המרדף משחק חדש לוקח זמן עד שעולה
S saras11 New member 26/10/06 #2 היי אילנה אני משחקת יש לי דובי סכין אקדח איתו פתחתי את הדלת ,איגרת ברכה, מכתב מהמסדרון , ובננה . מה הלאה אני תקועה במסדרון ..
היי אילנה אני משחקת יש לי דובי סכין אקדח איתו פתחתי את הדלת ,איגרת ברכה, מכתב מהמסדרון , ובננה . מה הלאה אני תקועה במסדרון ..
I ilanama1 New member 26/10/06 #4 גם אני תקועה יצאתי מהבית לתוך המכונית ושם אני תקועה לא יודעת לשלב את החפצים שמצאתי ולא מצליחה לצאת מהמכונית תנסי לצאת מדלת כל שהיא והשתמשי באקדח כי יש מישהו בתוך הבית
גם אני תקועה יצאתי מהבית לתוך המכונית ושם אני תקועה לא יודעת לשלב את החפצים שמצאתי ולא מצליחה לצאת מהמכונית תנסי לצאת מדלת כל שהיא והשתמשי באקדח כי יש מישהו בתוך הבית
I ilanama1 New member 26/10/06 #5 כן אבל תקועה בתוך המכונית מקס אני לא מצליחה לשלב דברים יחד יש לי מברג וידית של מברג ולא מצליחה לשלב אותם
כן אבל תקועה בתוך המכונית מקס אני לא מצליחה לשלב דברים יחד יש לי מברג וידית של מברג ולא מצליחה לשלב אותם
S saras11 New member 26/10/06 #7 איך הגעת למכונית ? האם חסר לי משהו מהחפצים שהזכרתי ? כי הדלת לא נפתחת לי רק דלת 2 ממנה באתי
מ מקס6 New member 26/10/06 #8 אני יצאתי מהבית אבל,,,, הצלחתי להיכנס בחזרה ,,,את המברג אין לי ,איפה מצאת?