בהצלחה
ד דובה קטנה New member 11/12/03 #23 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכונים, עדכונים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תודה לכל מחזיקות האצבעות. נוצרו 12 עוברים, שלושה שוכנים לבטח ברחמי ותשעה הלכו לפריזר. נותר לי אלא להמשיך ולקוות.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעדכונים, עדכונים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תודה לכל מחזיקות האצבעות. נוצרו 12 עוברים, שלושה שוכנים לבטח ברחמי ותשעה הלכו לפריזר. נותר לי אלא להמשיך ולקוות.
S sigal78 New member 11/12/03 #24 מחזיקה לך ../images/Emo45.gif מקווה שבקרוב תצטרכי לשנות את הניק שלך - לדובה גדולה או אמא דובה - אבל רק מהסיבות הטובות באהבה סיגל
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif מקווה שבקרוב תצטרכי לשנות את הניק שלך - לדובה גדולה או אמא דובה - אבל רק מהסיבות הטובות באהבה סיגל
ל לי מ ו ר New member 11/12/03 #25 יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif האצבעות שלי מוחזקות חזק חזק
R rozi3 New member 11/12/03 #30 מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif ../images/Emo45.gif
L limordc New member 11/12/03 #31 ../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
נ נועם@בת New member 11/12/03 #32 אפשר לבקש ממך בנימוס שהפעם תעברי סופסוף לפורום הריון לתשעה חודשים? לא שאני לא אוהבת אותך, אבל בהחלט מעדיפה לראות אותך בפרום אחר. חרטנו על דגלנו "יגורשו ותיקות הפורום" . מחזיקה לך את כל האצבעות. לארטיקים תחזרי בסיבובים הבאים. נועם
אפשר לבקש ממך בנימוס שהפעם תעברי סופסוף לפורום הריון לתשעה חודשים? לא שאני לא אוהבת אותך, אבל בהחלט מעדיפה לראות אותך בפרום אחר. חרטנו על דגלנו "יגורשו ותיקות הפורום" . מחזיקה לך את כל האצבעות. לארטיקים תחזרי בסיבובים הבאים. נועם
צ צוקה1 New member 12/12/03 #33 ייייייייייייייייייייייייייייש../images/Emo45.gif בציפיה יחד איתך ליייייייייייייייישששהגדול והמנצח באמת אז מחכים לעידכונים והמון לבטא מדהימה- צוקה
ייייייייייייייייייייייייייייש../images/Emo45.gif בציפיה יחד איתך ליייייייייייייייישששהגדול והמנצח באמת אז מחכים לעידכונים והמון לבטא מדהימה- צוקה
D debby12 New member מנהל 11/12/03 #28 מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo24.gif מקוה שאכן הטיסה תנחת רק בספטמבר לקראת החגים... דבי