המרה ל - MP3

DORIY1

New member
המרה ל - MP3

קובצי מוסיקה ב- REAL PLAYER לא ניתנים להעברה לנגן MP3 , אלא אם כן תבוצע המרה . מצאתי תוכנה להמרה מ- REAL PLAYER ל- MP3 וכך הצלחתי להכניס לנגן . הבעיה היא שתוכנת המרה זו מתאימה רק ל- RM. האם מישהו מכיר תוכנה להמרה גם מ- RAM?

DORIY1

New member
תודה ליאיר

תודה רבה בעד עזרתך. התוכנה הראשונה חינמית והשנייה לא. שאלה: למה הנגן MP3 לא מקבל אוטומטית את הסיומות: RM, RAM ושאר המדיות?

יאיר B

New member
פורמטים של קבצים

למרבית הפורמים המוכרים שיש כיום (ואגב כולל גם את MP3 המפורסם) יש הגנת פטנט. כלומר החברה שהמציאה את הפורמט רשמה פטנט על אותו פורמט ועל השם שלו. מזה יוצא שכל פורמט שרוצים להכניס לנגן - צריך לערוך הסכם עם בעל הפטנט ומן הסתם לשלם לו תמלוגים על כל נגן. כך שזה די שיקול של החברות אם להכניס פורמטים פחות פופולאריים (ואולי גם שיקול של בעלי הפטנט לא לתת אישור להכניס אותו לנגנים, מותר להם!). למשל: כל נגן שיש בו אפשרות לנגן WMA - החברה צריכה לשלם למיקרוסופט תשלום כלשהו על הזכות להכניס את האלגוריתם המפענח שלהם (בגלל שמיקרוסופט המציאו את הפורמט הזה והוא שלהם).

DORIY1

New member
tweeg

במחילה מכב', בעברית צחה אומרים : "משחק המילים" ולא "המשחק מילים" . הלא כן ?

or121210

New member
../images/Emo6.gif

מי זה כותב, אבשלום קור? (וזה לא שיש לי משהו נגד שפה צחה, להפך. השפה העברית זה מה שמחזיק אותנו כעם אחד, ואם ייכנסו לשפה מלא סלנגים זה יפגע בה)

tweeg

New member
לא יודע,נכשלתי בלשון../images/Emo6.gif

(לא באמת) אני חושב שמותר להגיד,במידה והמילים מחוברות כמו בית ספר למשל. אומרים למשל הבית ספר לא בית הספר נגיד "איך הבית ספר יכול לשמור על רמה כ"כ נמוכה לאורך כ"כ הרבה זמן?" אני חושב שזה קטע של ספציפיות הבית ספר,בית ספר יחיד מסוים בית הספר יותר כללי,אבל נשמע לי יותר גבוה מצד שני לשון זה ממש לא התחום שלי,פשוט מה שעשית נראה לי מוזר בעין, וגם עשית את זה פעמיים,אז תיקנתי. מכיר את זה שאתה כותב/אומר מילה הרבה פעמים והיא נשמעת סופר מוזר?

למעלה