עם התאומות. הן הדבר הכי מטומטם שנראה במירוץ כבר הרבה זמן - אפילו פיל צחק עליהן שהן שחו לפיט סטופ

elaad

New member
זה אבי - חולה עליה! היא מלכה!

היא המתמודדת האהובה עלי מכל היסטרוית המירוץ למיליון(טוב נו.. פלו מלכה טיפה יותר..)

elaad

New member
אהה והיום הישרדות רוסיה תשודר ב..

20:20 כי העבירו שם לשעון חורף!

הציניקן

New member
איי, אני מביא נאחס

עונה ראשונה של הסדרה שאני רואה בצורה מסודרת, והסדרה בהחלט חביבה, והכי מציאותית(ריאלית) מכל הריאליטי שראיתי בינתיים. החלטתי מהתחלת הפרק הזה שאני מעודד את ג'ים ומרשה החביבים- והופ,עפו. אגב, עדיין לא הבנתי מה קרה שם עם הטיסות שגרם דווקא להם לפספס. היה קטע שהם היו אמורים לקנות גם להם וגם לצמד הדוגמנים, אז איך הדוגמנים נכנסו והם לא? מצאתי את עצמי מתחנן שזוג האחים היהודים השמנים הלפלפים עם המשקפיים המעצבנים(מי מכותבי הפורום שיודעים איך אני נראה- נא לא לצחוק בכל רם) יתבלבלו בדרך. לא קרה. נשארו לאהוד: שרלה ומירנה, שזה די ברור מאליו. הן מאוד פוטוגניות (אגב, כל זמן שהמירוץ מתבסס בעיקר על יכולת תקשור עם אנשים, ברור שיש להן יתרון מובנה, כמו השקר הלגיטימי של שרלה בשדה-תעופה). היאפים השחורים, שנראים לי חביבים, סתם מאינטואיציה וגם כי הגבר יצא נגד התאומות חלולות-השכל. נשארו לשנוא: שני(?) הזוגות הצעירים, שנראים חלולים באופן דוחה (אגב, התמונה שמציגה בפתיח את ברנדון וניקול כמעט גרמה לי להקיא). וזוג התאומות, שמנסות לאתגר את פריס הילטון(ממה שראיתי בינתיים, זו היתה הפעם הראשונה שראיתי את המנחה בהערה לא-קורקטית, כנראה שהן ממש הצליחו להצחיק אותו). הזקנות, הזוג הזקן, והאחים היהודים לא הצליחו ליצור אצלי רגשות מיוחדים, למרות שלפחות על הנייר נראה שלשלושתם יש סיכוי גבוה לעוף בקרוב מסיבות פיזיות.

הציניקן

New member
שאלה- תחנות שלא מסלקים בהן

מן הסתם אני מניח שהמתחרים לא יודעים על זה עד הרגע שהזוג האחרון מגיע, ופיל אומר להם שהם לא עפים, נכון? האם הצופים יודעים לפני זה, או גם לא?

maya567

New member
בדר"כ אפשר להבין את זה

למרות שבשני הפרקים האחרונים אמרו may be eliminated ובכל מקרה עפו, בדר"כ כשאומרים will be eliminated זה אומר שבטוח מישהו עף, ואם אומרים may be אז זה נ"א. זה לא מדע מדויק, אבל זה די תקף לשלבים המתקדמים יותר של המירוץ.

הציניקן

New member
נדמה לי שאתמול הוא אמר will

אבל אני לא בטוח. בכל מקרה, זה נחמד. אין ספק שמעבר לעובדה שברמת הקונספט עצמו "הישרדות" פשוט יותר מעניינת, מבחינת הכבוד לאינטיליגנציה של הצופים והריאליזם "המירוץ" לוקחת בגדול.

הציניקן

New member
אבל האמת היא שהשנה

גם מבחינת העניין בינתיים "המירוץ" עולה על "הישרדות" שלא הצליחה לתפוס אותי בשני הפרקים הראשונים, ואסתכל עליה הערב רק כי אני כבר יודע מהעבר שיש מקרים בהם היא לא מעניינת בהתחלה ואז משתפרת, ואפילו מאוד.

Sole Survivor

New member
המרוץ ךמליון 5 פרק 3

בפרקים הראשונים אז אומרים wiil be..... ורק בפרקים האחרונים של המרוץ אומרים may be.... ובקשר לפרק מירנה כזאת פאטתית יופי הבנו שאת מאוהבת בפיל....אבל הוא לא פנוי וחוץ מזה הוא הרי רואה את זה שאת רוצה להתיפייף בשבילו והוא צוחק עלייך בטח והתאומות כאלה מצחיקות כולם הלכו במים הרדודים והםשחו חחחחחח...... ומשימת השוקולד היתה טובה.....

Aviad1987

New member
שמירנה תמשיך

ישבתי וצחקתי מול הטלוויזיה בכל הקטע האחרון עם האובססיה שלה ועוד התאומות שמיהרו להתפשט והראות שהן שוחות לסיום במקום ללכת בניחותא

wranger

New member
מה, אין פאסט פורוורד בעונה הזאת?

או שבמקרה אף אחד עדיין לא השתמש בו, אז לא טרחו להזכיר אותו? ואגב, מה עם צוות גווידו, מהעונה הראשונה? הם עוד באלסקה?

wranger

New member
אוה, טיפש שכמוני, טיפש טיפש!!

איך הרסתי לעצמי את הסוף של העונה הזאת כשחיפשתי את התמונה הזאת. טיפש שכמוני.

maya567

New member
יש FF אבל לא בכל קטע

יש רק כמה קטעים, שלא יודעים מראש איזה הם, שבהם יש FF.

maya567

New member
ד"א פטגוניה

ולא פדגוניה. מישהו (יקי) צריך להגיד משהו (תפתח אטלס) לבחורצ'יק שתרגם את הפרק.

למעלה