המרה מקבצי tiff לjpg

ramib6

New member
המרה מקבצי tiff לjpg

אני צריך ממיר מקבצי TIFF ל JPG ולךעוד סוגי פורמטים זה צריך להיות ספרייבה שתעבוד גם על יוניקס ויהיה אפשר לקרוא לה מ C++ אשמח להפניות ועזרה רמי

ramib6

New member
יחש משהו מומלץ ספציפית בקישור הנ"ל

מה להוריד וכו המון תודה

ramib6

New member
ראיתי הורדתי

זה יעבוד על יוניקס??? האןם אתה יודע מה צריך להתקין כדי לעשות המרות בין סוגי קבצים??? המון תודה רמי

galh

New member
זה אמור לעבוד גם על יוניקס, כן.

אתה צריך לקמפל devil עם הספריות libtiff ו- libjpeg. ואז כל מה שצריך לעשות זה לפתוח את הקובץ ואז לשמור אותו בשם החדש.

ramib6

New member
אחלה המון תודה

מאיפה אני מביא את Libtiff ,LibJPEG בטח גם LIBPNG אני אצטרך איזה MAKE FILE צריך??? והאם יש לך במקרה דוגמת קוד קצרצרה??? המון המון תודה רמי

galh

New member
תסתכל באתר.

יש שם קישורים לכמעט הכל. דוגמת קוד:
ilLoadImage("image.tiff"); ilSaveImage("image.jpg");​
יכול להיות שצריך לשחק עם האופציות בשביל שהספרייה תתייחס לסיומת הקובץ, אני לא זוכר בעל פה.

ramib6

New member
האם אתה יודע מאיפה מורידים את

libtiff iKibJPEg זה לא באתר המון תודה רמי

galh

New member
זה כן באתר.

תלך לעמוד של ה- Downloads ותקרא את החלק של Compiling from sources. הם אפילו ריכזו את כל החבילות במקום אחד.

ramib6

New member
זה לא ספרייה מוכנה

זה משהו שצריך לקמפל להעביר MAKE וכו האם מכיר מקום שיש בו משהו מוכן בכל מקרה המון המון תןדה עד כה רמי

ramib6

New member
בקשה מיוחדת

שלום לך המוןם תודה על העזרה עד כה אם בא לך לראות ולהגיד מה דעתך אשמח אני עובד עם mainsoft שמקמפל ליוניקס סולרריס. יצרתי libtiff.a libpng.a libjpeg.a השתמשתי בהורדה של ה SDK שמתי את קבצי ה H בספרייה מתאימה הספרייה בשם il ובה הממשקים של il.h ilut.h ilu.h il_wrap.h שמתי את הספריות שהם נותנים ב ספריית הLIB שלהם בספרייה מתאימה libil.sp libilu.so libilut.so והוספתי libjpeg.a libtiff.a libpng.a כתבתי מיין שנראה מאד פשוט #include<stdio.h> #include<il\ilu.h> #include<il\il_wrap.h> #include<il\il.h> #include<il\ilut.h> /*#include <il.h> #include <ilu.h> #include <ilut.h>*/ void main() { printf("Startint rami2 Test\n"); ilImage A; A.Load("a.tif"); A.Save("a.jpg") // ilLoadImage("a.tif"); // ilSaveImage("a.jpg"); } כלומר שימוש פשוט במה שמוגדר בHEADER FILE וניסיתי לקמפל הקומפיילר צועק - Include\il\il.h(339) : Error: A value of type void is not allowed. כשהוא מצביע על השורות ILAPI ILboolean ILAPIENTRY ilClearImage(ILvoid); מה דעתך מה צריך לשנות זה אמור כאילו שיש ספריות לעשות לינק ולעבוד איתם וזה ממש לא כך. אשמח מאד אם תציץ ותחווה דעתך רמי בוכניק

למעלה