המרה שלום לכם מישהו יודע איך ממירים משקל לליטר לדוגמא: קילו קמח=_?__ליטר
ש שמעון70 New member 4/7/06 #1 המרה שלום לכם מישהו יודע איך ממירים משקל לליטר לדוגמא: קילו קמח=_?__ליטר
א א מ א ו ה ב ת New member 4/7/06 #2 ליטר זה מידת נפח של נוזלים וק"ג דומיו הם מידות מסה (משקל, בפי העם) של חומרים יבשים. לא ניתן להמיר אותן זה בזה. אבל אולי תוכל להיעזר בזה..
ליטר זה מידת נפח של נוזלים וק"ג דומיו הם מידות מסה (משקל, בפי העם) של חומרים יבשים. לא ניתן להמיר אותן זה בזה. אבל אולי תוכל להיעזר בזה..
י יעלי36 המקורית New member 4/7/06 #3 גם אני לא מבינה איך אפשר להמיר דבר יבש כמו קמח או סוכר בליטר. נוזל מודדים בליטר ומוצק בקג'... או שמא לא נכחתי בשיעורי פיזיקה בכיתה ב'. תתקנו אותי אם אני טועה?
גם אני לא מבינה איך אפשר להמיר דבר יבש כמו קמח או סוכר בליטר. נוזל מודדים בליטר ומוצק בקג'... או שמא לא נכחתי בשיעורי פיזיקה בכיתה ב'. תתקנו אותי אם אני טועה?
ש שמעון70 New member 4/7/06 #5 טוב בסדר בסדר תאכלו אותי בסך הכל רציתי להמיר כי יש לי מיכל מדידה בליטרים ולפי כוסות ולא לפי קילוגרמים זהו שמעון
טוב בסדר בסדר תאכלו אותי בסך הכל רציתי להמיר כי יש לי מיכל מדידה בליטרים ולפי כוסות ולא לפי קילוגרמים זהו שמעון
א א מ א ו ה ב ת New member 4/7/06 #7 הדברים נאמרו בהומור - לא להיפגע! מקווה שאכן המידע שקישרתי עזר לך. בהצלחה.
1מדינת ישראל New member 4/7/06 #9 ../images/Emo13.gifגם אני לא יודעת להמיר עשיתם לי את הבוקר איזה מצחיקולים אתם
K kalah New member 4/7/06 #10 אז אם יש מיכל כזה- שופכים לתוכו את הקמח ורואים איזו כמות נכנסת עד איזה סימון- אבל זה לא "תרגום" מתמטי..
אז אם יש מיכל כזה- שופכים לתוכו את הקמח ורואים איזו כמות נכנסת עד איזה סימון- אבל זה לא "תרגום" מתמטי..